Emir'in Yolu Show Tv

keske biri eve gelse, feriha panik olup emiri odasinda tutsa yani saklasa, herkes uyuyana kadar konussalar dertlesseler.

biktim artik bu kizin saldirgan tavirlarindan cünkü.

Son düzenleme:
keske biri eve gelse, feriha panik olup emiri odasinda tutsa yani saklasa, herkes uyuyana kadar konussalar dertlesseler.

biktim artik bu kizin saldirgan tavirlarindan cünkü.

tüyolarda öyle yazıyor ama bakalım.her tüyo tutmuyor çoğu sallıyor tüyo diye.
ama ben olsam bende öyle davranırdım.emir dinlemedi etmedi bas bas bağırdı kıza,gitti başkalarıyla yattı kalktı,evinden yaka paça kovdu,ahlaksız teklif yaptı kız daha napsın kucağınamı atlasın az bile yapıyor

Altına takoz koydum
Hazal Kaya verdiği bir röportajda;

"Çağtay ile yan yana olduğumuz sahnelerde, ayağımın altına 8 santimlik bir takoz koyuyoruz. Böylece Çağtay'a yaklaşıp öpüyorum" demişti.

TÜYO !!!
emirin ferihanın evine olan süpriz ziyaretinden sonra eve rıza gelir ve feriha hemen emiri kapının arkaına koyar
sonra rıza seher ve mehmet uyuyana kadar orada bekler ve emir ferihanın odasında yanlız başaınayken ferihanın eşyalarını karıştırır ve kitaplarının arasından birlikte çekildikleri bir fotoyu görrü ve eline alıp gülümser ...
alıntı

hills in açılışnı çekiyorlarmış nerdeyse bütün oyuncular twittera resimlerini koymuşlar.cansunun kıyafet çok ilginç.emirin koluna yapışıp duruyordu yine.

bu arada o resimlere bakarken gördüm emirin annesini oynayan kadın suat sungurun eşiymiş çok şaşırdım.

twetterde nerden takip ediyorsun link verebilir misin arkadasım ?

Sanki babası ölen başkası yazık ya adama öldü gitti üzüleni yok cansu 2 gün ağladı hemen emirin peşine düştü yine.Sinir oluyorum cansuya emir d hala yüz veriyo acıyo kıza.

twetterde nerden takip ediyorsun link verebilir misin arkadasım ?

bende sadece deniz uğur vardı.ona girip diğerlerinede baktım.hepsi birbirinde ekli zaten.

hazal,çağatay,yusufun twitter ı yokmuş.bunları buldum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
emir kapici dairesinde!

herkesi şok eden öpüşmenin ardından feriha da emir de kendi duyguları ile savaşmak zorundadır. hande, cansu'nun emir'e olan duygularını anlar ve cansu'yu tamamen avucunun içine alır. feriha ve emir, duygularını kendilerinden bile sakamaya çalışırken, levent'in feriha'ya verdiği gecikmiş doğum günü hediyesi aşıkları bir kez daha karşı karşıya getirir. sanem ise levent'e dair umutlarını, nevbahar'ın varlığı ile canlandırmaya çalışırken bir anda levent'in feriha'ya hissettiği duygularla yüzleşir. öte yandan, uzun zamandır beklenen hills açılışına davetsiz misafir olarak katılan levent, sanem'i zor durumda bırakır. emir ve levent arasındaki gözle görülen gerilim geceye damgasını vurur. emir ve feriha'nın yaşadıkları duygusal tansiyon ise sonunda emir'in kapıcı dairesinin kapısını aralamasına kadar varır. emir'in feriha'nın dünyasına inmesi, aşıklar için yeni bir başlangıç mı yoksa sonun başlangıcı mı olacaktır?

Cansu kıyafetiyle aşmış kendini :))))))))))) hatta biri Cansu nun içine kaçmış gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…