Emo

simdiki genclik emodan gecmeden ergenlik cagını atlatmıyorlar
nedense hrkes emoluga bi adım atıyor bzm zamanımızda pek gözde değillerdi
bayagı yasım varmıs gibi konustum
sırnaşık şey

tercih meselesi bnm zevkimden cok ayrı bi tarz..

Bu emoların hepsinin mi gözü renkli olur hiç mavi yeşilin dışında görmedim.Türkçeyi mahvetmeden konuşsalar bide bi zararları yok bence herkesin kendi tercihi :1ninca:

Yok canım nerdeyse hepsi lens takıyo,aslında lenslerde emoların vazgeçemediği aksesuarlardankaydirigubbakcemile2

Facede bi grup açmışlar bu foto var altında şöyle yazıyo
ANNEN SENİ DOĞURACAĞINA ÇAM AĞACI DOĞURSAYMIŞ kaydirigubbakcemile3

ben bu fotoya çok güldüm ya çam ağacı he-tatlicadiarzu-
yurt dılında insanlar daha çok yakıştırıyor bu tarzı!! kendine ama Türkiyedekiler tam bir özenti durumundalar.
farklı omak adına bir sürü zırvalık yapıyorlar.
gözleri görmeden yolarsda yürüyorlar.
taksim de yapı kredi önünü mesken tutup dilenci gibi oturuyorlar.
gözlerini burun deliklerine kadar boyamayı güzellik biliyorlar.
herkese gitmiyor bunu farkedemiyorlar.
ve eminimki Türkiye de emo luk saç şekli ve göz makyajından öteye gitmiyordur.
duygusallığı bırakın bence duyguları ölmüş durumdalar.
tam bir boşluk içerisinde ne yaptıklarının farkında bile değiller.
yani kısacası çoğunluu birşeye benzemiyor.
özentiyim beeen diye bağırıyorlar

Bizim orada Emo diye bir amca vardı şimdi amcanın gençleşmiş hali bunlar türemiş yanlız amcanın sadece adıydı Emokaydirigubbakcemile3
Ne aradıklarını biliyorlar ki...

kızlar çok hoş şirin oluyoda erkekler biraz yuvarlak gibi oluyor kaydirigubbakcemile3
asla böyle bir sevgili istemem..
delikanlı olacak erkek dediğin lmaz:

ergenlik çağındaki gençlerin aykırı olma ihtiyacından kaynaklanan bir tarz bu. Kardeşimden biliyorum. 14-15 yaşındayken emo takılıyordu. 17 oldu yavaş yavaş atıyor üzerinden. hatta kendi de itiraf ediyor, senin yaşına geldiğimde hala böyle olmayacağım ki diye... yeni nesil gençlerin bir çoğunun geçiş dönemi...bir dönemin ergenleri tikky takılıyordu, bu dönem emo, ilerde daha neler çıkacak bakalım...

evet bazıları çok hoş oluyor ama bazılarıda boya küpü gibiler h,ç hoş durmuyor bence :1ninca:

benim bir arkadaş EMO ıÇıN EMBESıL MORON ORDUSU demiştide çok gülmüştüm :roflol:

Internette gördügünüz bebek yüzlü kizlar emo falan degil scene girl onlar. Yani bir bakima model gibi bir sey. Onlarin aslinda sadece saclari, makyajlari ve piercingleri emolara benziyor. Emolar kadar paspal ve itici degiller, gayet temiz ve düzgün giyiniyorlar.

Türk' ü yabancisi yok, emonun özelligi abartmasi zaten. Özellikle duygusallik olayini. Ne yani emo olmadan duygusal olunamiyor mu? Ya da emo olunca illa duygusal olmak mi lazim. Duygusallik icten gelen bir seydir. Her zaman duygusal olunmaz. Insan her duygusal oldugunda bu sekilde giyinmeye calisirsa sacma bir sey cikar zaten ortaya.

Ayrica bence gercek anarsist bir Punkin, ortacagdan kopup gelmis bir Gotigin yanindan gecemez emo. Cünkü emolarin belli bir yas araligi var ve aslinda bildiginiz moda. Gelip gecici bir sey, yani oturmus bir felsefesi yok. Hele Hippiligin yanindan gecmeye cesaret bile edemez cünkü Hippilikte moda kavrami diye bir sey yoktur. Bizim insanimiz bu tip tarzlari birbirine bagdastirmaya bayiliyor. Onlara göre her saci siyah, teni beyaz, piercingli insanlar emo, gotik yada satanist. Hele satanizmle bagdastirmak kusura bakmayin ama tam bir sacmalik cünkü satanizm bir dindir ve belli bir giyim tarzi yoktur.

Konunun güncelligi gitmis ama yazmak istedim icimde kalmasin.

korkuyorum emolardan açıkcası ben.çok fena bakıyolar böyle ''gel de bi gününü göstereyim'' der gibi.ben kavgacıyımdır biraz haksızlığa gelemediğim zamanlarda özellikle ama emolara gelince pısarım ya

Emolardan mi korkuyorsun? Bence hic ürkütücü degiller, cok zavalli görünüyorlar. Kavgaciysan eger sana ters davranan bi emoya haddini bildirmelisin bence. Bazen Alsancaktakiler icin biri gelse de sunlara haddini bildirse diyorum. Iyice sacmaladilar. Benden bi tanesi gelir para istemeye kalkarsa artik ne olur bilemem.

hiç sevmediğim durumdur emo tipleri..tabi zevkler renkler tartışılmaz fakat hiç hoşlanmam ....15 yaşındakiler bile saçlar kısa dar pantollar makyaj bi ton...emocuklar sizi:)...böööö

bence kizlar cok sekil duruyor hemde hepside guzel bakimli...korkuncta durmuolar bence abartmayinn...ama normal insanlarin arasinda cok dikkat ceken tipler bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…