EMİNE HANIM KALDIRSIN ‘ENKAZI’ KIZILAY MEYDANINDAN

ama yinede o tweete favlayan likelayan çoktu yani aslında iki taraflıda bu linç zihniyeti var, siyah ve beyaz tehlikeli, memlekete daha çok gri lazım

Ben de bugun cocugu doktora götürdüm. Durak yanindan gecmemek icin yolumu falan uzattim caddeden yurumedim ara sokaktan gittim. Nolacak halimiz

ama yinede o tweete favlayan likelayan çoktu yani aslında iki taraflıda bu linç zihniyeti var, siyah ve beyaz tehlikeli, memlekete daha çok gri lazım

favlayan'lar ve retweetleyenler o kafadan işte.. o yüzden ne kadar küfür etsek az..

dovmeli olarak dinsiz kısmında yer alan ben olurdum muhakkak..insanlar ne yiyip ne ictide bu kadar merhametsiz oldu acaba..kapalısıymıs acıgıymıs dinsizi inanclısı ne farkeder ölen insan degilmi

dovmeli olarak dinsiz kısmında yer alan ben olurdum muhakkak..insanlar ne yiyip ne ictide bu kadar merhametsiz oldu acaba..kapalısıymıs acıgıymıs dinsizi inanclısı ne farkeder ölen insan degilmi

değil, yani artık değil.. ülkenin yeni versiyonunda böyle, işinize gelirse diyorlar..

Bombalı saldırılarda ölmemek için CEHAPE ye oy vermemeli, paralele uzak olmalı sadece AKPye oy vermelisiniz. Sadece onlara birşey olmuyor, Allah koruyor onları.

Akıllı bomba yapmışlar, bekliyor ortamda AKPli varsa patlamıyor, bekliyor bekliyor CHPli, paralelci gelsin, AKPliler gitsin, işte sayıları 200-300 ü bulsun, sonra patlıyor.

Cidden şaka değil, harbi bişey olmuyor onlara, doğru bilgi yayalım..

Çok fena aydınlandım..

Çok merak ediyorum, acaba Emine hanım bu yazıyı okumuşmu dur? Ya da birileri ona haber vermişmidir, oku yada ben sana bahsedeyim diye..
Keşke okusa.. Keşke duysa.. Keşke o da o annelerin yerine kendini koysa..

Çok merak ediyorum, acaba Emine hanım bu yazıyı okumuşmu dur? Ya da birileri ona haber vermişmidir, oku yada ben sana bahsedeyim diye..
Keşke okuduğu metinlerin arasına bu yazıyıda sıkıştırabilecek yürekli bir danışmanı olsa....

O bu aralar saraya kapanmış "El Harem'ül Mekteb'i Saray-1" kitabını yazıyor canım. Çok yoğun, vakti olacağını sanmıyorum. Harem konusu Ankaradaki patlamadan daha değersiz değil sonuçta, asırlardır kanayan yaramız.

15 yıl önce bu halde olacağımızı söyleseler asla inanmazdım..
Kadının kadını pasifize edecek işlerle uğraşması, sözler söylemesi.. Bunun ile ilgili çalışmalar yapması.. Hemde devletin başının eşi..
Hayattaki, ülkemdeki acıların önüne geçeceği..
Şuan resmen anı yaşar durumda yaşıyoruz..
Yarından nedense beklentim yok..

Çokta beklenti içine girmemek lazım aslında
Bugüne kadar napılmış ki bugünden sonra olsun.Eğer yapılırsada amenna ama yinede bit yeniği ararım altında...

Masum insanları chp li paralelci dinsiz imansız diye ayırınca ne oluyor? Bu masum oldukları gerçeğini değiştiriyor mu? Ya da bu saydıkları gruplar bombalarla patlatılıp öldürülmeyi mi hakediyor? Ve gerçekten "Bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibi olur" diyen dinde bu ölümlere sevinenler müslüman mı oluyor ?

Sizin aklınıza, vicdanınıza tüküreyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…