eminönü buluşması

eminönünü buluşması iptalmi ? tamammı?

• evet olsun geliyoruz

OY: 8 72,7%
  • hayır olmasın hava şartları zor gelemiyoruz

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
07.08.09 eminönü buluşması kesinlik kazanamadı arkadaşlar

karşıdaki arakdaşlarımız yağmur olursa çok zorlanacaklarını söylüyolar.....

ama kesin olarak herkes hemfikir olamadı ......yarınki buluşma olsunmu olmasın?

buyrun anketemimize?

çümküm kendi adıma konuşayım eylül ekim gibi başlıycam işe bir daha da zor olur ya gelemeyiz kışda gelir

bencede olsun bidaha banada zor geliyor 10 kişi toplanamayız

iyi olmuş birsen yoksa her kafadan bi ses çıkıyo!!

ankete göre hareket ederiz

bencede olsun artik :KK70: yagarsa yagsin napalim :KK70: bi an tirstim ama dişari cikinca baktim zor olmuyor :KK70: şemsiye eklenmiş oluyor sadece :KK70: zaten otobüse binicez ondan inicez vapura binicez ordan inip lokantaya gidicez..o arada yagarsa bekleriz dinmesini artik bi köşede :) macerali olur hem :))))))) büyük bulusmanin adi olur sucuk bulusmasi :)))))))) gidelimmmmmmm :lepi:

hem zaten düşündümde benim gitmeme gibi bi alternatifimde yok :KK70: semra cadisi iki cocukla hiç üşenmez gelir vurur valla topuklarimdan :KK70:DD

Valla ben hava muhalefeti dolayısıyla ertelensin derim. Çocukları da hasta edip perişan etmeyelim derim :uhm:

Bende baba muhalefeti sebebiyle gelemiyorum.Ertelemek bu kadar plan yapılmışken mümkünmü bilmiyorum böyle bişey talep edemem ama bende gelemiyorum mafoldumben

selam kızlar ben semra
bız hulyayla gelıyoruz ben zaten buluşma ıcın bu tarıhde geldım yoksa hulyaya bayramda gelıcektım o yuzden yaz yagmuru oldugu ıcınde cok korkulcak bırsey olmadıgını duşunuyorum aartık gelenlerle tanısırız gelmeyen bacılarında canı sagolsun
tubiş nasılda tanımısın benı sıkıysa gelme vururum valla cumarttesı ordayım nasılsa:))))))

Tutkuncum ben hayır demiyorum tatlım sadece ben gelemiyorum siz buluşun tabi bozmayın düzeninizi babamız yağmur yağacağı için çıkmamızı istemiyor.Pimpirikli işte gerçi çok yağarsa sorun olur tabi.Neyse size iyi eğlenceler.Çok gelmek istiyordum ama kısmet değilmiş.:sinifsinif:

Valla kızlar bulusanlara mani olmak istemem tabi ama yağmur yagarsa gelmem mümkün değil :çok üzgünüm:

X