• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bütün dizi boyunca ferihanın sevinme,üzülme,şaşırma ya da şoke olma gibi tepkilerindeki yüz ifadesi aynı garip boş bir bakışı var.

sinir oldum feriha şimdide emir annesine üzülürken bir de ben üzmeyim diye söyleyemez.zaten belli.gerçek baya rezil bir şekilde öğrenilecek.

mektubu emire feriha yazmış yüzüne söyleyemediklerimi buraya yazıyorum diyor feriha emirde boş boş bakıyor..yeni fragmanı izledim az evvel..

[video=youtube;Ke2_gixXF1Q]http://www.youtube.com/watch?v=Ke2_gixXF1Q&annotation_id=annotation_885132&feature=iv[/video]

Sezon Finali Fragmanı

fragmanı göremiyorum ama bence ferihanın yalanları ortaya çıkarsa dizi nasıl devam edecek ki
dizi yalanlar üzerine kurulmuş resmen :1:

Ne biçim fragman öyle yaa 50 saniye mal Feriha'nın şaşkınlığını izledik:19:
O mektup Feriha'nın yazdığı değil kesin başka birşey boşuna milleti merakta bırakıp orada bitirirler.Ucuz türk dizilerinden nefret ediyoruuum:84::84:
Not:Sadece fragmanına baktım ilk 2-3 bölümünden sonrasını izlemedim

Ne biçim fragman öyle yaa 50 saniye mal Feriha'nın şaşkınlığını izledik:19:
O mektup Feriha'nın yazdığı değil kesin başka birşey boşuna milleti merakta bırakıp orada bitirirler.Ucuz türk dizilerinden nefret ediyoruuum:84::84:
Not:Sadece fragmanına baktım ilk 2-3 bölümünden sonrasını izlemedim

zaten her zaman seyirciyi kandırıyorlar

Belki de o okuduğu annesinin raporları falandır ya da annesi hastalığını yazmıştır öğrenmedi kesin ya yine kandırmaca

bence feriha mektubu yazıp emire verdi veya gönderdi
ama fragmanda gösterilen emirin okuduğu bence annesiyle ilgili bişey belkide hastalığını öğrenecek.
bence yalanlar ortaya çıkmayacak bir süre

Back