Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaan hocaa mı verdi sizede.eşim 2 ay kullanabildi fayda sağlıyormu diye 3 ayı beklemdn test yaptırdık değerlerimizde düşme oldu.Eşimde bi daha kullanmadı pahalı bi.ilaçda en son 150ye alıyorduk .Vitamin,mineral,bitki özleri içeren emodex kapsülün sperm değerlerini düzelttiğini söyledi doktorumuz...merak ediyorum,kullanıp da sonuç alan var mı ?
amin canım pahalanmış baya Allah yardımcımız olsun inşallah siz faydasını görürsünüz. İçeriğinde larginine l carnitin q10 gibi aminoasitler var eşime biz burdaki forumlardn okumuştm kendi emodexinizi yaada proseed plus ınızı yapın diye solgar gibi vitamin markalarndan da n ayrı ayrı alınca daha çok mg olarak yüksek oluyor değerlerKaan hoca vermedi...biz yükselir mi acaba derken ters etkisini öğrendik en az 3 ay kullanılmalı diyorlar ama hem vitamin takviyeleri için hem kürler için.denemekten başka çare yok arkadaşım.emodex e ek olarak keçiboynuzu kürü,çakşır suyu kullanıyor eşim.ne diyelim hayırlısı...
Allah sizinde yardımcınız olsun canım...zor bir süreç hepimiz için ama deneyeceğiz sırayla,hayırlısı...amin canım pahalanmış baya Allah yardımcımız olsun inşallah siz faydasını görürsünüz. İçeriğinde larginine l carnitin q10 gibi aminoasitler var eşime biz burdaki forumlardn okumuştm kendi emodexinizi yaada proseed plus ınızı yapın diye solgar gibi vitamin markalarndan da n ayrı ayrı alınca daha çok mg olarak yüksek oluyor değerler
Çok şükür babies çok sevindim inşallah darısı bizlerin başına bizim morfoloji 5 inşallah sayıda morfolojide artarKizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim
Insallah canim.korkulcak bisey deil.bizim 0 olmasina ramen dr ilac bike yazmamisti.tum bu takviyekeri kendi zorumla yaptrdim esime.ins sonuc aliriz hepimiz tez zamanda 5 te iyi 4 un ustu iyi kabul ediliyor.biz inanki 1 2 ciksin hic olmazsa diye dua ediyorduk test sonucunu almaya giderkenÇok şükür babies çok sevindim inşallah darısı bizlerin başına bizim morfoloji 5 inşallah sayıda morfolojide artar
İnşallah ya herşey gönlümüzce olur.bizim sayıda düşük 9 milyon...dr a hormon testi yapalım dedim gerek yok eşinizin herhangi bir hormon bozukluğu olsaydı,sesinden sakalından va belli olurdu,gayet normal görünüyor dedi.bana çok ilginç geldi bu düşüncesiInsallah canim.korkulcak bisey deil.bizim 0 olmasina ramen dr ilac bike yazmamisti.tum bu takviyekeri kendi zorumla yaptrdim esime.ins sonuc aliriz hepimiz tez zamanda 5 te iyi 4 un ustu iyi kabul ediliyor.biz inanki 1 2 ciksin hic olmazsa diye dua ediyorduk test sonucunu almaya giderken
Ay o dr larin...bugun bizim dr da cok iyi yapmissiniz bunlari kullanmakla diyor mal..madem oyle niye sen ilac yazmiyorsun.madem kendimiz uyguliycaz tedaviyi..bide espri yapiyor aklinca sizin gibiler yuzunden issiz kalcaz diye..kendi isini kendin gor hikayesi oldu.kac dra gittik.arastrma hastanesine bile.hic biri ilac yazmadi 0 morf. Ye..baktim olmuyor kendim arastrp uyguladim bunlariİnşallah ya herşey gönlümüzce olur.bizim sayıda düşük 9 milyon...dr a hormon testi yapalım dedim gerek yok eşinizin herhangi bir hormon bozukluğu olsaydı,sesinden sakalından va belli olurdu,gayet normal görünüyor dedi.bana çok ilginç geldi bu düşüncesi
Onu bunu bilmemde hep söylerim kişinin en iyi doktoru kendisidir...ocak ayının başında hem kontrol amaçlı hem de hormon testi için tekrar gitmeyi planlıyoruz.zorla yaptıracağım testleri artık.tebrik ediyorum seni de iyi ki araştırmış bişiler yapmışsın vallaAy o dr larin...bugun bizim dr da cok iyi yapmissiniz bunlari kullanmakla diyor mal..madem oyle niye sen ilac yazmiyorsun.madem kendimiz uyguliycaz tedaviyi..bide espri yapiyor aklinca sizin gibiler yuzunden issiz kalcaz diye..kendi isini kendin gor hikayesi oldu.kac dra gittik.arastrma hastanesine bile.hic biri ilac yazmadi 0 morf. Ye..baktim olmuyor kendim arastrp uyguladim bunlari
Tesekkur ederim canim.bencede gidin.drlar sureci hizlandrmak icin hic bisey yapmiyor cunkuOnu bunu bilmemde hep söylerim kişinin en iyi doktoru kendisidir...ocak ayının başında hem kontrol amaçlı hem de hormon testi için tekrar gitmeyi planlıyoruz.zorla yaptıracağım testleri artık.tebrik ediyorum seni de iyi ki araştırmış bişiler yapmışsın valla
Merhabalar hangi kürleri kullandınız acaba bizimde morfoloji sorunu var keçi boynuzu kürü yapıyoruzKizlar beni bile. Bilir eskilerden.bu ayla beraber senemiz doluyor.ayni rahatszligi olana faydasi olur diye yaziyorum ..3 ay once spermiogram yaptrdik..degerlerin hepsi iyi ancak morfolojimiz 0 cikmisti.o zamandan beri bitkisel kurler uyguluyorum.karisimli bal hazirladim.ve 1 ay dir emodexe basladik.bugun esim test vermeye gitti..biz 0 cikmasin 1 -2 ciksin diye dua ede ede gittik hastaneye..kagidi aldigimizda şok gecirdik..tami tamina 55.6 cikti morfolojimiz.cok sukur ise yaramis yaptiklarimiz hemde oyle boyle deil.burda ben kackere bitkisel eski yontemlere olan merakimdan banda yedim.bilen bilir..ama bugun sonucu aldigimda kendimi bikez daha tebrik ettim
Morfoloji için ceviz tüketmek ve evicap vitamin,folic asit işe yarıyor arkadaşım.keçiboynuzu kürüne de devam edinMerhabalar hangi kürleri kullandınız acaba bizimde morfoloji sorunu var keçi boynuzu kürü yapıyoruz
Çok teşekkür ederim keçiboynuzuna devam o vakit yarında evicap ve folik asite basliyalim o vakit bizim de 3 du sonra başka bir yerde 1 çıktı inşallah fayda eder bize de bide arı sütü bal polen aldık Allah ne verdiyse :)Morfoloji için ceviz tüketmek ve evicap vitamin,folic asit işe yarıyor arkadaşım.keçiboynuzu kürüne de devam edin
Caneim o vitaminleri ayri ayri alacagina emodex al bence hepsi var l arginin flanda var.bide balada caksir özü keciboynuzu ozu zencefil zerdacal benim oaylastigim seyleride al 10 ar gram ekle benceÇok teşekkür ederim keçiboynuzuna devam o vakit yarında evicap ve folik asite basliyalim o vakit bizim de 3 du sonra başka bir yerde 1 çıktı inşallah fayda eder bize de bide arı sütü bal polen aldık Allah ne verdiyse :)
Canım bahsettiğin ballı karışımın içeriği nedir tam olarak,rica etsem paylaşır mısın bizimle ? Ocak 5 de test için gidiyoruz biz de,inşallah sizin ki gibi yüzümüzü güldürecek güzel değerler çıkar bizimde...Caneim o vitaminleri ayri ayri alacagina emodex al bence hepsi var l arginin flanda var.bide balada caksir özü keciboynuzu ozu zencefil zerdacal benim oaylastigim seyleride al 10 ar gram ekle bence