• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket emniyet kemeri kullanıyor musunuz?

emniyet kemeri kullanıyor musunuz?

• evet

OY: 52 81,3%
  • hayır

OY: 12 18,8%

• Ankete Katılan
    64
kullanıyorum ama uzun yolda şakkıdı
eğer kısa mesafeli bir yere gideceksem akılsız lafaelin yaptığı numarayı yapıyorum valla:1rolleyes:
o ötüşü beni sinir ediyor çünkü bazende "öt nan nereye kadar öteceksin" diye kavaga ediyorum kemerle:roflol:

geçenlerde kızıma insanların bile bile yaptıkları yanlışları anlatırken oturduk yoldan geçenarabaların içindeki insanların emniyet kemeri takıp takmadıklarına baktık 53 aracın içinde sadece 11 tane aracta kemer kullanan vardı. zorr gelişecezz zorrr belki hayatta tek hata yapma şansımızı kullanmış olabiliriz

arabayı kendim kullanıyorsam kesinlikle emniyet kemerimi takıyorum. ama başkasıysa çok takmayabiliyorum unutuyorum.

:evet eşimin yanına oturmuşsam evet köye gittiğimizde arkada çocuklarla oturuyorum
malüm ufaklık kene gibi bana yapışkan oldugu için:roflol:

Bir şey itiraf edeyim...Ben arka koltukta bile otururken emniyet kemeri takıyorum:))Aslında biraz cinsmişim gibi geliyor ama arka koltuktakiler kaza anında çok fena ön koltuğa çarpıyor ya da camdan uçuyormuş..

direksiyona geçince veya ön koltukta oturduğumda yerleştikten sonraki ilk işim kemer takmak ama arkada oturusam eğer kullanmıyorum...

emniyet kemeri kullanırım ve herkesinde kullanmasını tavsiye ederim arkadaşlar kendinizi düşünmüyorsanız sevdiklerinizi düşünüp takın canım çok güzel bir konuya değinmişsin tebrik ederima.s.

malesef kullanamıyorum çünkü acayip sıkıomuş gibi gelio ama yanlış yaptıgımı biliorumsenağlama

Back