• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla krem kullanan var mı ?

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
genital bölge için emla krem kullanan var mı uyuşturuyomuş acıtmıyomuş o kadar .s denediniz mi hiç. ?

genital bölge için emla krem kullanan var mı uyuşturuyomuş acıtmıyomuş o kadar .s denediniz mi hiç. ?

ben gecen ay kullandım kişiden kişiye değişiyor. Bende etkisi oldu ufak bi kısmı uyusmadı onun dısında rahattım ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyo kullanmadan anlayamazsın....

Bende orası uyuşmadan alabilceğimi düşünmüyorum .s alıp deniyim bari sigorta karşılıyor die biliyorum

Kullandım ilk ağda yapmaya başladığımda ve bende etkisi oldu gerçekten de hiçbir şey hissetmedim.
Etkisi kişiden kişiye göre değişiyor, denemeden bilemezsin bunu.
Fiyatını da uçurdular ama alıp deneyeceksin artık, inşallah işe yarar sende de.

Bende orası uyuşmadan alabilceğimi düşünmüyorum .s alıp deniyim bari sigorta karşılıyor die biliyorum

Sigorta geçen seneye kadar karşılıyordu sanırım. Sağolsunlar kullanım şeklimizden dolayı sigortadan çıkardıkları yetmez gibi fiyatını iki katına çıkardılar :63:
xylocaine pump sprey kullananlar da var ama ben hiç denemedim bu spreyi bilemiyorum o yüzden.
Fiyatı da 15 lira gibi bir şey sanırım.

Sigorta geçen seneye kadar karşılıyordu sanırım. Sağolsunlar kullanım şeklimizden dolayı sigortadan çıkardıkları yetmez gibi fiyatını iki katına çıkardılar :63:
xylocaine pump sprey kullananlar da var ama ben hiç denemedim bu spreyi bilemiyorum o yüzden.
Fiyatı da 15 lira gibi bir şey sanırım.

Evet emlanın fiyatını öğrennce şok oldum 23 fln die biliodum :) sprey 13 mü 14 mü ne yazıodu bide anestol die bi krem varmış emlayla aynı işi görüyo diyorlar fiyatı da 2 tl :) ama kafamı bişey kurcukluyo emlayla aynı işi görüo madem emla bu kadr pahalıyken o neden bu kadar ucuz ? :)

bende emla kullanıyorum malum bölge için nispeten rahat ediyorum
yalnız mutlaka deriye yedirmeye çalışın,tüylerin üstünde kalmasın krem.
fiyatı 50 tl olmuş şok geçirdim :53::53::53:

bende emla kullanıyorum malum bölge için nispeten rahat ediyorum
yalnız mutlaka deriye yedirmeye çalışın,tüylerin üstünde kalmasın krem.
fiyatı 50 tl olmuş şok geçirdim :53::53::53:

Tabi anladılar nasıl para kazanacklarını kadınların başvurdğu yol :) süreklide kullanılıo

bende kullaniyorum ve cok memnunum.. neee 50tl mi olmus -.-

ben almanyada yasiyorum ve hep tr den aliyorum emlayi cünkü 5 tanesi 25 tl mi neydi galiba.. burda o 5mlimi 7,50 EUR yani yaklasik 15 tl.

pahali falan ama napalim onsuzda olmuyo :D

bende kullaniyorum ve cok memnunum.. neee 50tl mi olmus -.-

ben almanyada yasiyorum ve hep tr den aliyorum emlayi cünkü 5 tanesi 25 tl mi neydi galiba.. burda o 5mlimi 7,50 EUR yani yaklasik 15 tl.

pahali falan ama napalim onsuzda olmuyo :D

ben denemek için bir tüp almıştım fakat yetmiyor çünkü çok küçük. ben de belirli yerlere yoğunlukla sürdüm denemek adına. %100 etki ettiğini söyleyemem ama yine de farkedilir derecede azaltıyor acıyı. bir tüpü 11tl'ydi sanırım.

kızlar ben bir kaç yıldır emla kullanıcısıydım taki emlanın fiyatı 54tl olana kadar,ama formda biraz gezindim ve bi arkadaş xlocion diye bi sprey önermiş bende denedim ve sonuç harika,emlaya okadar para vermeye degmez tavsiyediyorum bu spreyi deneyin derim

canım emla bende pek bi işe yaradı diyemem genital bölgeye lazer yaptırıyorum ozaman kullanıyorum ama hiç memnun kalmadım aynı acıyı gene hissediyorum yalnız şu sprey olayını merak ettim bide onu deneyim kaldı ki emlaya 54 tl kesinikle vermem

Back