Aşılama EMODEX KULLANAN VAR MI? (sperm iyileştirici bitkisel bir hap)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Akdeniz in Incisi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
29
10
16
Merhaba, çocuk istiyoruz. 2 senedir evliyiz. Bende bir sıkıntı yok. eşimin spermiyogram sonuçları kötü değil ama çok iyi de değil. Emodex i duydum . Aranızda eşi kullanan ve daha önemlisi işe yarayan var mı? Lütfen dönüş yapın.

Benim eşimin morfolojisi 1 di. Prof Dr. Ibrahim saracoglu tavsiyesi ile Cobancokerten bitki cayini her aksam 1 finca icti 3 ay kullanip 1 ay ara verdi . 3 ay sonra morfolojisi 3 oldu. Ayrica sabahlari.ac.karnina 1 corba kasigi soğuk sıkım keciboybuzupekmezi.duzenli kullanirsa faydasini görür. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Benim eşimin morfolojisi 1 di. Prof Dr. Ibrahim saracoglu tavsiyesi ile Cobancokerten bitki cayini her aksam 1 finca icti 3 ay kullanip 1 ay ara verdi . 3 ay sonra morfolojisi 3 oldu. Ayrica sabahlari.ac.karnina 1 corba kasigi soğuk sıkım keciboybuzupekmezi.duzenli kullanirsa faydasini görür. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…