emniyet mudurlugunden randevu sikintisi !!!!!

Allah sizden bin kere razı olsun vallahi aldimmmm acıkmış çok şükür yaaa:)))

Allah sizden bin kere razı olsun vallahi aldimmmm acıkmış çok şükür yaaa:)))
Aşkolsun ne demek.İnşallah tez zamanda alırsınız gerçi bir hafta yada daha kısa bir sürede veriyorlar ertesi gün bile olabilir.Allah kazasiz belasız kullanmayı nasip etsin.

Herkese merhaba,
yaşadığım ehliyet alma macerami faydali olmasi icin ve benim gibi zor durumda kalmayin diye paylasmak istedim. 29 mayis 2015, 2013 mayis ayindan once ehliyet sertifikasi alanlar icin son gun. emniyetin sayfasindan randevu alamadim. sabah erkenden ankara emniyet müdürlüğüne gittim. saat 6 da oradaydim ve ancak 105. sirayi alabildim. 8 de acilan emniyette yarim saat sonra ehliyet sirasi bitti. duyuru yapildi sira alamayanlar gitsin diye. yaklasik 500 kisiye islem yapilabiliyor gunde. 34 banko vardi. bunlardan sadece 10 tanesi falan calisiyordu. sira 2 saatte geldi. sira alma cilesinden sonra harc yatirip (380 tl) dosya (1.25 tl) alip siranizi bekliyorsunuz. siraniz gelip dosya islemleri bitince 2-3 saat de parmak izi icin bekliyorsunuz. parmak izi verirken 119 tl kart parasini da aliyorlar. sonra haftaya gel, surucu kimligini al diyorlar. bu arada gec gelip sira alamayan arkadaşlara iyilik, bize de haksizlik olsun diye 23 nolu bankoyu sira alamayan sanssizlara (!) ayiriyorlar. ben 6 da gelip 12 de cikiyorum, onlar 9 da gelip 11 de cikiyor. yani sira almadan gidin daha iyi diyorum:) yalniz 23 nolu banko her gun acilir mi bilmem. ustelik sadece 2013 ten once sertifika alanlari aliyor. 2013 te ehliyet alanların süresini de hazirana kadar uzattik dediler. yani ehliyetim yanmadi ama ben epey yandim o gun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…