alın kızlar size twitter dan dizi ile ilgili twitler @Ayylliiiin
Adını Feriha Koydum çekilmez artık. Emirin Yolu yol değil .s.s.s
@Btulergun
Adını feriha koydum emirin yolu nedir abi ya şaka gibi.
Adını Feriha Koydum bitti şimdi de Adını Feriha Koydum Emirin Yolu. Bundan sonra da Adını Feriha Koydum Pusu başlar kesin.
@afkdizi
Zaten eski ad adını feriha koydum uzundu simdiyse emirin yolu ulan paragraf kurdular yuh #adiniferihakoydumemirinyolu ne laa bu?
‏@salihayuce
adını feriha koydum; emirin yolu ha?!! sağolsunlar baya bi güldüm sayelerindeee :) )))
@Ruqeenn
Emirin Yolu ile Kötü Yol filmi birleşio Emir sonra Kötü Yola düşüo.. Adını Feriha Koydum adından vazgeçersen böyle olur işte.
@Ezgi15101998
Adını Feriha Koydum-Emirin Yolunu heyecanla bekliyorum.Emir varsa ben hep varım.
@meeerveetemiz
Adını feriha koydumun adı Emirin yolu olmuş ya la. Eskiden afk diyoduk şimdi ey mi diycez
@mldkny
Adını feriha koydum oldu sana emirin yolu. Yalnız o yol, yol değil emir söyleyeyim
@metincankoca
Yok adını feriha koydum kralın dönüşü olsun bence daha cool :)
@ilknurbasel
Adını Feriha Koydum diziyi cekemeyenler catlasin, ben her sekilde izlerim,her turlu gideri var =)
‏@ciceeekkk
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu ne la ? Daha fazla nasıl saçmalasak diye düşünüp sonra bunu buldunuz demi tebrikler cağnımm
@okyanustaruzgar
Adını Feriha KoydumYeni sezon fragmanndan anladığm şu Emirin askere gidiyor. Acaba kısa dönem mi uzun dönem mi bedelli mi çok heyecanlı..
@95_melike
Adını feriha koydumun yeni fragmanını izlediğim andan beri ağladığım için dalga konusu oldum evdekilere Allahımmm
@egocanavari
Adını Feriha Koydumun adını değiştirip Emirin Yolu yapmışlar. Dalga geçmek için bu kadar sebep olunca dalga geçmek pek eğlenceli olmuyor.
@MvRcan
adını feriha koydum olmuş emirin yolu.şaka gibi.güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.Allah akıl fikir versin.yapana da izleyene de
@dingimingi
Adını feriha koydum emirin yolu ne bilemem de show tvnin yolu yol değil
@altanyz
@Adını feriha koydum emirin yolu harbi dizi oldu ama adını feriha koyan anne yok adı feriha koyulan kız öldü ama emirin yolu var yürüyün be
@bercem_
Adını Feriha Koydum bitti şimdi de Adını Feriha Koydum Emirin Yolu. Bundan sonra da Adını Feriha Koydum Pusu başlar kesin
@BananeFoklardan
Adını feriha koydum Emirin yolu ne ay allah cezanızı vermesin iyi güldüm ay random güldüm kurtlar vadisi pusu gibi bi fragman olmus hahaha
@melisacin1
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu ne amk bidahaki sezon Emirde gider başrol Rıza olur dizinin adıda Adını Feriha Koydum Kapıcılar Kralı olur
@itskadirozel
Bir an şaka sandım ama gerçekmiş. Adını Feriha Koydum Emirin Yolu olmuş. Saçmalama tam gaz devam ediyor.
@seysuy
Adını Feriha Koydum: Emirin Yolu. Sanırsın Elektrayı kaybetmiş Daredevil. Kötü yola mı düşüyor bu çocuk, artık nedir derdi acaba..