- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
Ayy. Cok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallahAllahima bin şükür burada cok kisa sure once yazmisim ve ben bu gun hamile oldugumu öğrendim şükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy. Cok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallahAllahima bin şükür burada cok kisa sure once yazmisim ve ben bu gun hamile oldugumu öğrendim şükürler olsun
inşallah canımmmAyy. Cok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallah
Canim emodex yokta bi kur var baya etkili. Ilik sute bildircin yumurtasi kir her aksam icir esine balda koyabilirsin.bide rokayi hic bicak degdrmeden sabah aksam elinle 3 yaprak kopar yika gazete gibi kagida sar kuruyunca esine yedirt.bide keciboynuzu kürü.ben bi teyzeye gobegimi toplattim ilk aydan hamile kaldim.erkeklerede bu kürü veriyorduKızlar fazladan kalmış Emodex varmı elinizde
Cok mutlu oluyorum bizlerle aynı sorunları yaşayıp güZel sonucları alan arkadaslar için demekki bizdede ümit var die kusura bakmazsanız sorununuz neydi sayınız kaçtı öğrenebilirmiyimCanim emodex yokta bi kur var baya etkili. Ilik sute bildircin yumurtasi kir her aksam icir esine balda koyabilirsin.bide rokayi hic bicak degdrmeden sabah aksam elinle 3 yaprak kopar yika gazete gibi kagida sar kuruyunca esine yedirt.bide keciboynuzu kürü.ben bi teyzeye gobegimi toplattim ilk aydan hamile kaldim.erkeklerede bu kürü veriyordu
Bende pcos vardi esimde sayi hiz prblemi yoktu.sayi 125 milyon.hiz 87 di.sadece morfoloji 0 cikmisti ilk testte.ama ben 3 ay fln bitkisel birsuru kür ve emodex takviyesi hazrladm esime hergun bide 1 kutu klomen icti gun asiri .sonraki testimizde morf 55.6 cikti.malesf dezelmesine ramen 6 7 ay yine olmadi em son gobegimi toplattim bide bi cay uyguladm o ay hamile kaldimCok mutlu oluyorum bizlerle aynı sorunları yaşayıp güZel sonucları alan arkadaslar için demekki bizdede ümit var die kusura bakmazsanız sorununuz neydi sayınız kaçtı öğrenebilirmiyim
Cok sevindim darısı bize çay olarak ne içtin cnm eşimde sayı sorunu var adamı kürlere bogdum resmen emodex kullanıo bide kaan hoca bu ay ilkkez gitcez inşallah başka ilaç n verir bilmiorumBende pcos vardi esimde sayi hiz prblemi yoktu.sayi 125 milyon.hiz 87 di.sadece morfoloji 0 cikmisti ilk testte.ama ben 3 ay fln bitkisel birsuru kür ve emodex takviyesi hazrladm esime hergun bide 1 kutu klomen icti gun asiri .sonraki testimizde morf 55.6 cikti.malesf dezelmesine ramen 6 7 ay yine olmadi em son gobegimi toplattim bide bi cay uyguladm o ay hamile kaldim
1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 su bardagi suda 1 barsak olana kadar kaynat.adetin 1 gunu baslayip sabah aksam 7 gun sadece ic.her adette 7 gun yapabilirsin.cok aci.ben bal ve ssakizlarla icebildim...erkeklerede bu dedigim bildrcinli sut roka keci boynuzu kürünü veriyor gittigim teyze.ve baya meshur ben bile ilk aydan kaldim yaniCok sevindim darısı bize çay olarak ne içtin cnm eşimde sayı sorunu var adamı kürlere bogdum resmen emodex kullanıo bide kaan hoca bu ay ilkkez gitcez inşallah başka ilaç n verir bilmiorum
Son sorum biliyorum cok rahatsız ettim sizi özür dilerim ama bende adet düzensizliği yok acaba bu çay hormonlarımı bozarmı? Sizde pico varmıs onu tedavi amaçlı mı verdi1 tatli kasigi anason 1 kibrit copu kadar pelin otunu 1.5 su bardagi suda 1 barsak olana kadar kaynat.adetin 1 gunu baslayip sabah aksam 7 gun sadece ic.her adette 7 gun yapabilirsin.cok aci.ben bal ve ssakizlarla icebildim...erkeklerede bu dedigim bildrcinli sut roka keci boynuzu kürünü veriyor gittigim teyze.ve baya meshur ben bile ilk aydan kaldim yani
Est. Canim .herkese veriyor canm teyze bu cayi.adet duzensizligiyle alakasi yok .yumurtlama kalitesini arttriyormus ve vucutta ilyihap varsa onu temzliyormusSon sorum biliyorum cok rahatsız ettim sizi özür dilerim ama bende adet düzensizliği yok acaba bu çay hormonlarımı bozarmı? Sizde pico varmıs onu tedavi amaçlı mı verdi
Canım hazırladığın karışım nedir acaba ? Benşm eşimin sayı düşük 6 bin morfoloji 3 bebeğiniz oldu mu acaba ?Kizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim
Ikizlere hamileydim persembe gunu suni sanciyla dusuttuk kalpleri durdu.kendi kendime kalmistim ama kaybettim malesef.karisimida bulunca atarm ozelden canimCanım hazırladığın karışım nedir acaba ? Benşm eşimin sayı düşük 6 bin morfoloji 3 bebeğiniz oldu mu acaba ?
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasınIkizlere hamileydim persembe gunu suni sanciyla dusuttuk kalpleri durdu.kendi kendime kalmistim ama kaybettim malesef.karisimida bulunca atarm ozelden canim
Çok üzüldüm canım Allah sabır versinIkizlere hamileydim persembe gunu suni sanciyla dusuttuk kalpleri durdu.kendi kendime kalmistim ama kaybettim malesef.karisimida bulunca atarm ozelden canim
Canım test yaptırırsan sonucu bizimle burda paylaşır mısınÇok üzüldüm canım Allah sabır versin
Rabbim yeniden saglıklı bir gebelik nasip etsin
Benim eşimde emodex e basladı 2.5 aydır kullanıyor ama daha ikinci kutuya yeni gecti
İnşallah vesilemiz olur
Tabiki paylasırım canımCanım test yaptırırsan sonucu bizimle burda paylaşır mısın
Biz önce proxeed kullandık ama açıkçası bir fark olmadığını hatta aşılama oldum morfoloji 0 görünüyordu normalde 3 dü sonra tüp bebeğe geçerken emodex başladık ilk deneme de hamile kaldım çok şükür o zaman değeri sormadım ama doktor sperm kalitesi gayet iyi demişti bence emodex daha iyi sanki yine de size bilirsiniz amaKızlar merhaba bizde aylardır bebek istiyoruz korunmadık ben hep belimin altına yastık koyup bekledim bi türlü hamile kalmadım. Bikaç kez jinekologa gittim homron testlerim FSH lh e2 hepsi çok iyi çıktı ultrasondan vajinal yoldan da yumurtalıklarıma bakıldı kist pko vs hiç bişey çıkmadı smear testi bile yapıldı. Sonuç yuum değerlerim olması gerektiği gibiydi. Bu arada eşim de sprermiyogram yaptırmıştı ilk teste sayı 26 milyon ileri hareketli % 54 morfoloji ise %3 çıkmıştı doktor ilaç yazmadı sadece protein ağırlıklı beslensin dedi sonra 2 ay kadar ben internetten araştırdım morfoloji e vitamini ile düzelirmiş eşime evicap aldım bir ay kullandı ara verdi bu sırada keçiboynuzu özü yedi. İki ay dolunca tekrar test yaptık ve artmasını beklerken tam tersi sayı 6 milyona kadar düşmüş ileri hareket %40 a düşmüş ve morfoloji aynıydı varikosel ise yokmuş. doktor eşime proxeed plus verdi 15 gündür kullanıyor ama kimi yerde proxeed bi işe yaramıyor yazmışlar kafam karıştı emodex mi daha iyi proxeed mi ? 3 ay sonra yani kasım gibi test yaptırcaz ama daha çok var bana bi akıl verin lütfen
Anladım canım şimdi eşimi başka bi ilaca ikna edemem iki ay kullanalım bakalım eğer hala bi gelişme olmazsa 3.ayı beklemeden test yaptırcam o zaman değişiklik olmazsa dediğiniz ilacı doktora sorup başlatcam bakalım inşallah gerek kalmaz amaBiz önce proxeed kullandık ama açıkçası bir fark olmadığını hatta aşılama oldum morfoloji 0 görünüyordu normalde 3 dü sonra tüp bebeğe geçerken emodex başladık ilk deneme de hamile kaldım çok şükür o zaman değeri sormadım ama doktor sperm kalitesi gayet iyi demişti bence emodex daha iyi sanki yine de size bilirsiniz ama