eminönü'nde nereden alışveriş?

ticktack

soğuk
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
158
0
96
İstanbul
selam arkadaşlar ben bu hafta eminönüne gitcem çeyiz için nereden alışveriş yapabilirim böyle züccaciye fln olabilir ya da başka tavsiye edeceğiniz ne vardır yardımlarınızı bekliyorum

Canım kürkçü hanına git mutlaka bütün çeyiz ürünleri orda havlularından tut mefruşata nevresimlere kadar herşey var ve uygun. Ayrıca kürkçü hanında kime sorsan gösterirler paşabahçenin yeri var bütün ürünleri çok uygun bide vakumlu saklama kapları var moonstar markasının aynı yerde .. Bence gidip görmelisin. Daha sonrada tacirhane sokakta bütün plastikçiler züccaciyeler var oyuncakcılardan yukarı çıkıyosun eternity korkmaz aryıldız ne ararsan var. Ayrıca şark han var orayada mutlaaka git zaten çeyizcilerin sokağında şark handada bütün baharatlıklarını mutfak eşyalarını banyo aksesuarlarına varıncaya kadar hepsine bakabilirsin. Sabah erkenden gitmeni tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

hmm canım çok sağol not aldım hepsine bakıcam tam ihtiyacım olan şeyleri yazmışsın teşekkür ederim inşallah bulurum yerlerini :)

bende teşekkür ederim canım benim isime de yarıcak gitmeyi dusunuyorumda.

Rica ederim kıslarr zaten gittiğiniz zaman hepsi yanyana ya da bi üst sokakta öyle çok farklı yerlerde değil herhangi birine sorsanız hemen bulursunuz bende geçen hafta ordaydımm keyifli alışverişler size ama spor ayakkabı ve rahat giysiler giymeyi unutmayın baya bi yorucu oluyo insan neye bakacağını şaşırıyo kaydirigubbakcemile3

ayy çok heyecanlandım bende gitmeliyim...uygun di mi fiyatlar...ben bide taaa tuzladan gidicem baya yorucu olacak ama olsun :)

ayy çok heyecanlandım bende gitmeliyim...uygun di mi fiyatlar...ben bide taaa tuzladan gidicem baya yorucu olacak ama olsun :)

Paşabahçenin yerinden 6lı su bardaklarını 3.5 tl ye felan aldım ben zemuszemus vakumlu saklama kapları vardı 4 boy ve vakum pompasıyla 25 tl felan tuttu havlular aldım birsürüü ... çift kişilik pufidik battaniyeler 40 tl başkaaaaa ne aldım düşiniyim bakyıımm günlük 30 parça çatal kaşık setleri var 30 tl porselen bölmeli kahvaltılıklar 10 tlydi baharatlıklarda uygundu valla kıslar gitmeye değer biyer ama dediğim gibi imkanınız varsa haftaiçi gidin cumartesi 5e kadr felan açıklar pazar kapalı. cumartesi gidiyosanızda sakın öğlene kalmayın aşırı kalabalık çok daha yorucu oluyo sabah erkenden gidin derimm sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum heryeri bliyorum orda ne nerde satılır diye direk adres verebilirim :hulya::hooray:

oy oyy gitmem lazım..eylemonur bulusalım berabe gidelim..olumunekankayizsmile
bende pendikten gitcmde yol gozumde buyuyo..mafoldumben ama ceyiz icin degerkaydirigubbakcemile3
lindarkcım battaniye,nevresim ve baharatlık türü şeler tam olarak nerde peki?

kızlar sirkecide de güzel züccaciyeler var. bakmanızı tavsiye ederim.toplu alışverişte ve nakitte de çok yardımcı oluyorlar.tek tek isim vermim. doğu bank civarında birsürü yer var.

oy oyy gitmem lazım..eylemonur bulusalım berabe gidelim..olumunekankayizsmile
bende pendikten gitcmde yol gozumde buyuyo..mafoldumben ama ceyiz icin degerkaydirigubbakcemile3
lindarkcım battaniye,nevresim ve baharatlık türü şeler tam olarak nerde peki?

Kürkçü hanında canım. Ayrıca havuzlu handada mefruşatçılar var 5-6 katlı bi yer üst katları sırf bu işler için kaydirigubbakcemile2

sanırım oraya gidince çıldırıcamm:)))
kendimi kaybediyorum zaten ben yaa...sanki bedava veriyorlar saldırıyorum herşeye :))
sevgilim artık alma kalanları beraber alalım dedi ama dinleyemiyorum ki onu:(

bak bi de eminönünde mercan yokuşu var.orda da züccaciye ürünleri var.ar yıldızın ürünlerini satan büyük bir züccaciye var orda.toptancı olduğu için nakitte çok uygun veriyo.jumboya bone china yemek takımlarını da o veriyomuş.jumbodaki takımların aynısını çok çok uygun fiyata alabilirsin.almadıysan bi bak bence:kahve:

yaa gidip pişman olucam kesin çünkü catal bıcak takımı yemek takımı hepsini aldım ama en azından ıvır zıvır bir sürü şey alabilirim sanırım :)))
holleyyyyy çok saolunnn

Kürkçü hanında canım. Ayrıca havuzlu handada mefruşatçılar var 5-6 katlı bi yer üst katları sırf bu işler için kaydirigubbakcemile2

çok teşekkürler canım.. sora sora bulurum heralde isim elime olduktan sonra

ayyy kızlar bu kadar yararlı bi konu görmedimm:):) valla saolun:)çok yararlı olcak inşallah;)ben geçen gittim ama pazar günüydü,kapılar duvar olmuş:(ama o şekilde bile içim gitti valla!ama işin kötüsü hafta içi hep çalşıyorum,nasıl gidicem bilmiyorum...:( neyse yine de giderseniz daha farklı yerlere yine paylaşında kızlar,elbet bi gün gitcess:)bende çok heyecanlanıyorum bu çeyizlerle deli olcemmolumunekankayizsmile:sm_cool:

canım ben geçen hafta gidecektim gidemedim inş en yakın zamanda gidicem ama pazarları kapalı evet. hafta içi sabahtan gitmek en iyisi ama bizim gibi çalışanlar için zor tabi

slm kızlar bende kına ve gelinlik a.verişine çıkıcam mahmutpaşada güsel bindallı ve gelinlik modelleri olan bildiğiniz bi mağaza varmı? şimdiden teşekkürler

Back
X