EMİNE HANIM KALDIRSIN ‘ENKAZI’ KIZILAY MEYDANINDAN

aynen aynen insan inanamıyor gerçekten ama malesef var böyle insanlar...

aynen aynen insan inanamıyor gerçekten ama malesef var böyle insanlar...
İnsanlığımızı yitirdik chess, çokta oldu yitireli, artık siyasi, dini görüşe, kılık kıyafete göre üzülüyoruz maşallah.
Sonra da insanlık, vicdan, merhametten bahsediyoruz, merhametimiz bile görüşe özel. Allah mübarek etsin.

Kılık kıyafet dini görüş Vs de kalmadı artık bence abla. En sonki olayda her kesimden insan vardı. Kapalı açık genç yaşlı çocuk.. Kapalı olunca paralelci açık olunca gezici çocuk olunca ne işi varmış orda yaşlı olunca otursun evinde. Vicdan bitti dediğin gibi..

Of okurken irkildim birde bunu birebir yaşayanlar var rüyalarınada girecek bu kabus
çok korkunç ölen masum vatandaşlara allah rahmet eylesin hayatta kalanlarada başsağlığı dilerim

Ben yokken KK'da bir takım değişimler olmuş. Açılan başlıkların kalitesi falan artmış. İlginç.

Putin bu olaydan sonra Suriye'den askerini çekme kararı aldı bence hiç de masum değil amacına ulaştı Türkiyeyi oldukça rahatsız etti

Bence hersey putin Esad İran üçlüsünun basının altından çıkıyor ,önce dış ilişkilerimizi duzeltmeliyiz ki iç te huzur olsun,ülkeye kimin girip çıktığı belli değil

Putin bu olaydan sonra Suriye'den askerini çekme kararı aldı bence hiç de masum değil amacına ulaştı Türkiyeyi oldukça rahatsız etti
Putin'i sevmem ama Ankara patlaması öncesi alınmış bir karar bu, bir süredir Amerika'yla Suriye görüşmeleri yapıyorlardı, anlaşamadıkları tek nokta Esad'ın indirilmesiydi, Putin seçim olsun, halk karar versin demişti, o konuda uzlaşıya varıldı ki karşılığında askerin bir kısmı çekilecek, bütünüyle çekilme yok, Rus üsleri kalacak diye biliyorum ben.

Kaldı ki Putin Rusya'dan çekiliyorsa bize bırakmak için değildir, vardır onun içinde bir pislik.. hop diye atlamasaydık bari..

Demek istediğim dışta huzur yok ki içte huzur olsun ,ülkeye kimin girip çıktığı belli değil ayrıca ben çekileceğine ınanmiyorum putin in 3,5 askerin anca çeker çoğunluk kalır

"Tesellimiz olenlerden biri basortulu" yorumu, " zaten ogretmen olsa cocuklari aya mi cikaracakti yobaz" yorumları da Feyza Acisu icin yapilmisti.
Allah kabul etmesin ya. Ölenlere sevinenleri Allah kabul etmesin..
Aaaa öyle mi demişler,nasıl bi ülke haline geldik böyle

Demek istediğim dışta huzur yok ki içte huzur olsun ,ülkeye kimin girip çıktığı belli değil ayrıca ben çekileceğine ınanmiyorum putin in 3,5 askerin anca çeker çoğunluk kalır
Çekilip çekilmeyeceğini zaman gösterecek elbette lakin içteki huzursuzluk çevremizdeki ülkelerin iç karışıklıklarından ziyade bizim bazı konularda taviz vermemiz maalesef.
Önce birtakım tavizler verdik sonra o tavizlerden vazgeçtik dedik.
Barış süreci hiç olmamalıydı mesela, karşı çıktı halkın bir kısmı, karşı çıkanlara terör devam etsin mi istiyorsunuz dediler, hayır kimse terör devam etsin istemiyordu fakat şu halk bile çözüm süreci zamanı teröristlerin güç toplamak için fırsat bulduğunu öngördü.
Siyasiler yüzünü halka dönmeli, dinlemeli, yine olan halka oluyor, yine ölen şehit olan bizleriz

çok iyi yahu.. bu durumda ben işin paralel kısmı olacağım, yanımda ki açık arkadaş chp kanadı olacak, dövmeli arkadaşım da dinsiz kısmı olacak.. sonra ben birliğinize tüküreyim dediğimde ban yiyeceğim, olmayacak.. yemem değil mi? bence yemem, daha ağırını yazabilirdim ama yazmadım :)

Bence rusya ile gizli anlaşma yapan ülkeler abd,iran bunların hepsi sonradan ortaya çıkacak

https://www.facebook.com/fikkiradam...543606707000/1538592119768814/?type=3&theater

https://www.google.com.tr/search?q=şal+eşarp+modelleri&espv=2&biw=1280&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiL7MSt0MPLAhXJXiwKHZXrDM8Q_AUIBigB#imgrc=65E9Y5irQ7cM7M:

Mune abla baksana

alla alla nelerle uğraşıyolar 3 senelik hesap olunca ben inandıydım
karmaşa olsunda kafalarda ne olursa olsun diyen zihniyet uğraşır chess. Face de çok görüyorum hesapları sırf bunun için kullanıyorlar.Ama deşifre oluyorlar kimisi. Millet birbirine düşsün gerisi ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…