• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla krem kullanan var mı ?

Ben de emla kullanıyordum. Genital bölgede tamamen uyuşturmuyor ama acıyı çok azaltıyor. 50 küsür liraya değmez... Ben de xylocaine pump spreyi deneyeceğim...
Sevgiler...

ben 1 sene kadar kullandım emlayı. ilk aylarda bayağı etkiliydi ama sonlara doğru pek uyuşma olmadığını fark ettim ve bıraktım. önceden genital bölgeme ağda yaparken gözümden yaş bile gelirdi ama artık olmuyor. 15 dkda alıveriyorum. kremi kullanırken her ay düzenli aldığım için bir tolerans oluşmuş belliki. kremsiz acısı artık pek yok gibi. :87:

emlaya 54 lira verdim içim acıdı resmen :SSSS bilseydim almazdımmmmmmm

emlaya 54 lira verdim içim acıdı resmen :SSSS bilseydim almazdımmmmmmm

Evet emlanın fiyatını öğrennce şok oldum 23 fln die biliodum :) sprey 13 mü 14 mü ne yazıodu bide anestol die bi krem varmış emlayla aynı işi görüyo diyorlar fiyatı da 2 tl :) ama kafamı bişey kurcukluyo emlayla aynı işi görüo madem emla bu kadr pahalıyken o neden bu kadar ucuz ? :)

anestol uyusturmuyo kııııııı:57::57::57::63: emla süperrrr:63::63::63::63:

bende almak istiyorum ama fiyatı uçuk olduğu için karar veremedim işe yarayacağına emin olsam alırım ama bakalım düşünmekteyim dediğiniz spreyle ilgili yazılar okumuştum daha önce işe yaramıyo diyodu çoğunluk

Emla krem 50 tl degil ki arkadaslar ben geçen sene 30 kusur TL ye almistim.

Her neyse gecelim yasadigim tecrubeye:40:
Ilk aldigim zamanlar kullandigimda hiç bir faydasini gormediigm için derin bir hayal kirikligi yasamistim :43: Meger yanlis kullanmisim o yuzden uyusma olmamis. Ben surup 15dk veya yarim saat kadar bekleyip uyusacagini saniyordum ama asgari 1 buçuk saat beklemek sart.

Gecen gun bikini bolgeme surdum abartilacak kadar yogunda surmedim ama bol bol surdum. Sonra mutfakta kullandigimiz strec naylon ile sardim, uzerine camasirimi giydim ve beklemeye basladim:61: Ki o esnada bacaklarimi vs hallettim. Ben iki saat beklemeye niyetliydim fakat kontrol ederken bikini bolgesinin uyustugunu farkettim ne kadar mutlu oldugumu tahmin edersiniz :52: Kremden dolayi agda yapistirmak cok mumkun olmadi o yuzden gidip hemen yikadim bolgeyi. Bir kismini agda, bir kismini makine ile aldim. Bazi kisimlari cok uyusmamisti zira ben her yerine ayni miktarda surmemistim, bunu bir deneme olarak gordugum için. Uyusan yerleri aldim, herkese tavsiye ediyorum.Tek endisem surekli kullanimda ayni neticeye ulasamamak. Insallah her defasinda uyusma olur...

Bende yorumlardan sonra kullanmaya karar verdim bugün alacaktım ve duydumki fiyatı 57 tl imiş şok oldum gecen sene 25 tlye sormuştum ama mecbur almak zorundayım jilet nereye kenar artık bacaklarımada ulaştı birde bu krem tek seferlikmi yoksa kaç defa daha kullanabiliyoruz bilen varsa cünkü tüpü internette küçük gözüküyordu bugün alacagım ve deniyecegim yarın size yazarım etkilerini

emla kremi aldım tam tamına 57 tl ödedim paraya acıdım ama biyerden başlamak gerekiyodu bir kutuda beş küçük tüp var tek tüp tek kullanımlık ama okadar azki iki tüpü ben zor yettirdim iki sefer yapabilmek için. ilk tüpü emdirdim ikinciyi yüzeysel sürdüm tamamen uyuştu hic bise hissetmedim diyemem hissettim hatta bazı yerler acıdı ama gerçekten işe yarıyor ya ben tam eşit süremedim diye düşünüyorum sonuc olarak benm bölgemi emla krem sayesinde temizledim krem kaygan oldugu icin ilkten agda yapısmadı çekemedim gittim yıkadım geldim tekrar agda sürdüm bu seferde tüyler ıslak kaldı agda yapısmadı biraz agda yönünden sıkıntılı helede sir agda kullanıyorsanız ıslak yere hic yapısmıyor tam 3 saatte aldım ilacın etkisi geçmek üzereydi benim önerim emla kremi sürüp 1bucuk saat beklemeniz tam ozaman uyuşuyor ve emla kremi sürdükten sonra kuaföre gidin kendiniz almayın cünkü tüylerin yönleri cok farklı cok zahmet istiyor kuaför 5 dkkada alabilir

Acısız epilasyon & emla krem adlı topicte gerçekten de çok detaylı bir anlatım var. Bakmanızı tavsiye ederim :31:

Emla kremi almayı düşünüyodum ama 57 tl çok pahalı.

Sağlık ocaklarına yazdırılabiliyormuş. Fiyatı 57 değil 27 ayrıca yazdırabilirseniz geriye sadece size 2.5 ya da 3 lira ödemek kalıyor. Herkes öyle bildirmiş. 5 tüp ben yarın sağlık ocağına yazdıracağım.:31:

Son düzenleme:
ben de yaklaşık 2,5 sene kadar önce emla kullandım.O zamanlar sigorta karşılıyordu ama doktorla konuştum fakat doktor yazmamıştı. Canım çok yandığı için almayı kafama koymuştum ben de parayla almıştım o zaman bile 28 veya 38 tldi tam hatırlamıyorum. İlk kullandığımda 1 tüp gözüme az geldiği için 2 tüp kullanmıştım gerçekten uyuşturmuştu ve bişi hissetmemiştim. Daha sonra 2 ya da 3 kez daha kullandım. Bidaha da kullanmadım, krem kullandığım süre zarfında o acı eşiğine alıştım galiba çünkü artık eskisi kadar acımıyor.

Dün yazdığım yorumu düzeltmek istiyorum gittim sağlık ocağına yazdırdım emla kremi. Eczaneye gittim dedi ki bu ilaç karşılanmıyor. Fiyatı da 57 tl. Böyle bir şey beklemiyordum. Çok üzüldüm ya :50:

Merhaba arkadaşlar
Evet emla krem oldukça pahalı ancak sonuçları konusunda ben çok memnunum.
Yıllardır jilet tarzı temizlik yapabiliyordum diğerini defalarca denedim ama başa çıkamadım ve yarım bırakmıştım.
Emla ile sorunsuz bir şekilde geçen ay tanıştım.
5 küçük tüpte kremler.Ben kullanıcı yorumlarına bakmıştım kremi sürün yedirmeyin kalın tabaka halinde 2 3 tüp sürüp üzerini
hava almayacak şekilde örtün yazıyordu denedim ama hiç faydası olmadı.Sonra bir tüpü genital bölgeme iyice yedirdim,
üzerini yine buzdolabı poşetleriyle hava almayacak şekilde örttüm.30 dak sonra ikinci tüpü açtım onuda kalın bir tabaka şeklinde
sadece yarısını sürdüm yarım saat daha bekledim.Kendim cesaret edemedim ağdayı çekemezdim çünkü ;)
Kuaförüme gittim ve sır ağda yaptırdım.Çok rahattı hiç duymadım dersem yeridir.Üzerinde kalın bir tabaka bırakmak işe yaramıyor bence deri kremi emebilmeli
Tüyler bunu engelliyor yedirilmez ise.Birde kremi ağda öncesi peçete ile sildim ve bir miktar yıkadım kendimi.Sonrasında da kuruluk versin diye
bebe pudrası sürdüm ve ağdaya sonrasında geçtiler.
Umarım aklında soru işareti olanların yardımcısı olur bu mesaj.
En çok kendinizi sevin ;)
Görüşmek üzere...

ben emlayı deneme amaçlı arkadaştan almıştım 1 tüp
ayak tırnaklarımda batıklar var ona sürmek için pedikürden önce
pek bir etkisini görmedim valla
çokkkkkk az uyuşturudu tırnağımı
gerçi sürüp suya sokuyodum ondanmı bılmıyorum ama
o spreyi bende denicem ama..

Genital için kullanmadım ama yüzümde kist vardı. Ameliyattan 45 dk önce doktorum emla krem sürdü. Sonra kırt kırt makas sesleri duydum hep ama acı hissetmedim :17:

Back