Emir'in Yolu Show Tv

ayyyyyy ne mal bu feriha beee atıl çocuğun üstüne bu ne gurur beeee

uyuz oldum birbirlerine aşıklar para var rahat batıyo deniyo buna

Ferıhanın arabada gülsümü görünce patlattıgı kahkaha harıkaydı :d O emırın eskı sevgılısı berbat rol yapıyor agzını yuzunu cok burusturuyor emır vurulmus gozunun onunde verdıgı tepkı ne kadar sacma ne surat ıfadesı var ne bırsey ayar oldum o kıza

kizlar simdi baska sitede bisey okudum dogrumu bilmem dizinin sonunda biri malesef ölücekmiş bu EMIR MI BILMEM AMA SANMAM
BUNU YAZMISLAR ,:44:

son bölümde feriha doğum yaparken ölücekmiş emirde bebeği kucağına alıp ''Adını Feriha Koydum'' dicekmis ...
Setten Bilgiler .

Bunu bende okudum bir yerde

o kötü kızın üvey annesi adı neydi unuttum peruk mu var kafasında.öyle görünüyor. bir ara kanser tedavisi gördüğünü biliyorum ama vahide gördüm gibi onunda saçları dökülmüşmüydü?ben bu diziyi izlemiyorum arada bakıyorum işte.bir de feriha ile emir gerçek anlamda evlilermi.

Ay bu feriha çok soğuk,çok gururlu be,dizide iyice zırvalıyorlar bence,üniversite öğrencileri gece barlarda sabah şımşıkıdım okulda,nezaman ders yapıyorlar onu gösteren yok..ne gelirse feriha ile emirin başına geliyor,yada ferihanın ailesinin başınaferiha soğuk emir inatçı bu ne gurur bu ne öfke evliler hiç evliliklerini görmedik elle tululur ne sorunları var gururlarından başka:26::26nca olay atlattıktan sonra insan birbirine kenetlenir öyle değilmi,güya ikiside birbirine öyle çok seviyor kiyemişim ben bunların sevgisini,biz ne sorunlar yaşadık,ne kavgalar ettik ama iki gün sonra barışıyoruzbirde bunlar genç olacak yaniBölümün en güzel sahnesi emir korkuyla feriha ya sarıldı ya oh dedim ama bizimkilerdeki tripler aynıallahım akıl fikir versin

[/FONT Son sahneyide hiç beğenmedim ortada kimsecikler yok emir vuruluyor yanındaki kıza kurşun denk gelmiyor suratları inandırıcı değil gelişi güzel çekilmiş final sahnesi

Oda saçlarını kazıttı demekki dökülmeye başlamıştı.Tedavisi devam ediyor diye biliyorum.

Sonunu soylerler mı hıc dızının ınanmayın baskasının yazdıklarına canım ya o oyuncularla sozlesme yapılıyor gızlılık kararıyla konusmaması ıcın olmaz oyle sey

bende handenin son zamanlarda güzelleştiğine katılıyorum kız benimde gözüme oldukça hoş görünüyor,sarı saçta ayrıca çok yakışıyor kendisine,bide rol yaparken eskiden kaşını gözünü acaip hareketler yapardı şimdilerde biraz azaldı o tip hareketleri oyunculuğu daha iyiye gidiyor sanırım o yüzdende güzel gelmeye başladı,ferihada bu bölümde iyiydi bence okula giderken giydiği elbiseyle hoş olmuştu neyse biraz bakımlı olmaya başladı sanırım..gülsümle korayda bence en kısa zamanda boşanacaklar gibi geliyor çünkü koray hiç bakmıyor kızın yüzüne nereye kadar böyle bi hayat çekilirki

[video=youtube_share;QYJLRXIk5kY]http://youtu.be/QYJLRXIk5kY[/video]

Emirin vurulmasına hiç gerek yoktu iki bölüm sonra turp gibi olacak nasılsa

rüya olayı kapandı derken ece çıktı şimdide
bence bu ferihayla emiri yakınlaştırmak için böyle bi kurgu yaptılar yoksa bu ikisinin yakınlaşacağı yok
ferihanın babasına da ayrıca gıcığım ha, sanki gelini kızından daha mı masum? ona gösterdiği toleransın zerresini kızına göstermedi

emirin vurulması bütün buzları eritmek maksadıyla yapılmış bişey,mehmetle babasıda gelmişler hastaneye ee artık feriha onlarlada arasını düzeltecek,hatta bikaç bölüm içinde aysunlada arasını düzelteceğine inanıyorum bence mutsuz bi final yapmazlar ne bileyim ferihanın doğum anında ölmesi gibi falan çünkü özelliklede bu sezon izleyiciyi çok sıktılar onlardan mutlu bi final bekliyorum en azından okadar sıkıcı bölümleri izlediğimize değsin

dizi final mi yapacak acaba bu yaz?
bilginiz var mı kızlar bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…