Eminevimden ev alan varmı

Yengem orada çalışıyordu ve gerçekten verdiklerini söyledi bende sordum zamanında

Ev ve araba aldık .
Biraz anlatabilir misiniz acaba bizede. Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Konu sahibi değilim ama bizde araba almak istiyoruz maalesef yeterli bütçemiz yok. Belki başkalarıda vardır bu şekilde fikir olur

Alan var evet ama şu enflasyonda akıl işi değil.

Arkadaş geçen sene kendi oturduğu evi almak için yazıldı. Ev 450 bindi bunlar 500e yazıldı 8 ay sonra para çıktığında oturdukları ev 1 milyon olmuştu ve oturduğu muhitte de haliyle. Alamadılar ev.

Bir de mesela diyorlar ki kura size çıktı evi beğenin parayı 25 gün sonra yatıracağız. Ev sahipleri de 25 güne evimin değeri artar diyip satmıyordu.

Devlet garantisi varmı onu inceleyin bence . Devlet garantisi olmayan bir yere asla girmezdim .

Ben aldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Biliyorum da bana aynıymış gibi geliyor mantığını çözemedim tam belki anlatan olur dedim

Evi banka satın alıp size satıyor daha yüksek fiyata. Siz bankaya taksit ödüyorsunuz. Mantığı bu şekilde.

Evi banka satın alıp size satıyor daha yüksek fiyata. Siz bankaya taksit ödüyorsunuz. Mantığı bu şekilde.
Mantığını biliyorum aslında ama sistem biraz değişik olsa da bana hepsi aynı geliyor.
Şahsen en uygun neresiyse krediyi ordan alırım. Zamanında ev alırken de en uygunu devlet bankalarından biriydi ordan almıştım.

Googlede şikayetvar a bakın; bi ara bakmıştım ; baya şikayet vardı

Ev alan bı tanıdık var fakat olurda vazgecerseniz ilk girişte ödediğiniz parayı geri vermiyorlar sanırım

Detay vermeniz mümkün mü?
Peşinat verdiler mi?
Ne kadar zamanda ev çıktı?
4 sene beklediler ev almak için
Yanlış hatırlamıyorsam 20-40 bin arasında bi peşinat ödedik ( içinde komisyon parası dosya parası gibi cart curt da var)
4-5 sene önce evler ucuzdu tabi babam 150-170 bin araliklarinda ev almak istedi
Onlarda sana bı örnek dosya çıkartıyorlar anlaşmalarını söylüyorlar her ay ya da 3-4 ayda bir kura çekimi yapılıyor (4 sene boyunca,)kura da ismi çıkan kişiye süre veriliyor ev almak için gidip Eminevimin anlaşmasına uygun bir ev buluyor evin peşinatıni emin evim veriyor ,her ay taksitle, kira gibi Eminevime ödeme yapılır
Babam önce 1250 TL verdi her ay , babama ev çıktı 3. Sene ama bazı işlerden ailevi durumlardan dolayı 1 sene bekletmek zorunda kaldı. Evi alalı 5 ay oldu her ay 2500 tl gibi ödeme yapıyor

Biz yillar önce giriş yapmıştık. Bir kere baştaki ilgi sisteme giriş yaptıktan sonra asla yok. Son kuraya kalınca + üstüne yeni katılanlara ev çıktıkça ve biz itiraz edince tabiki teşvik önceliği olacak açıklaması alınca ayrıldık. Tabiki para 2 yılın ardına o zamanlar bile pul oldu ve zorla geri aldik. Asla onaylamıyorum var olan gruba katılımcı eklenmesi bile gayet açık ztn şu an hersey bozuldu onlar çok daha bozulmuştur.
2 yıl önce arkadaşım araba için girdi oda anlasamadi parasını zorla aldı bir akrabamda anlasamadi oda çok gidip geldi zorla kurtardi

Evet para iadesi kesinlikle çok zor bir kere ilgilenmiyorlar zorluyorlar parça olarak yatıyor ama mecbur katlaniyorsun

Alan tanidiklarimiz var ama paralari pul oldu ustune tekrar birc alip anca ev aldikar diyebilirim cunku atiyorum 3 sene sonra 200 bin diye girdiler 3 sene sonr evler 500 bin olmustu yine paralari eksik kaldi yine borclandilar. Yani kredi cekip uzun vadeli o sekilde almak bence daha garanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…