kızlar merhaba. bugün eminönüde bir gelinlikçi ile anlaştım.
hiç aklımda olmamasına rağmen gelinlikçim bu modeli önerdi bugün hazırı yoktu giyemedim ama sizce nasıl.
duvağının etrafı tamamen fransız dantel olacak, gelinliğin kuyruğu fransız dantel olacak.
Eki Görüntüle 150123
sağ tarafındaki yuvarlak şey olmayacak kat kat olan kısım yukarıdan başlayacak ve daha sık dantel olacak.
üstündeki büyük taş ve sarkan zincir olmayacak ya da diğer ihtimal üstü tamamen farklı olabilir.
resim katalogdan çekimi onun için tam net değil.
canım özel dikim olacak 800 tl. duvak, çiçek, kese içinde.
kumaş ve dantel seçimine de gelinlikçiyle birlikte gideceğiz.
çok iyi kaçırma bence değişik bişiy olcak önemlı olan senin içine sinmesi canım bende ne gittim ne buldum misali ama benımde cok ıcıme sındı aldıgım modelgüle güle giymek nasip etsin allah demekki nete bakarak zaman kaybı yapmısız dimi
değişik bir model olduğu için beğendim, bir de ben gelinlikçime çok güveniyorum. gerçekten öyle walla deli gibi o site senin bu site benim model baktık gözümüzü, beynimizi yorduk sadece.
hepimiz istediğimiz gibi güzel günlerde giyelim gelinliğimizi.
resim katalogdan çekimi onun için tam net değil.
canım özel dikim olacak 800 tl. duvak, çiçek, kese içinde.
kumaş ve dantel seçimine de gelinlikçiyle birlikte gideceğiz.
darısı diğer eksklerin başına bi turkuaz halı bulamadım yanarım yanarım ona yanarım gelınlıkten cok o önemliydi ama hala yok manyagım ben manyak takıntı kadar kötü bişiy yok ya
bi de canım fiyatı çok uygun gelinliğin o da karar vermemi kolaylaştırdı açıkçası. bu gelinlikçiyi nişan elbisemi alırken tanımıştım birkaç kez gitmiştim öncesinde kadının modelleri fotodakiler ile aynı çıkıyor inşallah benimki de güzel bir iş olur...
yani bencede devasa para ödemek gereksız onun yerıne bi eksiğimi alırım 3-5 saat giycem fazla para ödeyememgercekten cok ii bulmusun şanslımıyız neyiz
sağol canım benim inşallah. daha eksik çok...
kız sen gerekten manyaksın turkuaz halı nasıl yok ve nasılgelinlikten önemli olur. tabi sen hallettin gelinliği ya diğerleri daha önemli gelir:))sen çıkıp üç beş mağaza gez mutlaka vardır turkuaz. istikbalde güzel halılar vardı. geçenlerde eklemiştin sen 2 desen onlar halı değilmiydi.
ahhh ah gezmemmi royal merinos gümüşsuyu dinar vs bi sarayda buldum o 2 model ama onlarda basit durdu gibi perdem turkuaz krem mobılyada beyaz cogunlukta avizede beyaz beyaz alsam cok açık olcak biraz renklensın dedım ama yılmadım hazıran basına kadar yolu var bunun halıcılar da turkuaz iddialı oldugu için tercıh edılmıyo hadi len dedim bende(içimdenolmadı sütlü kahve alcam ben takıntılıyım taktıysam bulmadan rahat edemem
ewet hem şanslıyız hemde düşünceliyiz hemde markacı değiliz. walla alınacak çok şey var gelnlik önemli ewet ama beğendikten sonra fark yok. katılıyorum sana...
vay fikirdaşım benim eee başka varmı eksik valla bugun bitirdim ben bi turkuaz halı kaldıyardımcı olabılırım fıkır ıstersen verebılrm engin tecrubelerıme dayanarak
Modeli senin beğenmen önemli.
ama benim tarzımda değil. fiyatı da çok uygun.
iyi günlerde giymen dileği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?