Emirhanım dünyaya hoşgeldin

allahım agladım yaa ne kadarda güzel anlatmışlsın yaşadıklarını

allahım sizlere bagışlasın yavrunuzu

canım çok güzel bir hikaye.

minik Emirhanımız hoşgelmiş dünyaya. Allah analı babalı büyütsün.

nurgüncüüüm kusuruma bakma, mesajlarını doğumdan önce alamadım. giremedim siteye. sonrasında hiç vakit kalmıyor nete girebilmek için. çok kısa süre için girebiliyorum yazamıyorum ama. sonra uzun uzun konuşabilmek dileğiyle öpüyorum seni ve emirhanımızı.a.s.

çok güzel anlatmışsın nurgüncüm, gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün:)

canım benim ya cok güzel anlatmışsın canım valla gözlerim doldu sanki tekrar yaşadım doğum anımı canım allah analı babalı büyütsün canıım

benide ağlattın canım,benim ikinci doğumum olacak allah kısmet ederse ama inan aynı heyecanları yaşıyorum ...............................

benim oğlumun adıda emirhan ,adı emirhan olup huysuz olan bi çocuk görmedim,inşallah seninkide öle olur ben oğlumu çok kolay büyüttüm............allah analı babalı büyütsün canım benim.....

valla bende ağladım dayanamadım benimde bugün doğum yapmam gerekiyordu 40 haftam doldu ama gelmedi bizim beyefendi:)çok güzel yazmışsın canım..allah anneli babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah hayırlı ömürlü olsun şansı bahtı hep açık olsun güzel yavrunun seni tebrik ediyorum canım seni de bebeğinide kocaman öpüyorum.banada dua et en kısa zamanda doğurayım olur mu.

her doğum hikayesinde hüngür hüngür ağlıyorum..çok etkileniyorum..
Allahım analı babalı büyütsün..:Saruboceq:

Bende cok duygulandim okurken,ne guzel ifade etmissiniz yasadiklarinizi.Rabbim hayirli,saglikli,mutlu uzun bir omur nasip etsin bebeginizle birlikte size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…