Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslinda bu soru sorulmaz...Cunku emniyet kemerini herkes kullanmalidir! yapmayan da var tr de hem cok ama avrupada mecburi (yani heryerde oyle ama) avrupada herkes kullaniyor yoksa yersin cezayi!
Bunun sevip sevmemeyle ilgisi olamaz,olmamalı........Gerekli..
Araca bindiğim anda takarım,takarız..Ailece ben ve Eşim çocuklarıma örnek oluyoruz..kimse kimseyi düşünmez biz kendimizi Ailemizi düşüneceğiz.Çocuklarım arkada oturduğu halde takarlar..sıkılsalarda faydasını bilirler...
Hata bir kere olur.!!!!!!!!
Herşeyden önce Kazasız belasız günler dilerim.
Ehliyetimi ilk aldigim zamanlarda nedense cool takilmak adina kullanmiyordum..:mymeka:
Yok rahatsiz ediyormus,yok boguyormus..
Karrrdesim can senin canin,güvenlik senin güvenligin..şakkıdı
Etrafta kazada camdan ucup,takla atip beynini parcalayan o kadar olaylar duyup buna göz tanikligi edenler tanidim ki..
Onun icin asla ihmal etmem..
Özellikle arabama binen herkese önde de olsa arkada da zorla kemer taktiririm..
Sonucda kazalarda cogunlukla ya arkadakiler ya da yan koltuktaki ölüyor..:çok üzgünüm:
Hem ayrica önde kemer takmayana ceza yazilir :icecream:
ben direksiyona gecer gecmez takiyorum emniyet kemerini aliskanlik ettim kendime farkinda olmadan takiyoruma.s . bilere takmadigim zaman ki cok nadirdir hemen polisle karsi karsiya gelirimlaelaelaelaelae
ehliyetimiz yok ama annemlerle falan onlarin ehliyeti var
bi yere falan giderken her zaman takarim zaten taksan da sana takmazsanda hem cezani yersin hemde canindan olursun(allah korusun):çok üzgünüm:
bosuna dememisler
EMNIYET KEMERI diye demi amabenneyaptımki