Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yeni 2 model beğendim onlardan birini diktireceğim.
Eki Görüntüle 153567
Ben bunu çok beğendim canım. Ama etek kısmının üst tarafında 1-2 değişiklikle şahane olur.![]()
buna karar verirsem eteğin tamamı fırdırlı olacak süt kısmındaki tuhaf şey olmayacak.kızlar ben yeni 2 model beğendim onlardan birini diktireceğim.
Eki Görüntüle 153567
Ben bunu çok beğendim canım. Ama etek kısmının üst tarafında 1-2 değişiklikle şahane olur.![]()
diğer model nasıl link olan
buna karar verirsem eteğin tamamı fırdırlı olacak süt kısmındaki tuhaf şey olmayacak.
diğer model nasıl link olan
Diğer modeli pek beğenmedim biraz basit gibi doğrusu. Tabi bu benim fikrim.
resimde model tam anlaşılmıyor üzerime giyince çok farklı durdu.Diğer modeli pek beğenmedim biraz basit gibi doğrusu. Tabi bu benim fikrim.
Esracığım karar vermek gerçekten çok zor. şu an gelinliği dikecek terzi var, kumaş seçtik ama ben o kadar ayran gönüllü oldumki modeli bir türlü seçemiyorum. aslında ben şık gösterişli ama bir yandan da masum bir sadeliği olsun istiiyorum gelinliğin fakat her baktığım modelde kokoşluk seviyem artıyor. ne olacak bilmiyorum:)bu birazdaha gösterişli sanırım .fırfırlar falan hoş durmuş ben diğerindende hoşlanmıştım ne yalan söyliyim.tabi senin beğenmen içine sinen olmalı..zor bişey karar vermek kuzum yaa .allah yardımcımız olsun .
Privenuptianın çok güzel modelleri var ama pahalı benüm bütçemi aştı. aynısını diktireceğim sanırım...cok güzel canım bende bu markada beyendim modellerin hepsi güzel:)
yerim seni kokoş gelinim benim ..
Merhaba, ben de uygun bir gelinlikçi arıyorum. Eminönünün neresinde bu gelinlikçi? İyi dikiyor değil mi? Eminönü Fatih'e göre daha uygun oluyormuş sanırım