Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben çatal bıçak takımımı ar yıldız almayı düşünüyorum,
1-2 hafta içinde de eminönü ye gitmeyi planlıyorum çeyiz alışverişi için.
aryıldız ürünlerini uygun fiyata bulabileceğim neresi var tavsiye edebileceğiniz??
öncelikle hayırlı olsun, günlük için mi yoksa sandıklı çekmeceli misafir için olanlardan mı alıcaksınız? eminönünü bu konuda pek iyi bilmiyorum ama istoç tarafınada bir bakın diye öneririm orda da ay yıldız var, her şey gönlünüzce olsun
misafirlik alıcam olarak aryıldız alıcam, günlük olarak daha ucuz bişey..
günlük için çok kaliteli almayı düşünmüyorum 3-5 yıla değiştirirmak isterim belki zaten..
Eminönünde karacanın,schafferın,jumbonun satış yerleri var aryıldızıda gördüm diye hhatırlıyorum ben tam yerini net hatırlayamıyorum ama şark hanın yakınlarında jumbo karaca ve schafferın yerleri onuda orda gördüm diye hatırlıyorum...
ben geçenlerde kendime günlük için çatal bıçak almaya gittim güralın sade bir modelini aldım
fiyatlar uygun güzel toptan fiyatına parekende de veriyorlar mesela korkmaz çantalı set sormuştum güzel bir modeldi 270 tl dedi bana uygun geldi çünkü bilirsin çantalı takımlar 300 ve 400 tl arası oluyor
ben adresi vereyim size fikir olsun farklı markalar var.
kuru kahvaeci mehmet efendinin yakınında bir yer üst katta