• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminim hiç bir kadın böyle aldatılmamıştır. benim günahım neydi Allahım

:nazar::nazar:senin adına çok üzüldüm ama bide su acdan bak evli değilsin en azından onun gercek yuzunu görmüşşün daha cok küçüksün ve okulunda vr kendini çok daha ii geliştirebilirsin karşın kimler çlkmazki bu günlerine güler geçersin

ay şaka gibi arkadaşım ağzım bi karış açık okudum wallahi. seninde kendini üzdüğün adama bak yok parası içinmiş bilmemneymiş karaktersizlik örneği insanlar bunlar:45:

merhaba ... İlk önce bu konuya rasgele girdim. Ama okuyunca üzüldüm. geçmiş olsun dedim...
Yeryüzünde yaşadığımız her olay aslında bir sonra yaşayacağımız olayı daha az hasarla atlaymamız için...
Düşünsene bu insanla evlensen sana başka türlü bir üzüntü yaşatırdı... Yada bu olayı bu kadın sen evlendikten sonra yaşasaydın... bu kadın senle hiç konuşmasaydı.... yada o kızın annesi olduğunu bilmeseydin...
kadına ders vermek için çıkmak ne kadar çocukça bir bahane ...
Bazen bu tür erkekler dul kadınları özellikle seçiyorlar...
Dul ve boşanmış kadınlara hep bu tür rahatsızlık verenler oluyor yaaa..
Allah korusun.

Üzülmekten ziyade gerçekleri öğrendiğin için şükretmen lazım :34:

Allah yardımcın olsun... Unut demek çok kolay ama yaşayana sor derler ...
Daha sıkı sarıl hayata... Tertemiz bir sayfa aç hayatına daha çok git okuluna ....

tüylerim ürperdi ya.kötü kadınmış demek.erkek arkadaşın da o yolun yolcusu.ya daha fazla zamanını çalsaydı ya bu adam.sıyıramasaydın yakandan.malesef cinsellik için hertürlü pisliği yapmaya razılar.biraz da yakışıklı eli yüzü düzgün bi erkekse.geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsın.ne desek sana zor gelecek onun için en iyi ilaç zaman diyorum.

bu nasil bir igrencliktir ya...
o adami gorsem suratina bir kere de ben tukururdum terbiyesiz adam... :47:

o kadar iyi anlıyorum ki seni. insan böyle zamanlarda ama bana şöyle derdi ama bana şunu yapmıştı ama benim için bunu da yapmıştı diye düşünüp kendini daha da kötü bir duruma sürükler. hayallerimiz vardı daha şunu yapacaktık bunu yapacaktık der hayalleri yarım kalır en çok buna üzülür. ben bunu haketmiyodum ilişkimiz bunu haketmiyodu diye düşünür ve çoğu kadın sırf hayalleri yarım kalmasın diye bi süre sonra o adamı affeder unutamayacağından yapar bunu. umarım sen bu hataya düşmezsin !!! böyle iğrenç bi insanla hayatını devam ettirmezsin umarım affetmezsin. unutma ki bunu yapan hemde böyle iğrenç bir şekilde yapan bir daha yapar !!! ve düşünme hayallerinizi yapacaklarınızı yaptıklarınızı düşünmemeye çalış kendi iyiliğin için.

Merhaba Tatlım;
Aslında çok şanslısın. En azından arkadaşların da dediği gibi evlenmeden öğrendin olanları. Zaten 22 yaşında evlenilmez. Mutlaka önce bir iki sene iş hayatı yaşamalısın. Sonra çok pişman olursun. Sadece o şere.siz değil diğerleri içinde geçerli. Neden acele ediyorsunki, hayatının tadını çıkar biraz. Mesela bir spor edin. gez, türkiyeyi dünyayı tanı. Hem olanları daha çabuk atlatırsın böylece diye düşünüyorum. Sonra zaten hayat arkadaşın sen farketmeden hayatına giriverecek. Sadece zamana bırak. Böyle insanlar için de üzülmeye değmez. Dua etmelisin Allah'a erken öğrendiğin için.
Sevgiler..

Öncelikle geçmiş olsun, Allah şifa versin...
Konunu şaşkınlıkla okudum, kusura bakmasın kimse de $erefsizlik bu başka birşey değil...
Bence biran önce bu adamdan kurtul, hiçbir şekilde cevap verme...
Ne ona ne de yakınlarına...

Son düzenleme:
Yasadiklariniz saka gibi. Sanki gercek hayati degilde bi kabusu anlatiyorsunuz. Kime nasil guvenecegini sasiriyor insan. Bende genc biriyim ve boyle seyleri okudukca insanlara guvenim gunden gune azaliyor

cnm kendını yıpratmana inan hiç değmez. Senin gibi bi insanı hak etmıyor iyki de öğrenmişsin gerçekleri ya bilmeseydın evlenseydın oyle duysaydın daha kötü olurdu . sabırlı ol .inşallah kısa sürede atlatırsın

:53::53::53: öncelikle çok geçmiş olsun. Erkenden anlayıp kurtulduquna şükret. Nasıl bi insan bunlar ders vercektm demiş. sana mı kaldı ders vermek. o kadında nasıl bi kadındır ki kızının sevgilisinin arkadsyla çıkıyo yazıklar olsun.

hayatta hiçbişe senden daha deqerlı deqil kendini üzme sıkılma Şükret ki erkenden öğrenmişsin ne olduğunu Allah hepimizi böylelerinden korusun

öncelikle çok büyük geçmiş olsun konunu tesadüfen öğrendim öyle bir insanla bırak yanında durmayı konuşma bile...boşver zararın neresinden dönsen kardır..o seni haketmiyor genceciksin pırıl pırıl bir kızsın neleri çıkar karşına buda sana çok büyük bir ders olmuştur...kimseye güvenmemk gerekli bende benzer birşeyler yaşadım ve kalbim artık taş taşlaşdırdılar beni...kimse üzemiyor kolum acısa keser atarım diyorum kalbim acısa söker atarım diyorum...kendini satanın seni aldatmasına şaşırmamak lazım...hiç üzülme aksine sevinmelisin şuan daha çok yeni aldatılmışlık kandırılmışlık seni yaralıyor..ama zmaanla geçicek sevdiklerini düşün onlarıda üzme hayatına bak...

Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın

okulunuzu bitirin mesleğinizi elinize alın daha lisedeymişsiniz
boşverin aşkı meşki boş işler bunlar bu zamanlarda

biliyorum bu duyguyu..kendini kaptırdığın zaman geri dönüşü olmuyo yaşanılan acıların..başka türlü atlatamazsın maalesef..

bana da aynısı olmuştu..ben aldattığı kızla buluştum,kızın telefonundan onu aradım sesini dinledim,neler neler ne sözler iltifatlar..o kadar acıydıki...

ve bizimki efsanevi bi aşktı tesadüfleriyle olsun süprizleriyle fedakarlıklarımızla olsun,birbirimiz için bu kadar uğraşmışken basit bi ihanete heba edilmemeliydi...

sabahları uyandığımda bile gözlerim yaşlıydı,gece su içmek için kalkıyodum,anında ağlamaya başlıyordum.hayatımda ilk kez alkol aldığım dönemlerdi.

ama bir zaman sonra buz gibi oldu içim,oturdum düşündüm kime aşık olmuşum kime ağlıyorum ki ben,kafamda yarattığım mükemmel insana ağlamışım,öyle biri yokmuş ki..tabi bu arada sosyal olarak kendimi hiç boş bırakmıyordum çünkü farkındaydım psikolojimin gittikçe bozulduğunun...

ondan 6 ay kadar sonra zaten çok güzel bi ilişki yaşadım.umarım sende atlatırsın..

Kadının kızı da bir tuhafmış.Annesi erkek arkadaşının arkadaşı ile çıkıyor,kız doğal karşılıyor,işe bak !
2 çift birlikte gezmeye filan mı gidiyorlarmış,ne kadar uygunsuz.
Ayrıca iş ortaya çıkınca kızın erkek arkadaşı,kayınvaldesi hakkında atıp tutuyor.Yok bana hiç mantıklı gelmedi.

Eğer hikaye doğruysa,evlenmeden öğrendiğin için şükret.Daha da bu konu hakkında erkek arkadaşın veya o kızla birşey konuşma.Detayları öğrendikçe iyice miden bulanır.

Genellikle böyle gelip itiraf eden kadınlar son kozunu kullanan,kaybeden taraf olurlar.
Ama burada arkadaşın seni tercih etse ne olacak ki,durum rezalet.

Gercekten cok tuhaf bir durum... Biri liseye giden biriyle biri de annesiyle birlikte...
Bu insanlardan uzak durun ve sagliginizi dusunun... Kimbilir daha neler vardir isin icinde...

Biraz keskin ve duygusuz yorum olacak ama hiç kimsenin yazdıklarını okumadım.Söylenebilecek tek şey Allah korudu seni.Böyle ucuz,bayağı bir adamdan bir vesile ile kurtuldun.Otur şükret.Yanında da bir fakire sadaka ver.Üstünede değerini ,kıymetini bilecek birini nasip etmesi için dua et.SAKIN ÜZÜLME DÖVERİM SENİ.

ne geniş insanlar var ya... kızın annesi, kızın sevgilisinin ev arkadaşıyla birlikte ve bu kadar vıcık ilişkiyi normal karşılayabiliyorlar... Şerefsizlik diz boyu vesselam:88::100:

Back
X