karmaşa olsunda kafalarda ne olursa olsun diyen zihniyet uğraşır chess. Face de çok görüyorum hesapları sırf bunun için kullanıyorlar.Ama deşifre oluyorlar kimisi. Millet birbirine düşsün gerisi ne olursa olsun
Ben de bugun cocugu doktora götürdüm. Durak yanindan gecmemek icin yolumu falan uzattim caddeden yurumedim ara sokaktan gittim. Nolacak halimizBugün çocukları doktora götürdüm, trafik tıkandı.. aklıma 588725 tane senaryo geldi.. şimdi bomba patlasa nereden kaçarım, annem çocuklardan birini alsa ben diğerini alsam en yakın nereden yola çıkarım diye senaryo yazdım.. resmen taksi de çocukların elini tutup oturdum rezalet.. İçine ettiler psikolojimizin.. 13 sene önce de mutlu değildim, ama şimdi hayatımdan korkuyorum.. hem mutlu değilim, hem de korkuyorum..
ama yinede o tweete favlayan likelayan çoktu yani aslında iki taraflıda bu linç zihniyeti var, siyah ve beyaz tehlikeli, memlekete daha çok gri lazım
çok iyi yahu.. bu durumda ben işin paralel kısmı olacağım, yanımda ki açık arkadaş chp kanadı olacak, dövmeli arkadaşım da dinsiz kısmı olacak.. sonra ben birliğinize tüküreyim dediğimde ban yiyeceğim, olmayacak.. yemem değil mi? bence yemem, daha ağırını yazabilirdim ama yazmadım :)
dovmeli olarak dinsiz kısmında yer alan ben olurdum muhakkak..insanlar ne yiyip ne ictide bu kadar merhametsiz oldu acaba..kapalısıymıs acıgıymıs dinsizi inanclısı ne farkeder ölen insan degilmi
Çok fena aydınlandım..Bombalı saldırılarda ölmemek için CEHAPE ye oy vermemeli, paralele uzak olmalı sadece AKPye oy vermelisiniz. Sadece onlara birşey olmuyor, Allah koruyor onları.
Akıllı bomba yapmışlar, bekliyor ortamda AKPli varsa patlamıyor, bekliyor bekliyor CHPli, paralelci gelsin, AKPliler gitsin, işte sayıları 200-300 ü bulsun, sonra patlıyor.
Cidden şaka değil, harbi bişey olmuyor onlara, doğru bilgi yayalım..
Keşke okuduğu metinlerin arasına bu yazıyıda sıkıştırabilecek yürekli bir danışmanı olsa....Çok merak ediyorum, acaba Emine hanım bu yazıyı okumuşmu dur? Ya da birileri ona haber vermişmidir, oku yada ben sana bahsedeyim diye..
Keşke okusa.. Keşke duysa.. Keşke o da o annelerin yerine kendini koysa..
Çok merak ediyorum, acaba Emine hanım bu yazıyı okumuşmu dur? Ya da birileri ona haber vermişmidir, oku yada ben sana bahsedeyim diye..
Keşke okusa.. Keşke duysa.. Keşke o da o annelerin yerine kendini koysa..
15 yıl önce bu halde olacağımızı söyleseler asla inanmazdım..O bu aralar saraya kapanmış "El Harem'ül Mekteb'i Saray-1" kitabını yazıyor canım. Çok yoğun, vakti olacağını sanmıyorum. Harem konusu Ankaradaki patlamadan daha değersiz değil sonuçta, asırlardır kanayan yaramız.
Çokta beklenti içine girmemek lazım aslında15 yıl önce bu halde olacağımızı söyleseler asla inanmazdım..
Kadının kadını pasifize edecek işlerle uğraşması, sözler söylemesi.. Bunun ile ilgili çalışmalar yapması.. Hemde devletin başının eşi..
Hayattaki, ülkemdeki acıların önüne geçeceği..
Şuan resmen anı yaşar durumda yaşıyoruz..
Yarından nedense beklentim yok..