Emir'in Yolu Show Tv

nasil bir egilmeydi o. .o karanlikta kargacik burgacik yaziyi ferihada nasil okuduysa ruya olayi halledilmisken baska vukuat olmadan olurmu hic..bogg geldi ama izleniyor iste

Bebek emirden değılmıs sasırdım kız nasıl hangı cesaretle boyle bı ıse gırdı sonucta bellı olacaktı yanı dna yaptırcaktı.Partiye bayıldım herkes maskenın altına saklanıp kımın ne halt yedıgını gormek ıcın gelmıs sankı Ferıha bı tokata bu kadar trıp yaptıysa buna sezon sonuna kadar yapar.

emiri iyice ilgisiz bu tip yaptilar..oysaki sucsuz olsa bile en cok ugrasan o olurdu..ee tabi evliler ya nasil olsa tapusu bende diyodur

en güzeli hande durumları araştırırken en son haklı çıkıp iğneleyici bi laf söyleyip, dalga geçer bakışı atıp gülüp geçmesinee bayılıyorummmmm

Sırf millet diziyi izlesin diye bin bir türlü entrika, artık izlemiyorum, dizide olanları burdan okuyorum, yetiyor:)

Son düzenleme:
148 sayfalık yaprak dokumunu 5 senede anca bıtırdıler gayette ızlendı bızım mıllet ızler o işin içinde aşk dram varsa

kizlar bu ece kim yaa?
56. bölümü bölük pörcük izledim orayi kacirmişim:26:

Emir'in eski sevgilisi. Uçuk kaçık bi kız. Ama kötü niyetli değil gibi. Emir'de de gözü yok gibi. Ve Emir'in Feriha'dan önceki en uzun ilişkisi. 1 sene ilişki sürdürmüşler. Aşk değilmiş aralarındaki. Öyle takılmışlar falan. İkiside fazla ciddiye almamış. Sadece hani beraberken mutlulular, birbirlerini mutlu ediyolar, eğleniyolar falan filan gibi bi ilişki olmuş. Ve bi gün Ece beraberken onlar ensesine Emir'in adını dövmeyle yazdırmış falan derken sonra bi anda bitmiş ilişkileri. Ece başka bi ülkeye gitmiş. İşte daha 2-3 bölüm öncemi ne geri geldi.

Bu bölümde en cok heyecanlandığım hatta yerimde duramadığım yer dna testinin sonucunun açıklanmasıydı. Ve orada cok mutlu oldum. Onun dışında herşey vasattı. Napıcaklar sonunda Emir'le Feriha boşanacakmı ne olacak?!

Bu arada yukarıda verilen tüyo tutmadı. Öyle bir şey bekledim ama tutmadı.

diziyi nereden tutsanız artık sapır sapır
dökülüyor... dikkatimi çeken bir kare;
rüya iki lafı bir araya getiremedi kaç bölümdür..
anası itekledi o söyledi,çoğu zaman beceremedi..
ezik,saf gibi durdu,kendi üstünde söz sahibi olmayan
biri olarak...ama nasılsa dün bir sahnede spor hocasına
söylediği laflara hayret ettimmmm o kadar kelimeyi
bir araya getirip cümle kurması bile sıra dışı idi...senaristlerimiz
bu ayrıntıları kaçırmayınız yahuuu

dovmeyi sildiriverseymis ya 1 yildir hic mi iliskisi olmamis ya da vakti olmamis o dovmeyi sildirecek bide o partide ne kadar samimilerdi yahuu cok sinir bozucu nolcak acaba cok merak ediyorum kizlar ben

bu bölüm cok güzeldi uzun zamandir keyifle izlemiyordum gecen sezondan beri bu bölüm keyif aldim.

bence rüya degil gercek olma ohtimali cok büyük. bi sekilde kurtulacak ve bu sekilde emirle ferihanin arasi düzelecektir bence. cok garip 50 kkere kisilik degistirttiler emirle ferihaya helede emire. feriha zaten bildigimiz robot ve buz dolabi bi kiz. emir bu sefer yüz vermiyor ferihaya. valla gercek hayatta olsa bu iliskiden kesin ve kedinlikle daha hayir gelmezdi ama nasil bi asktir ki bu böyle dizi iste onca seyden sonra eminim mutlu sonla bitirirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…