Eminevimden ev alan varmı

Bende aynısını orada çalışan bir arkadaşıma söylemiştim. Sadece ismi kâr payı bence hepsi faiz diye. Açıkçası beni ikna etmişti ortada para değil alınıp verilen bir mal olduğu için faiz olmuyor. Zaten faiz hassasiyeti olan kişiler tercih ediyor yoksa diğer bankalardan daha yüksek oranları.

Peki ihtiyaç kredisi çekmek istersem nasıl oluyormus ki

Peki ihtiyaç kredisi çekmek istersem nasıl oluyormus ki

İhtiyaç kredisi vermiyorlarmis. Yani direk para vermiyorlar bana lazım olmustu vaktiyle zaten o arkadaşımla da o vesileyle bu konuları konusmustk para filan alamamistim. Ürün olmadan para vermiyorlar ama ihtiyacını alıp sana satabiliyorlar

Ben eminevimden araba aldım. Şuan olsa almam. Bunu soylememin sebebi sirkete olan güvensizlik degil. Kendileriyle alakali olumsuz söyleyebileceğim hicbir durum yok. Sebebi kurlar. Siz eminevim sistemine atiyorum 500 bin icin giriyorsunuz , para size teslim edilinceye kadar o meblaya ev bulamiycaksiniz. Çünkü sabit duran bi kur yok.. ben araba aldığım dönem böyle bi kur artışı yoktu ve guvenle girdim. Ve hiçbir sorun olmadan paramh verdiler arabami aldım

Ben aldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadık.
Detay vermeniz mümkün mü

Hayırlı olsun Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

Detay vermeniz mümkün mü

Hayırlı olsun Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

Ben alalı birkaç sene oluyor. O zamanın parasıyla 15 bin kadar galiba peşinat odemistim. Bir o kadarda çalışma ücreti. Bir yıl içinde evimizi aldık bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Bu sistemin kötü yanı ev size çıkana ev fiyatlarının sürekli artması. Biz anlaşmalı olarak bir yıl yaptık. Taksitleri yüksek tuttuk örnek veriyorum her ay kura çekiliyor, çıkmazsa bir senede garanti teslim dendi. O şekilde imzalar atıldı. Çok uzun süreli girmemek gerekiyor ülkenin şu anki durumu malum. Ben girdiğim sene 300 bine çok güzel evler vardı. Şimdi bodrum katı belki bulunur. Eğer girecekseniz teslim tarihini kısa tutun.

İki sistem var bu tarz yerlerde bir çekilişli sistem. Bunda her ay noter huzurunda cekilis yapiliyor hangi ayda isminix çıkarsa o ay para veriliyor. 2. Sistemde vade ortası. Biz buna girmiştik. Şöyle ki ne kadarlik bi paraya sisteme giriyorsaniz meblanin yarısını odediginiz ay soze paranim tamami teslim ediliyo ve kalan yarisinda odemelerinize eviniz ipotekli olarak devam ediyorsunuz. Mesela biz 100 bine arabaya girmiştik. Aylik ödemeyi 5 bin olarak taksitlendirdik. 10. Ayda bize 100 bini teslim ettiler kalan 10 ayda da yine odemelerimize arabiz ipotekli devam ettik. Odememizin tamamı bittiği ay ipoteği kendileri kaldırdı.. ayrica sisteme kayit olmak için organizasyon ucreti vermeniz gerekiyor. Tam hatırlamıyorum ama sanirim biz 7 bin civari bi ücret odemistik. Bu odedigimiz para borcumuzdan düşmüyor ama bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…