eminönü'de aryıldız uygun fiyata??

phonex7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
163
0
46
Ankara
slm..

ben çatal bıçak takımımı ar yıldız almayı düşünüyorum,
1-2 hafta içinde de eminönü ye gitmeyi planlıyorum çeyiz alışverişi için.
aryıldız ürünlerini uygun fiyata bulabileceğim neresi var tavsiye edebileceğiniz??

öncelikle hayırlı olsun, günlük için mi yoksa sandıklı çekmeceli misafir için olanlardan mı alıcaksınız? eminönünü bu konuda pek iyi bilmiyorum ama istoç tarafınada bir bakın diye öneririm orda da ay yıldız var, her şey gönlünüzce olsun

misafirlik alıcam olarak aryıldız alıcam, günlük olarak daha ucuz bişey..
günlük için çok kaliteli almayı düşünmüyorum 3-5 yıla değiştirirmak isterim belki zaten..

istoç pek ucuz değil diye duymuştum??

Eminönünde karacanın,schafferın,jumbonun satış yerleri var aryıldızıda gördüm diye hhatırlıyorum ben tam yerini net hatırlayamıyorum ama şark hanın yakınlarında jumbo karaca ve schafferın yerleri onuda orda gördüm diye hatırlıyorum...

ben geçenlerde kendime günlük için çatal bıçak almaya gittim güralın sade bir modelini aldım
fiyatlar uygun güzel toptan fiyatına parekende de veriyorlar mesela korkmaz çantalı set sormuştum güzel bir modeldi 270 tl dedi bana uygun geldi çünkü bilirsin çantalı takımlar 300 ve 400 tl arası oluyor
ben adresi vereyim size fikir olsun farklı markalar var.
kuru kahvaeci mehmet efendinin yakınında bir yer üst katta

Tahmis Sokak Kurukahveci Han Kat 1

EMİNÖNÜ

çok teşekkürler kızlar :)

bişey daha sorcam sizce günlüğe hangi markadan alayım,
çok kaliteli ve marka olmasına gerek yok paslanmasın ve
şık olsun birazcık yeter..

eminönünde mercan yokuşu var.hemn hemen her markayı bulabilirsin.tibet diye bir mağaza var nakit alırsan baya indirim yapıyorlar

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Mutfak Arac ve Gerecleri" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Back