Gelinlik Modelleri eminönüde bir gelinlikçi ile anlaştım

kızlar ya ben bu modelden vazgeçtim.
fatihte o kadar güzel modeller gördümki aklım çok karıştı...

kızlar ben yeni 2 model beğendim onlardan birini diktireceğim.
$buuuuu.jpg

diğer model de
Privenuptia
model 7

bu birazdaha gösterişli sanırım .fırfırlar falan hoş durmuş ben diğerindende hoşlanmıştım ne yalan söyliyim.tabi senin beğenmen içine sinen olmalı..zor bişey karar vermek kuzum yaa .allah yardımcımız olsun .

resimde model net olarak gözükmüyor ama giydüğim bütün gelinlikler içinde en çok bunu beğendim. upuzun bir kuyruğu var, kat kat eteği. tam gelinlik:)
$privenuptia.jpg

Privenuptia
model 7

Son düzenleme:
Diğer modeli pek beğenmedim biraz basit gibi doğrusu. Tabi bu benim fikrim.
resimde model tam anlaşılmıyor üzerime giyince çok farklı durdu.

bu birazdaha gösterişli sanırım .fırfırlar falan hoş durmuş ben diğerindende hoşlanmıştım ne yalan söyliyim.tabi senin beğenmen içine sinen olmalı..zor bişey karar vermek kuzum yaa .allah yardımcımız olsun .
Esracığım karar vermek gerçekten çok zor. şu an gelinliği dikecek terzi var, kumaş seçtik ama ben o kadar ayran gönüllü oldumki modeli bir türlü seçemiyorum. aslında ben şık gösterişli ama bir yandan da masum bir sadeliği olsun istiiyorum gelinliğin fakat her baktığım modelde kokoşluk seviyem artıyor. ne olacak bilmiyorum:)

cok güzel canım bende bu markada beyendim modellerin hepsi güzel:)
Privenuptianın çok güzel modelleri var ama pahalı benüm bütçemi aştı. aynısını diktireceğim sanırım...

Merhaba, ben de uygun bir gelinlikçi arıyorum. Eminönünün neresinde bu gelinlikçi? İyi dikiyor değil mi? Eminönü Fatih'e göre daha uygun oluyormuş sanırım

Merhaba, ben de uygun bir gelinlikçi arıyorum. Eminönünün neresinde bu gelinlikçi? İyi dikiyor değil mi? Eminönü Fatih'e göre daha uygun oluyormuş sanırım

kesinlikle fatihten çok daha uygun. eminönünde çok uygun fiyata çok güzel gelinlikler bulabilirsin. 400 tlden başlıyor bütçene, istediğin modele kullanılmasını istediğin kumaşa göre fiyatlar artıyor. yani ucuz olduğu kadar pahalı olan yerlerde var. bence bir haftasonu çık gez, hanların içinde de çok gelinlikçi var oralarada bak. istediğin gibi bir yer bulamazsan ben sana kendi gelinlikçimin bilgilerini veririm.

Back