ara ara bakıyordum ama artık hiç bakmam, bu arada feriha'yı kim vurmuş?
günlerdir heyecanla beklediğim dizinin yeni bölümünü bukadar sıkılarak izleyeceüim aklıma gelmezdi..
adam kızını haybetmiş karısını kaybetmiş ama maşallah hala dim dik ayakta...
o köyden gelen kıza çok sinir oldum zombi gibi bakıp duruyor gıcık..
pOlis kızıda sevmedim umarım emirle aşk yaşamazlar hiç yakışmıyorlar bence..
ya kim vurdu bu ferihayı anası neden ölmüş!
Bu arada cansuyu görünce şöyle bi çığlık attım resmen abartmıyorum!
burnunun yanında yüzünü farketmediniz mi nekadar zayıflamış o koca yanakları içine çökmüş resmen yüzünü mü gerdirmiş napmış sanemin dediği gibi harbiden aştı bu kız kendini
ya abi, iyice sacmalamıslar o kurbaga suratlı kız zülal mi ne, biliyor ki emir hakkında?
bi gördü cam' dan o tuhaf bakısları falan?? hemen de asık oldu yaralı kurta...
komik, hemde cok komiiikk!!
annem ile kardeşim yaz boyu ferihayı kaçırmadan izlediler ben arada gözüm kaydı işte denk gelirsem kötü olduğuna yeni sezonun üzülüceklerdir cuma günü misafirimiz vardı izleyemediler tabiii
bu arada uçurumun yeni bölümleri ne zman başşlıyor bilen var mı kaçırdım sanırım onuda?
Zulalin gozleri cok guzel bence ayrica o polis kizdan daha guzel
Polis kizin gereksiz tavirlari sacmalik katmis bir kez daha,yavuz merak ettim diyo edemezsin diyo gereksiz agresiflikler...
emir var feriha yok, koray var hande yok , rıza var zehra yok , seher var mehmet yok , sanem var levent yok , senarist var beyin yok....
emir var feriha yok, koray var hande yok , rıza var zehra yok , seher var mehmet yok , sanem var levent yok , senarist var beyin yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?