Emo

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
Emo 1 moda 1 müzik türü mutsuzluk,yalnızlık,melankoli durumu olarak anlatabiliriz.Emo olmak genellikle mutsuzluk depresiflik olarak adlandırılır.içinde hissettiğin acıyı cesurca dışa vurmandır.

emo duygusal yoğunluğa sahip insanlarda ele alınan bir tablodur aslında. Bu duygu yoğunluğu illada hüzün mutsuzluk olcak diye bir şartta yok. mutluluk heyecanda bir duygudur. emo bu duygularıda yaşayabilir. öncelikle bu bilinmelidir.

emo halk dilindeki gibi intihara meyilli mutsuz eşcinsel salak işler yapan insanlar değildir. emo aslında bi tarzda değildir.

peki insanlar emolardan nie bu kadar nefret eder hiç düşündünüz mü? çünkü onlar kendi hafızalarında emoyu türkçeyi thurkchelsh'tiren bir varlık olarak algılarlar. hep mutsuzdur onlar için siyahlar içine bürünüp sokaklarda dolaşan içine kapanık serserilerdir. bunun sebebide sokakta yürüyen her aptalın emo zannedilmesidir . emo o değildir işte insanların emo diye araştırıp internette buldukları o saçma sapan yazılar emoyu anlatmaz o anlatılanların hepsi uydurmadır...!
Merak ettiğiniz soruLarı sorun eLimden geLdiğince yardım etmeye çaLışırım kaydirigubbakcemile2
Birkaç resim koyuyorum :1closedeyes:

KızLar...

174268561.jpg
45482053cj71.jpg

gcgkzc830067021.jpg

215054571.jpg
senagacinesandinkizxdck.jpg

photobycolinlargemsg118.jpg
175750301.jpg

257gj9.jpg

ErkekLer....

51780911.jpg
dvc000271.jpg

1199308217oinglasses1.jpg
krmzsac1.jpg

Son düzenleme:
canım evet bazıları durumu çok abartıyorlar saçlar giyiniş falan ama bakımlı ve hoş görünüm ilgi çekiyor.. Satanistlik çok ayrı birşey inanın yanyana koyduklarında makyaj veya saç stili olsun çok farkediyor... Emo aslında çok ince bir çizgide saç renklerini abarttığın zaman punk stiline geçiyorsun çok siyaha büründüğün zaman ise gotik . Ama bence satanistlik bir inanıştır tarz değil böyle bir durumda kendi milletimizi çok aşalıyoruz karşılaştırdığımız kişilerede bence çok dikkat etmeliyizz..:eek:lmaz:

canım evet bazıları durumu çok abartıyorlar saçlar giyiniş falan ama bakımlı ve hoş görünüm ilgi çekiyor.. Satanistlik çok ayrı birşey inanın yanyana koyduklarında makyaj veya saç stili olsun çok farkediyor... Emo aslında çok ince bir çizgide saç renklerini abarttığın zaman punk stiline geçiyorsun çok siyaha büründüğün zaman ise gotik . Ama bence satanistlik bir inanıştır tarz değil böyle bir durumda kendi milletimizi çok aşalıyoruz karşılaştırdığımız kişilerede bence çok dikkat etmeliyizz..:eek:lmaz:

ya ben daha 25 yaşındayım ama bunları okuyunca çok yaşlı hissettim kendimi....
emo gothic falan filan....
ne anlıyolar bilmem
ama adı ne olursa olsun
bana itici geliyor sagında solunda piercing, kafa tavuk kümesi gibi, oralarında buralarında gereksiz aranjmanlar...
sevmiyorum napiyim :umursamaz:

Haklısın tabi canım kimse sana bu düşüncesinden dolayı laf etmeye hakkı yoktur bu sana özel düşünce ama sadece benim sinir olduğum nokta SATANıSTlikle karşılaştırılması çünkü biizm milletimizde bu çok kullanılıyor.. Sadece herkesten mantık istiyorum o kadar herşeyle karşılaştırın ama satanislik çok farklı lütfen resmen bu hakaret olarak algılanıyor . << gurbaa prenses >>. :umursamaz:

Haklısın tabi canım kimse sana bu düşüncesinden dolayı laf etmeye hakkı yoktur bu sana özel düşünce ama sadece benim sinir olduğum nokta SATANİSTlikle karşılaştırılması çünkü biizm milletimizde bu çok kullanılıyor.. Sadece herkesten mantık istiyorum o kadar herşeyle karşılaştırın ama satanislik çok farklı lütfen resmen bu hakaret olarak algılanıyor . << gurbaa prenses >>. :umursamaz:

canım emo musun bilmiyorum ama ben sadece dışarıdan nasıl gorundukleri hakkında fikrimi söyledim
bulundugum yerde bu arkadaslardan tonlarca var
girip cıktıkları mekanlara normal insanlar girmez
sehir efsanesi gibi ayin yaptıkları konusulur durur
ama dedigim gibi ben anlamam emo ne işe yarar gothic ne ise yarar
gorunusleri birbirinin aynı, tek tipler
hal böyle olunca ayırt da edilmiyor kim ne kim neci

duygusal ergen kaç hadi benden
ben rap yaparken ağlama birden
emo emo geliyor tiplere bak sen
acayip hayvanlara benziyirsen

emolarla ilgili bir şarkı duymuştum çok gülmüştüm sizlerle paylaşayım dedim kaydirigubbakcemile3

canım emo musun bilmiyorum ama ben sadece dışarıdan nasıl gorundukleri hakkında fikrimi söyledim
bulundugum yerde bu arkadaslardan tonlarca var
girip cıktıkları mekanlara normal insanlar girmez
sehir efsanesi gibi ayin yaptıkları konusulur durur
ama dedigim gibi ben anlamam emo ne işe yarar gothic ne ise yarar
gorunusleri birbirinin aynı, tek tipler
hal böyle olunca ayırt da edilmiyor kim ne kim neci

canım doğrudur her insanın ne yaptığı bilinmiyor ama öyle kişiler vrki dışardan çok düzgün gözüküyor gidip uyuşturucuya bulaşıyor yada girdikleri ortamlar çok farklı. ama bizim gençliği biliyoruz çoğu ortam kurayım derken mahfoluyorlar. bizim milletimiz bu konuda pek bilgi sahibi değil ama yurt dışında çoğu genç model emodur.. yani sadece bir tarzdır bu birazda duygu yüklü ama sonuçta ehr insanın kendine öz kişiliği vardır. bu konuda ailelere görev düşüyor öyle yerlere girip çıkanların üstüne düşmeliler farkedilir yani umarım.. Çoğu genç böyle harcanıyor gidiyor.. mafoldumben

ben daha 17 yaşındayım evet tarzım o ama neyin ne odluğunu çok iyi biliyorum bu yüzden hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. Ailemde çok üstüme düşerler çok iyi bir anne baba olduklarını düşünüyorum inannın insanın dışarı çıkası gelmiyor hep annemin yanında olmak istiyorum çünkü bana resmen arkadaş gibi herşeyimi bilir söylerim paylaşırım
opuyorumnanaktan

saçların rengi ve hızma sayısı abrtılmadığı sürece
hoş bi tarz
şahsen farklı bi kültürde büyümüş olsaydım
onlar gibi olurdum kesin
ancak abarmamak sartıyla
burdaki kızlarda erkeklerde çok hoş görünüyolar
heleki erkeklerin saç kesimi süper
kızlardada dedğim gibi renkli saçları ve gereksiz hızmaları çıkarırsak
gayet güzel görünüyolar

saçların rengi ve hızma sayısı abrtılmadığı sürece
hoş bi tarz
şahsen farklı bi kültürde büyümüş olsaydım
onlar gibi olurdum kesin
ancak abarmamak sartıyla
burdaki kızlarda erkeklerde çok hoş görünüyolar
heleki erkeklerin saç kesimi süper
kızlardada dedğim gibi renkli saçları ve gereksiz hızmaları çıkarırsak
gayet güzel görünüyolar

katılıyorum.. Kızların görüntüsü hoşuma gidiyor. saçların rengi abartılmadığı sürece saç modelleri çok hoşuma gidiyor özellikle. Krepeli hacimli bol katlı saçlar.. Kirpikleri takma olanlar çok yapar duruyor ama yine de onlara yakışıyor.. Simsiyah makyaj yapılmaz ve saçlar renkli olmazsa çok ayırt edici bir tarz haline geliyor bence. Damalı pantolonlarını pek sevmiyorum açıkçası :)) ama devamlı düşük bel dar paça yani skinny giymeleri çok güzel.. genelde converse babet giyiyorlar.. (converse i çocuk, genç, orta yaşlı ya da yaşlı herkese çok yakıştırmışımdır. Hem ergonomik hem çok güzel :) ) Yani abartılmadığı sürece bu tarzı beğeniyorum..

Emo Çılgın gençlik gibi geliyr Bana
Taksime yakın oturan biri içinde açık yorum yapıcam
SApıtmış ne yapacağını bilmeyen rezil gençlikkkkkk (taksim adına)
Resimlerdeki Kızlar gerçekten hoş bakımlı
Erkeklere lafım yok erkeğe benzemiyorlar

herkesten farklı görünmek

herşeyden farklı olmak

görüntü olarak hoş durmuyor

karşımdakine sadece renklerine

metallerine ve değişik renklerine bakarken buluyorum kendimi

konuşuyor olsa konuştuğunu dinlemiyor çoğu insan incelemekten

bence doğru değil herkesten farklı olup dış görünüş ile kendi gerçek görüntünü değiştirmek

ben şahsım adıma söylüyorum

bu tarz olan giyinen kişileri sadece dış görüntülerine bakmaktan içinde olan gerçek güzelliği göremez oldum

çünkü dışını öyle inceler oldumki iç özelliğe gelesiye karşımdaki çekip gitmiş oluyor

X