Erkek İnfertilitesi Emodex kapsül kullanıp eşinin spermiyogram değerleri düzelen var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canim ben haziranda dogal yoldan ikizlere hamile kaldim.onalrin kalbi durdu 3 aylikken.3 ay korundum korunmayi biraktim 2. Ay yine kaldim dogal yoldan rabbime sukur
Masallah Allah tamamına erdirsin
Sizde sorun neydi neler kullandınız cnm

Masallah Allah tamamına erdirsin
Sizde sorun neydi neler kullandınız cnm
Bizim aslinda pek bi sorun yokmus hag den sonra kaldim ben sanirim tuplerde mukus vardi.bizamanlar esimin morf 0 cikmisti ama sornasinda dier testlerde hep cok gzuel cikti sayi 125 milyonlarda hiz 87 lerde flndi.benimde solda pcos var duzensiz yumurtluyorm ama yumurtlama oluyordu.hag de cektrince cozuldu cok sukur problemler.hamile kaldigim aylarda esimesut isitip bildircin kirip icirdim her gece.omun oncesinde gecen sene fln 1 kutu emodeks kullandi.bitkisel bal fln aldim oyle canm

Bizim aslinda pek bi sorun yokmus hag den sonra kaldim ben sanirim tuplerde mukus vardi.bizamanlar esimin morf 0 cikmisti ama sornasinda dier testlerde hep cok gzuel cikti sayi 125 milyonlarda hiz 87 lerde flndi.benimde solda pcos var duzensiz yumurtluyorm ama yumurtlama oluyordu.hag de cektrince cozuldu cok sukur problemler.hamile kaldigim aylarda esimesut isitip bildircin kirip icirdim her gece.omun oncesinde gecen sene fln 1 kutu emodeks kullandi.bitkisel bal fln aldim oyle canm

Bizde bir kutu kullandık sperm kons 22.5 milyon oldu. Hareketli azdı. 2 kutu Promen k kullandık hareketlimiz 5 ten 28’e yükseldi ama sayımızda 22.5 ten 15.5 milyona sonrada 10.5 milyona düştü. Bi tarafı düzeltiyorum bi taraf bozuluyor :KK43: yine emodex geçeceğiz. Promen k 3. Kutudayız. 2. Kutuda hamile kaldım düşük yaptım. Devam ediyoruz. İnş bende bi gün ( mümkünse en yakın zamanda ) hamile kalırım ve sağlıklı devam eder.

Kızlar ben de 1 yıllık evliyim 6 aydır çocuk düşünüyoruz. 34 yaşındayım. 6 ay boyunca kendi denemelerimiz başarısız olunca testlerimizi yaptırdık. Benim herşey normal ancak eşimin sperm sayısı neredeyse yok denecek kadar az. 2 ölü sperm 2 yavaş sperm. Homon testleri ve ultrasonu normal çıktı. 3 haftadır emodex kullanıyor. Biraz sperm çıkışı yakalayabilirsek tüp bebek denemesi yapacağız. Yarın sperm testi yenilenecek bakalım hayırlısı. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin bebiş
Ayyy canım benim. Tebrik ederim hamilesin. ALLAH sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin. Doğal yoldan mi hamile kaldin. Neler kullandınız. Bizim de sperm sayımız 100.000 ne önerirsin canım. Cevabını bekliyorum.tsk.

Ayyy canım benim. Tebrik ederim hamilesin. ALLAH sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin. Doğal yoldan mi hamile kaldin. Neler kullandınız. Bizim de sperm sayımız 100.000 ne önerirsin canım. Cevabını bekliyorum.tsk.
Teşekkür ederim canım. Tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım. Eşimdeki sperm probleminin nedeni varikosel çıktı. Çift taraflı varikosel varmış ameliyat dediler. Ama tüp bebek doktorumuz kesinlikle ameliyatı önermedi. Bu süreçte eşime her gün keçi boynuzu kaynattım, ayrıca emodex ve teatrio gıda takviyeleri kullandı. Ameliyat olmadı. Sayımız gittikçe yükseldi. Önce 2 milyon sonra 8 milyon en son da 15 milyon olmuştu. Ama ileri hareket hala sıfırdı. Tüp bebek tedavisinde mikroçip ve imsi gibi sperm seçme yöntemleri uygulandı. Çok şükür ki ilk denememde hayırlı sonuçlar aldık. Darısı başınıza inşallah :dua:

Teşekkür ederim canım. Tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım. Eşimdeki sperm probleminin nedeni varikosel çıktı. Çift taraflı varikosel varmış ameliyat dediler. Ama tüp bebek doktorumuz kesinlikle ameliyatı önermedi. Bu süreçte eşime her gün keçi boynuzu kaynattım, ayrıca emodex ve teatrio gıda takviyeleri kullandı. Ameliyat olmadı. Sayımız gittikçe yükseldi. Önce 2 milyon sonra 8 milyon en son da 15 milyon olmuştu. Ama ileri hareket hala sıfırdı. Tüp bebek tedavisinde mikroçip ve imsi gibi sperm seçme yöntemleri uygulandı. Çok şükür ki ilk denememde hayırlı sonuçlar aldık. Darısı başınıza inşallah :dua:
Çok sagol canım. Ilk zamanlarda 2 tane sperm vardi. Gerçekten büyük başarı. Eğer hareketlilik olsaydı bence 15 milyonlada hamile kalabilirdiniz. Neyse allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin .

Emodeks kullandik 6 ay. Degerler baya iyi oldu. En önemlisi de yüzden sifir olan sperm morfolojisi 4e yükseldi.

X