• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emla kremle birliktelik yaşadım fakat yardım istiyorum

samara_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
143
29
68
arkadaşlar merhaba 2 haftalık evliyim hala aşamadığım bir sorunum var.evlendiğimizin ertesi günü eşimle emla krem ile birlikte olduk.ben bir şey hissetmedim tabiki.eşimin ikinci girişinde kan geldi bıraktık.evliliğimin 3.gününde emla krem ile tam birliktelik oldu eşim içime boşaldı fakat benim vajinam kızardı ve 2 gün acı hissettim.daha sonra ailelerin yanına gittik orada yüzeysel şeyler yaşadık.

şuan evliliğimizin 2.haftasındayız 2 gündür eşimle emla ile birliktelik yaşıyoruz emlayı azaltmaya çalışıyorum fakat emlasız yapamayacakmışım gibi geliyor.normalde emlasız kendi parmağımı alabiliyorum eş parmağını da penise gelince ucu giriyor ama ilerleyemiyorum.

emla ile birliktelikte ise hiç zevk alamıyorum sadece baskı hissediyorum büyük bir baskı.git gel lerde o baskı basınç ne derseniz artık beni m canımı acıtıyor ve bir an önce bitsin istiyorum.o baskından dolayı aferdesiniz ama büyük tuvaletimi yapacakmışım gibi hissediyorum.

bu yaşadıklarım normal mi
1.zevk alamam
2.baskıyı hissetmem
3 emlasız bir birliktelik mümkün mü

Bildiğim ve kullandığım kadarıyla Emla yüzeysel ve lokal anestezi olarak kullanılıyor.

Siz iç kısmına mı sürdünüz :53:

ilk seferinde içe sürdüm şimdi sadece dış kısma sürüyorum

İçe sürmenizin muhakkak bi sakıncası vardır. Dışa sürmenizde pek bir anlam ifade etmez zaten.

Dediğim gibi lokal anestezi etkisi olan bi krem bu iç kısma bir etkisi söz konusu bile değil.

Kullandığınız kremi internette araştırmanızı tavsiye ederim :ssz:

Çok sıkıntı yaşıyorsanız kayganlaştırıcı jeller var emla bu iş için uygun değil malesef.

ilk zamanlarda olan ağrı ve acılar normal.çünkü cinselliğin başlamasıyla büyük bir değişim yaşıyor ruhunda bedeninde.emlasız ilişki tabiki olur şimdiye kadar bişeyleri oturtmak için ilişki yaşanmıştır bundan sonra zevk alarak ilişkiye başlarsın o zaman zaten kreme falan gerek kalmaz kendiliğden kayganlaşır için.kremsiz dene mutlaka eğer kayganlaşma olmazsa bartholin bezinde sorun olabilir doktora gitmen gerekebilir.

Emla krem vajinanin icine mi surulur yahu.. Bu tip seyler vajinanin ph dengesini bozar ve mantar enfeksiyonuna neden olur. Bazi seyleri arastirmadan denemeyin lutfen. Sonra acisini siz cekersiniz.
İliskiye girmek icin emlaya ihtiyaciniz yok orda kuruluk varsa iliski icin ozel kayganlastirici jeller var onlardan alin. Veya on sevismenizi uzatin isteklendirin kendinizi.. Caninizi yakacak bir sey yok iliskide.

Back