Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bencede olsun artik yagarsa yagsin napalim bi an tirstim ama dişari cikinca baktim zor olmuyor şemsiye eklenmiş oluyor sadece zaten otobüse binicez ondan inicez vapura binicez ordan inip lokantaya gidicez..o arada yagarsa bekleriz dinmesini artik bi köşede :) macerali olur hem :))))))) büyük bulusmanin adi olur sucuk bulusmasi :)))))))) gidelimmmmmmm :lepi:
Bende baba muhalefeti sebebiyle gelemiyorum.Ertelemek bu kadar plan yapılmışken mümkünmü bilmiyorum böyle bişey talep edemem ama bende gelemiyorum mafoldumben
Tutkuncum ben hayır demiyorum tatlım sadece ben gelemiyorum siz buluşun tabi bozmayın düzeninizi babamız yağmur yağacağı için çıkmamızı istemiyor.Pimpirikli işte gerçi çok yağarsa sorun olur tabi.Neyse size iyi eğlenceler.Çok gelmek istiyordum ama kısmet değilmiş.:sinifsinif: