emla kremi aldım tam tamına 57 tl ödedim paraya acıdım ama biyerden başlamak gerekiyodu bir kutuda beş küçük tüp var tek tüp tek kullanımlık ama okadar azki iki tüpü ben zor yettirdim iki sefer yapabilmek için. ilk tüpü emdirdim ikinciyi yüzeysel sürdüm tamamen uyuştu hic bise hissetmedim diyemem hissettim hatta bazı yerler acıdı ama gerçekten işe yarıyor ya ben tam eşit süremedim diye düşünüyorum sonuc olarak benm bölgemi emla krem sayesinde temizledim krem kaygan oldugu icin ilkten agda yapısmadı çekemedim gittim yıkadım geldim tekrar agda sürdüm bu seferde tüyler ıslak kaldı agda yapısmadı biraz agda yönünden sıkıntılı helede sir agda kullanıyorsanız ıslak yere hic yapısmıyor tam 3 saatte aldım ilacın etkisi geçmek üzereydi benim önerim emla kremi sürüp 1bucuk saat beklemeniz tam ozaman uyuşuyor ve emla kremi sürdükten sonra kuaföre gidin kendiniz almayın cünkü tüylerin yönleri cok farklı cok zahmet istiyor kuaför 5 dkkada alabilir
kızlar bu emla kremi nekadar ve özel bölge için bir tüp sadece birkezmi kullanılıyor? birdeee jiletten ağdaya geçiş yapıcam inşallah ama gerçeken uyusması için nasıl sürülüyor üzerini kapatmak gerekiyormu ve sonra orayı yıkayp ölemi ağdayla alıyoruz orası öle kremli ikenmi ? kaç saatte uyusuo ? birdeeeeeeeee :) kendim alabilirmiyim ki acımıyorsa eğer kuaföre gitmek istemiyorum
Sprey uretimde yokmis mecbur emlayi aldim surdum ve uzerini kapadim yarim saat gectikten sonra fazla kremi pamukla.silip basladim agda yapmayatm uyusmuyirsunuz yada ben yarim saat bekledigim icin oyle bilmiyorum ama sonuc mukemmel jiletten sonra ilk kez agdayla aldim m kil koklerim kanadi ama ben bisey hissetmedim .ama o bolgeyi agda yapmak cok zor sekilden sekle girihorsunuz ama yarim saatte bitti kalanlari epilatorle aldim.. Deneyin sizde sonuc harika ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?