emla kremi aldım tam tamına 57 tl ödedim paraya acıdım ama biyerden başlamak gerekiyodu bir kutuda beş küçük tüp var tek tüp tek kullanımlık ama okadar azki iki tüpü ben zor yettirdim iki sefer yapabilmek için. ilk tüpü emdirdim ikinciyi yüzeysel sürdüm tamamen uyuştu hic bise hissetmedim diyemem hissettim hatta bazı yerler acıdı ama gerçekten işe yarıyor ya ben tam eşit süremedim diye düşünüyorum sonuc olarak benm bölgemi emla krem sayesinde temizledim krem kaygan oldugu icin ilkten agda yapısmadı çekemedim gittim yıkadım geldim tekrar agda sürdüm bu seferde tüyler ıslak kaldı agda yapısmadı biraz agda yönünden sıkıntılı helede sir agda kullanıyorsanız ıslak yere hic yapısmıyor tam 3 saatte aldım ilacın etkisi geçmek üzereydi benim önerim emla kremi sürüp 1bucuk saat beklemeniz tam ozaman uyuşuyor ve emla kremi sürdükten sonra kuaföre gidin kendiniz almayın cünkü tüylerin yönleri cok farklı cok zahmet istiyor kuaför 5 dkkada alabilir
Ben lazer epilasyona giderken kullanıyodum. Çok da faysanını gördüm genital bölgeye 1 tüpü yedirirseniz rahatlıkla yeter. Deri emdikten sonra yıkamanızın hiç bir mahsuru yok etkisi geçmiyo yani. 25 dk'dan sonra etki etmeye başlıyo zaten ne zaman uyuştuğunu kendinizde hissedeceksiniz o zaman başlarsınız almaya...