• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eminim okurken yuh diyeceksiniz!!!

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Selam kizlar
mümkün oldugu kadar kisa yazicam, cok felaket bir durumla karsi karsiyayim. Önceki konularimdan bilirsiniz sevgilimle ayri ülkelerdeniz.
Birkac gün önce en yakin arkadasim gecenin bir yarisi beni aradi. Facebook'ta onu bir erkek eklemis (X diyelim). Aradi beni iste ve anlatti ekledigini, sen bu X'i taniyormusun diye sordu bana. "Hayir ilk defa duyuyorum adini, neden?" dedim. O an acayip merak ettim kim oldugunu, arkadasimin face'ine girip okudum yazdiklarini (arkadasimin haberi var bundan tabi istedigim gibi girip cikarim face'ine mesajlarini okurum, rahatiz o konuda yani saklimiz gizlimiz yok :9:), Hem X'le yazdiklarini okuyorum hem ayni anda arkadasimla telefonda görüsüyorum.
Daha okumaya baslar baslamaz anladim kim oldugunu. Tabiki benim sevgilim. Fake hesap acip arkadasimi eklemis. Nerden anladim diye sorarsaniz, yazi$ tarzindan ve sürekli kullandigi kelimelerden hitabelerden vs. anladim.
O an dondum kaldim basimdan asagiya kaynar sular döküldü :53:. Arkadasima dedim ki "cep numarasini iste verecek mi bakalim, eger verirse telefondan beni de baglarsin sesinden anlarim zaten o oldugunu". Ama inat etti vermedi numarasini, iyice emin oldum tabiki, Sonra msn'ini iste dedim görüntülü konusun fln, tabikide "webcam olmuyo bende" dedi :D baska ne desin ki, fake oldugu ortaya cikar ozaman :1:. Neyse bu sadece adresini verdi, birde ne göreyim, sevgilimin msn adresinin neredeyse aynisi.
Yaaa gerizekali, madem böyle bir halt yiyiyorsun, üstüne birde en iyi arkadasimi, benim icimi di$imi bilen insani, ekliyorsun, bari ayni msn adresi olu$turma!

Asil bomba simdi geliyor kizlar! Arkadasima öyle böyle seyler yazmadi, sirf belden asagiya muhabbet.
Yok "seni heryerinden öpmek istiyorum", yok "oranla buranla oyna", "su an seni düsünüp neler yapiyorum bir bilsen", ve bunun gibi daha birsürü igrenc cümleler kelimeler.
Inanin yazarken BEN utaniyorum. Bunu yapan insan olamaz. Hala kendime gelemedim. Resmen gülüyorum ya sinirimden artik ne diyeyim ben ona. Bukadar gerizekali bir insan görmedim Hhayatimda. Ben yaptiklarina degil de daha cok aptalligina gülüyorum ya harbi gerizekali bu ya. hic mi düsünmedin benim kulagima gelecegini? Hic mi düsünmedin benim okuyunca yüksek ihtimalle aninda sen oldugunu anlayacagimi be adam?
Arkadasim yazik duyunca $ok oldu, kiz resmen utandi benden " O oldugunu bilmiyorum kusura bakma cok kötü hissediyorum kendimi, böyle bir muhabbete girdigim icin onunla" diye. Ama onun bir sucu yokki, nerden bilebilirdi ki? Artik icine mi dogdu bilemiyorum ondan mi hemen beni aradi sordu, ama iyiki aramis beni o an.
Her neyse ben telefonda arkadasima "ona böyle böyle yaz" dedim, oda yazdi, hafiften imalarda bulundu arada, fake oldugunu anladigini bilsin diye. Arkadasim "skldm artik silicem onu dedi". bende "hayir silme biraz daha oynayalim" dedim. Ama ben tutamadim kendimi ve sona dogru devreye girdim. "Selam ben Y'nin arkadasi UniQuE88 (ona gercek adimi yazdim anlasin diye), sen kimsin ne ve istiyorsun arkadasimdan" dedim. O an arkadasimi face'den silip engelledi. Panige kapildi beyefendi :9:.
Fake hesabi acip medeni bir sekilde sohbet etseydi arkadasimla, yani normal havadan sudan bahsetseydi eminim ki bukadar kizmazdim, ama "sevi$elim, öpü$elim kokla$alim" ayyy düsünmek bile istemiyorum o an pc basinda ne yaptigini :52: Allah bildigi gibi etsin onu ya ne diyeyim ben bilmiyorum ki. Kac gündür kafam allak bullak. Konusuyoruz ama ben lafini bile edemedim bu konunun. Nasil baslayacagim bilmiyorum. Ya inkar ederse nasil ispatlayacagim? Yine kötü ben olurum ozaman.

Ya bu igrenc isleri birakir, yada beni kaybeder. Ah bi söyleyebilsem ona bunu. Hadi "biraktim" dedi, nasil emin olacagim yine aynisini yapmayacagindan? Kac kiza yazdi bunlari düsünmek bile istemiyorum, midem kalkiyor igreniyorum resmen ondan.

Nasil bir mide var bu adamda anlamadim gitti, hala $oktayim nasil yapar böyle birsey. Nasil baska kizlarla fantezi kurar ve ertesi gün hicbirsey olmamis gibi benle evlilik planlar yapar? Dua etsin uzaktayim, yoksa kesin katil olurdum :52: Galiba kafayi yedim kizlar :52::52::52:

yuh.. cidden. oohoo ben de öle şelerle karşılaştım. artık çok az yuh diyorum ama snn konuna da yuh diyemeden geçemedim. böyle erkekler varken nasıl evlenceğimiz adamı bulucaz acep:ssz:

gerçekten hiiiiiiçç şaşırmadım.nedense çok doğal bi yazıymış gibi okudum.bunu yapan erkeklerin oranı tavan yapıyo.bende eşime soruyorum böyle böyle yapan erkekler var sende yapıyomusun diye ama o yeminler ediyo.1 kere bile chat yapmadım ben daha diyo.işlerimi bitirdimde chat mi yapcam diyo.bilmiyorum ama şimdi böyleyse sonrada aynısı olacaktır.bi söz var belki absürt olacak ama sölicem.alışmış kudurmuştaan beter olurmuş....

gerçekten hiiiiiiçç şaşırmadım.nedense çok doğal bi yazıymış gibi okudum.bunu yapan erkeklerin oranı tavan yapıyo.bende eşime soruyorum böyle böyle yapan erkekler var sende yapıyomusun diye ama o yeminler ediyo.1 kere bile chat yapmadım ben daha diyo.işlerimi bitirdimde chat mi yapcam diyo.bilmiyorum ama şimdi böyleyse sonrada aynısı olacaktır.bi söz var belki absürt olacak ama sölicem.alışmış kudurmuştaan beter olurmuş....

konuya genel acidan bakinca bende sasirmiyorum tabi, ama en yakin arkadasimi ekleyip ona bunlari yazmasi, anlatabiliyormuyum :9: bukadar salak olamaz bi insan :9:

ben sana bişey söyleyim mi???? erkekler için en büyük ve zevkli fantezi sevgilisinin en yakın arkadaşıyla kırıştırmasıdır.bunu unutma:34::34:

erkekler garip ya. ben de öle olduklarını anladım cidden alışmış kudurmuştan betermiş. kardeşim her allaın günü fantzimi kuruosun. bi de utanmadan evlilik planı falan. aman allaım ya salak yerine konmak, kandırılmak, başkalarının resmen sansürsüz vücutlarına bakarak neler düşünüolrdır kimbilir arkadaşında dediği gbi fntazileri tanıdığı kişiler üzerindende geçirebilir mesela okuldan biri mesela iş yernden biri falan. zayıf erkeği herkes etkileyebilir.sorun adamlığında

Son düzenleme:
ben sana bişey söyleyim mi???? erkekler için en büyük ve zevkli fantezi sevgilisinin en yakın arkadaşıyla kırıştırmasıdır.bunu unutma:34::34:

iyide benim arkadasimi daha hayatinda birkere bile görmedi ki, ilk defa yazi$tilar :1: bu fantezi saglik di$i galiba normal bir insan yapamaz böyle birsey.

iyide benim arkadasimi daha hayatinda birkere bile görmedi ki, ilk defa yazi$tilar :1: bu fantezi saglik di$i galiba normal bir insan yapamaz böyle birsey.

cnm sapık ruhluymuş işte belli değilmi? böle şeylri gördnmü asla affetmiceksin işte. sinirlendm:s

ben erkek arkadasınızın bunu yaptıgına hiç şaşırdmadım malesef okadar ıgrenc erkekler var kı....

benım sasırdıgım konu nasıl hala onla konusuyor olmanız...
inanamadım...

benımde eskı erkek arkadasım en yakın kız arkadasıma asılmıstı anladıgım gibi bir tekmeyı bastım kı neye ugradıgını sasırdı....

yanı bu normal bı kacamak deıl...en yakın arkadasınıza ve sapıkca...tolare edılcek bır durum deil....

erkekler garip ya. ben de öle olduklarını anladım cidden alışmış kudurmuştan betermiş. kardeşim her allaın günü fantzimi kuruosun. bi de utanmadan evlilik planı falan. aman allaım ya salak yerine konmak, kandırılmak, başkalarının resmen sansürsüz vücutlarına bakarak neler düşünüolrdır kimbilir arkadaşında dediği gbi fntazileri tanıdığı kişiler üzerindende geçirebilir mesela okuldan biri mesela iş yernden biri falan. zayıf erkeği herkes etkileyebilir.sorun adamlığında

Ben onda ciddi bir sekilde özgüven eksikligi oldugunu düsünüyorum, böyle bir yola basvurarak kendini tatmin ediyor, bilmiyorum ya ben hala hayretler icerisindeyim :52:
Onu tanidigim ilk günden beri kendine a$iri derecede güvenen birisi olarak tanidim gördüm, ama bunlar olunca fikrimi degistirdim, kendine güvenmedigi icin baskalarinin fotolariyla fake hesaplar aciyor yüzlerce kiz ekleyip, nasil mpkemmel biri oldugunun kanitini ariyor. Aptal gerizekali Mal'in önde gideni bu ya, cok uyanik akilli zannediyo kendini akli sira beni ayakta uyutacak (daha fazlasini yazardim da banlenirim diye korkuyorum!!!)

:))) ooyyy canım yaa.ya ben internetin tüm hilelerini,pisliklerini gördüm yada sen çok cahil kalmışsın bu konularda:)))...sanalda insanlar sex bile yapıyolar.ilk başta duyduğumda bende oha dedim.sonradan sonradan duydukça inanıyosun.ne anlıyolar anlamıyorum ama erkeklerin hoşlarına gidiyo sanırım....ıııyyy yüzleri görünmeden birbirlerine avret yerlerini gösterip karşılıklı tatmin oluyolar.öğğğğyykkkk:47::47::47::47::47::47::47::47:

Ben onda ciddi bir sekilde özgüven eksikligi oldugunu düsünüyorum, böyle bir yola basvurarak kendini tatmin ediyor, bilmiyorum ya ben hala hayretler icerisindeyim :52:
Onu tanidigim ilk günden beri kendine a$iri derecede güvenen birisi olarak tanidim gördüm, ama bunlar olunca fikrimi degistirdim, kendine güvenmedigi icin baskalarinin fotolariyla fake hesaplar aciyor yüzlerce kiz ekleyip, nasil mpkemmel biri oldugunun kanitini ariyor. Aptal gerizekali Mal'in önde gideni bu ya, cok uyanik akilli zannediyo kendini akli sira beni ayakta uyutacak (daha fazlasini yazardim da banlenirim diye korkuyorum!!!)

bitanem bende aynı şeyleri yaşadım, inan seni en iyi ben anlarım. anlıyorum da içinden neler geçiyor biliyorum:D böle tir tir titrio ellerim hala aklıma gelince ben yine aptal gibi affetmiştim bi ara bikaç şeyde duymuştumda takmamıştım falan filan ama özgüven eksikliği olduğu kesin hep dünyanın en ünlü erkeği de bütün kızlar onun peşinde havasını uyandırtmak isterler en sexi kadınlada beraber olsalar yine başka şeler ister bunlar. o yüzden onla konuşma bile boşver parmaklarını yorma

ben erkek arkadasınızın bunu yaptıgına hiç şaşırdmadım malesef okadar ıgrenc erkekler var kı....

benım sasırdıgım konu nasıl hala onla konusuyor olmanız...
inanamadım...

benımde eskı erkek arkadasım en yakın kız arkadasıma asılmıstı anladıgım gibi bir tekmeyı bastım kı neye ugradıgını sasırdı....

yanı bu normal bı kacamak deıl...en yakın arkadasınıza ve sapıkca...tolare edılcek bır durum deil....

Onunla niye konusuyorum, cünkü bunlari telefonda yüzüne vurmak istemiyorum, gözlerimin icine bakarken teker teker sormak istiyorum hesabini.
Arkadasim mesajlari silmedi sagolsun, kaydedicem ve göstericem ona, o an belli eder zaten surat ifadesi.
Görüsecegimiz günü bekliyorum az kaldi ztn..o gün gelene kadar da hic birsey olmamis gibi davranmak zorundayim. Tabi arada dokundurma yapmiyor degilim, o da caktirmiyor tabi kiviriyor hemen :9:

Onunla niye konusuyorum, cünkü bunlari telefonda yüzüne vurmak istemiyorum, gözlerimin icine bakarken teker teker sormak istiyorum hesabini.
Arkadasim mesajlari silmedi sagolsun, kaydedicem ve göstericem ona, o an belli eder zaten surat ifadesi.
Görüsecegimiz günü bekliyorum az kaldi ztn..o gün gelene kadar da hic birsey olmamis gibi davranmak zorundayim. Tabi arada dokundurma yapmiyor degilim, o da caktirmiyor tabi kiviriyor hemen :9:

cnm, onları yaparken benide düşün. yapmak istediklerimi ben yapamadım sen yap:9:

canım ben senin yerinde olsam bir şekilde muhabbetini açardım ve arkadaşının başına gelenleri anlatır, İP adresinden de adres araştırdıklarını filan söylerdim :)))))))))))))

hmm anladım canım...
demekkı bıtırmek nıyetınde değilsin...
aslında gorusmene gerek bıle yok boylesıne acıklama bile yapmadan basıcan tekmeyı ne oldugunu anlayamayacak bıle...
ama anladıgım kadarıyla cok sevıyorsun
ne desek boştur şimdi sana bilirim...
inşallah hakkında hayırlısı olur arkadasım...

canım ben senin yerinde olsam bir şekilde muhabbetini açardım ve arkadaşının başına gelenleri anlatır, İP adresinden de adres araştırdıklarını filan söylerdim :)))))))))))))

kız bnm bile aklıma gelmedi bu:23: hem boşver öyle yapması daha güzel. çat die yüzüne vuruverir içini döker kız rahatlar

ama anlamadığım birşey var tatlım beraber olmaya devam mı ediceksin:53: ben tecrübe etmiş biri olarak tekmeyi bas diyorum:52:

Back