• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla krem kullanan var mı ?

emla kremi aldım tam tamına 57 tl ödedim paraya acıdım ama biyerden başlamak gerekiyodu bir kutuda beş küçük tüp var tek tüp tek kullanımlık ama okadar azki iki tüpü ben zor yettirdim iki sefer yapabilmek için. ilk tüpü emdirdim ikinciyi yüzeysel sürdüm tamamen uyuştu hic bise hissetmedim diyemem hissettim hatta bazı yerler acıdı ama gerçekten işe yarıyor ya ben tam eşit süremedim diye düşünüyorum sonuc olarak benm bölgemi emla krem sayesinde temizledim krem kaygan oldugu icin ilkten agda yapısmadı çekemedim gittim yıkadım geldim tekrar agda sürdüm bu seferde tüyler ıslak kaldı agda yapısmadı biraz agda yönünden sıkıntılı helede sir agda kullanıyorsanız ıslak yere hic yapısmıyor tam 3 saatte aldım ilacın etkisi geçmek üzereydi benim önerim emla kremi sürüp 1bucuk saat beklemeniz tam ozaman uyuşuyor ve emla kremi sürdükten sonra kuaföre gidin kendiniz almayın cünkü tüylerin yönleri cok farklı cok zahmet istiyor kuaför 5 dkkada alabilir

Ben lazer epilasyona giderken kullanıyodum. Çok da faysanını gördüm genital bölgeye 1 tüpü yedirirseniz rahatlıkla yeter. Deri emdikten sonra yıkamanızın hiç bir mahsuru yok etkisi geçmiyo yani. 25 dk'dan sonra etki etmeye başlıyo zaten ne zaman uyuştuğunu kendinizde hissedeceksiniz o zaman başlarsınız almaya...

ben anestolü de emlayı da denedim.anestol hiç etki bile etmedi,emla zaten sürdükten 1 saat sonra kadar uyuşturmaya başlıyor.kişiye göre değişebilir tabiiki ama bende bikini bölgesini uyuşturdu fakat genital bölgeye yakın yerler pek uyuşmadı yani acıyı hissettim:26:

Lazere giderken kullanıyorum . Bı saat onceden sürmek gerek ama. Uyusturuyor baya

kızlar bu emla kremi nekadar ve özel bölge için bir tüp sadece birkezmi kullanılıyor? birdeee jiletten ağdaya geçiş yapıcam inşallah ama gerçeken uyusması için nasıl sürülüyor üzerini kapatmak gerekiyormu ve sonra orayı yıkayp ölemi ağdayla alıyoruz orası öle kremli ikenmi ? kaç saatte uyusuo ? birdeeeeeeeee :) kendim alabilirmiyim ki acımıyorsa eğer kuaföre gitmek istemiyorum

kızlar bu emla kremi nekadar ve özel bölge için bir tüp sadece birkezmi kullanılıyor? birdeee jiletten ağdaya geçiş yapıcam inşallah ama gerçeken uyusması için nasıl sürülüyor üzerini kapatmak gerekiyormu ve sonra orayı yıkayp ölemi ağdayla alıyoruz orası öle kremli ikenmi ? kaç saatte uyusuo ? birdeeeeeeeee :) kendim alabilirmiyim ki acımıyorsa eğer kuaföre gitmek istemiyorum

Sprey uretimde yokmis mecbur emlayi aldim surdum ve uzerini kapadim yarim saat gectikten sonra fazla kremi pamukla.silip basladim agda yapmayatm uyusmuyirsunuz yada ben yarim saat bekledigim icin oyle bilmiyorum ama sonuc mukemmel jiletten sonra ilk kez agdayla aldim m kil koklerim kanadi ama ben bisey hissetmedim .ama o bolgeyi agda yapmak cok zor sekilden sekle girihorsunuz ama yarim saatte bitti kalanlari epilatorle aldim.. Deneyin sizde sonuc harika ....

Ben denedim kızlar kesinlikle denemelisiniz faydasını göreceksiniz, %100 diş uyuşturması gibi uyuşacak hali yok ama acıyı %80 azalttı bende :34:

Son düzenleme:
Sprey uretimde yokmis mecbur emlayi aldim surdum ve uzerini kapadim yarim saat gectikten sonra fazla kremi pamukla.silip basladim agda yapmayatm uyusmuyirsunuz yada ben yarim saat bekledigim icin oyle bilmiyorum ama sonuc mukemmel jiletten sonra ilk kez agdayla aldim m kil koklerim kanadi ama ben bisey hissetmedim .ama o bolgeyi agda yapmak cok zor sekilden sekle girihorsunuz ama yarim saatte bitti kalanlari epilatorle aldim.. Deneyin sizde sonuc harika ....

krem uyusturmadı valla 2 saatte beklettm 3 saatte:) ama yinede gittim ağdacı ablaya aldırdım anam ağladı fakat dediğin gibi tertemis oldu:) 3 gün kızarıktı ve çok acdı şimdi gçti fakat kabuk bağlamış beyaz beyaz

kizlar az once emla kremi almaya gideyim dedim. sordum fiyati 107lira olmus yuh dedim bu ne sadece bir tup aldim. 26liraya ve onuda en guzel sekilde degerlendirmek istiyorum. ayrintili bilgi vermek isteyen varmi

Evet bnde bugun aldim 107 tl ye... kullanimini tam olarak bilmedigim.icin bende foruma goz atiyordum.. anladigim kadariyla en az 1 saat beklemek gerekiyor tam uyusmasi icin...

3 sene önce kullandım ilk lazere giderken o zamanlar fiyatı 58 tl idi ne kadarda pahalı şuanda ..
ben normal boy ped e strec film sarardım işyerinden çıkarken kremi sürer streç filmli pedi de normal ped koyar gibi yerleştirir çıkardım ... ben böyle bir yöntem geliiştirmiştim
çünkü üzeri emmeyecek birşeyle kapalı kalması gerekiyor
ve gerçekten hiçbirşey hissetmezdim..
tavsiye ederim kesinlikle

Evet kolumun ust kismina bir tup surerek deneme yaptim tam 2 saatte uyustu.. ustelik yinede tam hissizlik olusmadi tuyleri cekince hafif bir aci hissi oldu..

Ama napalim ona da raziyiz... :))))

Yaaa resmen mıcizeydi bu gün benim için Emla krem daha önceden 1 kere ağda için kullanmıştım faydası olmuştu ama lazer de bu kadar işe yarayacağını hiç tahmin etmiyordum. Genitale bu gün ilk lazer yaptırdım ve 40 dk önce kremi sürdüm.kesinlikle tavsiye ediyorum eczacı 20 dk beklet dedi ama ben 40 dk beklettim tam olmuştu yani.çok memnun kaldım diye yazıym dedim sizlere:) ayrıca soğuk üflemeli filan da değil diod lazerdi:)

Back