gerçekten hiiiiiiçç şaşırmadım.nedense çok doğal bi yazıymış gibi okudum.bunu yapan erkeklerin oranı tavan yapıyo.bende eşime soruyorum böyle böyle yapan erkekler var sende yapıyomusun diye ama o yeminler ediyo.1 kere bile chat yapmadım ben daha diyo.işlerimi bitirdimde chat mi yapcam diyo.bilmiyorum ama şimdi böyleyse sonrada aynısı olacaktır.bi söz var belki absürt olacak ama sölicem.alışmış kudurmuştaan beter olurmuş....
ben sana bişey söyleyim mi???? erkekler için en büyük ve zevkli fantezi sevgilisinin en yakın arkadaşıyla kırıştırmasıdır.bunu unutma
iyide benim arkadasimi daha hayatinda birkere bile görmedi ki, ilk defa yazi$tilarbu fantezi saglik di$i galiba normal bir insan yapamaz böyle birsey.
erkekler garip ya. ben de öle olduklarını anladım cidden alışmış kudurmuştan betermiş. kardeşim her allaın günü fantzimi kuruosun. bi de utanmadan evlilik planı falan. aman allaım ya salak yerine konmak, kandırılmak, başkalarının resmen sansürsüz vücutlarına bakarak neler düşünüolrdır kimbilir arkadaşında dediği gbi fntazileri tanıdığı kişiler üzerindende geçirebilir mesela okuldan biri mesela iş yernden biri falan. zayıf erkeği herkes etkileyebilir.sorun adamlığında
iyide benim arkadasimi daha hayatinda birkere bile görmedi ki, ilk defa yazi$tilarbu fantezi saglik di$i galiba normal bir insan yapamaz böyle birsey.
Ben onda ciddi bir sekilde özgüven eksikligi oldugunu düsünüyorum, böyle bir yola basvurarak kendini tatmin ediyor, bilmiyorum ya ben hala hayretler icerisindeyim
Onu tanidigim ilk günden beri kendine a$iri derecede güvenen birisi olarak tanidim gördüm, ama bunlar olunca fikrimi degistirdim, kendine güvenmedigi icin baskalarinin fotolariyla fake hesaplar aciyor yüzlerce kiz ekleyip, nasil mpkemmel biri oldugunun kanitini ariyor. Aptal gerizekali Mal'in önde gideni bu ya, cok uyanik akilli zannediyo kendini akli sira beni ayakta uyutacak (daha fazlasini yazardim da banlenirim diye korkuyorum!!!)
ben erkek arkadasınızın bunu yaptıgına hiç şaşırdmadım malesef okadar ıgrenc erkekler var kı....
benım sasırdıgım konu nasıl hala onla konusuyor olmanız...
inanamadım...
benımde eskı erkek arkadasım en yakın kız arkadasıma asılmıstı anladıgım gibi bir tekmeyı bastım kı neye ugradıgını sasırdı....
yanı bu normal bı kacamak deıl...en yakın arkadasınıza ve sapıkca...tolare edılcek bır durum deil....
Onunla niye konusuyorum, cünkü bunlari telefonda yüzüne vurmak istemiyorum, gözlerimin icine bakarken teker teker sormak istiyorum hesabini.
Arkadasim mesajlari silmedi sagolsun, kaydedicem ve göstericem ona, o an belli eder zaten surat ifadesi.
Görüsecegimiz günü bekliyorum az kaldi ztn..o gün gelene kadar da hic birsey olmamis gibi davranmak zorundayim. Tabi arada dokundurma yapmiyor degilim, o da caktirmiyor tabi kiviriyor hemen
Onunla niye konusuyorum, cünkü bunlari telefonda yüzüne vurmak istemiyorum, gözlerimin icine bakarken teker teker sormak istiyorum hesabini.
Arkadasim mesajlari silmedi sagolsun, kaydedicem ve göstericem ona, o an belli eder zaten surat ifadesi.
Görüsecegimiz günü bekliyorum az kaldi ztn..o gün gelene kadar da hic birsey olmamis gibi davranmak zorundayim. Tabi arada dokundurma yapmiyor degilim, o da caktirmiyor tabi kiviriyor hemen
cnm, onları yaparken benide düşün. yapmak istediklerimi ben yapamadım sen yap
canım ben senin yerinde olsam bir şekilde muhabbetini açardım ve arkadaşının başına gelenleri anlatır, İP adresinden de adres araştırdıklarını filan söylerdim :)))))))))))))
canım ben senin yerinde olsam bir şekilde muhabbetini açardım ve arkadaşının başına gelenleri anlatır, İP adresinden de adres araştırdıklarını filan söylerdim :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?