Gelinlik Modelleri eminönüde bir gelinlikçi ile anlaştım

sssccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
2.510
2
66
İstanbul
KIZLAR YENİ FAVORİLERİMİ EKLİYORUM. BUNLARDAN BİRİNİ DİKTİRECEĞİM.

SAYFA 3

kızlar merhaba. bugün eminönüde bir gelinlikçi ile anlaştım.
hiç aklımda olmamasına rağmen gelinlikçim bu modeli önerdi bugün hazırı yoktu giyemedim ama sizce nasıl.
duvağının etrafı tamamen fransız dantel olacak, gelinliğin kuyruğu fransız dantel olacak.

sağ tarafındaki yuvarlak şey olmayacak kat kat olan kısım yukarıdan başlayacak ve daha sık dantel olacak.
üstündeki büyük taş ve sarkan zincir olmayacak ya da diğer ihtimal üstü tamamen farklı olabilir.

SAYFA 3TE YENİ BEĞENDİĞİM MODELLERİN FOTOSU VAR. BAKAR MISINIZ:)

Son düzenleme:

cok net olmamakla birlikte güzel bişiye benzıyo ben sana demiştim kararın degısır bende baska model begendım baska model sectım ne kadara anlastın canım sen birde hazırmı özel dikkimmi

resim katalogdan çekimi onun için tam net değil.
canım özel dikim olacak 800 tl. duvak, çiçek, kese içinde.
kumaş ve dantel seçimine de gelinlikçiyle birlikte gideceğiz.

çok iyi kaçırma bence değişik bişiy olcak önemlı olan senin içine sinmesi canım bende ne gittim ne buldum misali ama benımde cok ıcıme sındı aldıgım model güle güle giymek nasip etsin allah demekki nete bakarak zaman kaybı yapmısız dimi

değişik bir model olduğu için beğendim, bir de ben gelinlikçime çok güveniyorum. gerçekten öyle walla deli gibi o site senin bu site benim model baktık gözümüzü, beynimizi yorduk sadece.
hepimiz istediğimiz gibi güzel günlerde giyelim gelinliğimizi.

bi de canım fiyatı çok uygun gelinliğin o da karar vermemi kolaylaştırdı açıkçası. bu gelinlikçiyi nişan elbisemi alırken tanımıştım birkaç kez gitmiştim öncesinde kadının modelleri fotodakiler ile aynı çıkıyor inşallah benimki de güzel bir iş olur...

darısı diğer eksklerin başına bi turkuaz halı bulamadım yanarım yanarım ona yanarım gelınlıkten cok o önemliydi ama hala yok manyagım ben manyak takıntı kadar kötü bişiy yok ya

onemli olan senin begenmen,senin icinde sinmesi..
ama guzel bir seye benziyor...
fiyati da cok cok uygun...
ben kendi gelinligimi 4000 almistim,ozel dikim ve katalog kapak modeli oldugu icin..

darısı diğer eksklerin başına bi turkuaz halı bulamadım yanarım yanarım ona yanarım gelınlıkten cok o önemliydi ama hala yok manyagım ben manyak takıntı kadar kötü bişiy yok ya

sağol canım benim inşallah. daha eksik çok...
kız sen gerekten manyaksın turkuaz halı nasıl yok ve nasılgelinlikten önemli olur. tabi sen hallettin gelinliği ya diğerleri daha önemli gelir:))sen çıkıp üç beş mağaza gez mutlaka vardır turkuaz. istikbalde güzel halılar vardı. geçenlerde eklemiştin sen 2 desen onlar halı değilmiydi.

yani bencede devasa para ödemek gereksız onun yerıne bi eksiğimi alırım 3-5 saat giycem fazla para ödeyemem gercekten cok ii bulmusun şanslımıyız neyiz

yani bencede devasa para ödemek gereksız onun yerıne bi eksiğimi alırım 3-5 saat giycem fazla para ödeyemem gercekten cok ii bulmusun şanslımıyız neyiz

ewet hem şanslıyız hemde düşünceliyiz hemde markacı değiliz. walla alınacak çok şey var gelnlik önemli ewet ama beğendikten sonra fark yok. katılıyorum sana...

ahhh ah gezmemmi royal merinos gümüşsuyu dinar vs bi sarayda buldum o 2 model ama onlarda basit durdu gibi perdem turkuaz krem mobılyada beyaz cogunlukta avizede beyaz beyaz alsam cok açık olcak biraz renklensın dedım ama yılmadım hazıran basına kadar yolu var bunun halıcılar da turkuaz iddialı oldugu için tercıh edılmıyo hadi len dedim bende(içimden olmadı sütlü kahve alcam ben takıntılıyım taktıysam bulmadan rahat edemem

benimde aklımda olsun denk gelirse falan bakarım. madem taktın bu kadar sen kesin istediğin gibi bulursun:)

ewet hem şanslıyız hemde düşünceliyiz hemde markacı değiliz. walla alınacak çok şey var gelnlik önemli ewet ama beğendikten sonra fark yok. katılıyorum sana...

vay fikirdaşım benim eee başka varmı eksik valla bugun bitirdim ben bi turkuaz halı kaldı yardımcı olabılırım fıkır ıstersen verebılrm engin tecrubelerıme dayanarak

vay fikirdaşım benim eee başka varmı eksik valla bugun bitirdim ben bi turkuaz halı kaldı yardımcı olabılırım fıkır ıstersen verebılrm engin tecrubelerıme dayanarak

canım walla düşüncelerimiz çok uyuyor seninle:) şu gelinlik işini bir aradan çıkarayım yarın astar porvası yapacağız ve kumaşla dantel seçeceğiz. soracak bir sürü şeyim olacak eksikler çok tabi.

Modeli senin beğenmen önemli.
ama benim tarzımda değil. fiyatı da çok uygun.
iyi günlerde giymen dileği ile

Modeli senin beğenmen önemli.
ama benim tarzımda değil. fiyatı da çok uygun.
iyi günlerde giymen dileği ile

canım normalde benimde çok tarzım olan bir model değil ama gelinlikçidegörünce çok beğendim.
fiyatının bu kadar uygun olması da karar vermemi kolaylaştırdı zaten:)

çok sevindim karrar vermene canım .inşallah dilediğin gibi olur .bende yarın bakıcam gelinlikçilere acaba direk terziylemi konuşsam diyede düşünmeden edemiyorum ..

canım sağol darısı sana artık... güvendiğin bir terzi var ise seni yönlendirebilir ama mutlaka modelleri dene. çünkü düşündüğün model üzerinde farklı duruyır ya da askıda beğenmediğin bir model sana çok yakışabiliyor.
benim diktireceğim yeri nişanlığımı alırken görmüştüm fiyatı uygun olduğu için zaten düşünüyordum ama kadın katalogdan birçok model dikmiş ve aynısı. annemde dikimini kumaş kalitesini falan çok beğendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…