emir mi kıvanç mı kararsızım

yelsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
198
1
44
kızlar artık oylamayla koyacam çok kararsız kaldık eşimle soy ismimizde önder sizler ne koyardınız şimdiden teşekkür öp çok zormuş ya

Ben Kıvanç derim hayatım..Tabi karar senin..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Oğluşumun adı Kıvanç ha o ismine Ka diyor o ayrı, çok güzel bir isima.s

Ama Emir de güzel yaa:1rolleyes:

kıvanç önder....çok karizma oldu:nazar:

Canım bence ikiside çok güzel anlamlarıda güzel ben kalbinin sesini dinle derim Allah hayırlı evlatlar versin hayatım

merhaba, öncelikle hayırlı olsun bebesiniz a.s. evet isim bulmak çook zor. biz halen düşünüyoruz ve bu gidişle hastanede koyacaz galiba sırnaşık şey ama bence emir güzel isim ama kıvanç ise daha da güzel. ay bende karar veremedim en iyisi kura çekin :roflol:

kıvanc güzel isim bence kıvanc diyorum canım bende a.s.

ben olsam ikisinide koyardım çift isim taraftarımda ... ama ikiside çok güzzel ...

Aslında ikisini de koyabilirsiniz Emir Kıvanç Önder ne kadar karzimatik oldu :nazar:

Ama birini seçmek gerekiyosa ben Emir diyorum bu ismi çok severim

benım oğlumun adıda emırhan emır koymanı tavsıye ederım ama yınede sız bılırsınız

valla bencede emir derim ama isimler kişiliklerle çok bağdaşıyo ve emirler çok yaramaz oluyo unuda unutma

emir adına bayılırım :1rolleyes:
emirler hep çok yaaşuhlu oluyo :asigim:
barçman ablama da katılıyorum ayrıyetten :içelim:

oğlumun adı Emircem.Çok severim bu adı ama ballım 'ın dediği gibi gerçekten de çok yaramaz ve hiperaktif oluyorlar bunuda unutma,tanıdığım 3 emir isimli çocukta çok yaramaz valla:)

bence emir şekerim çok güzel bir isim ağır ve asil
deneme yapalım bakalım
bu sene okul birincimiz emir önder
nasıl kulağa hoş geliyor dı mı

X