#Emine Bulut

Memeli Mestan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
3.452
8.210
158
vahşice öldürülmüş bir kadınımız, ne yazık ki geride bir evlat bırakmıştır.
şu görüntü ve ses gitmiyor aklımdan ve lanet olsun ki bu ne ilk ne son katledilen kadın. katil ellerinizi kadınların üstünden çekmedikçe her gün yeni bir isim eklenecek anıt sayaca. katile, tecavüzcüye, magandaya, dayak atana, gaspçıya, hırsıza yaptırım uygulanmamasının nelere mal olduğunu görüyoruz ve görmeye devam edeceğiz. yüzlerce kez binlerce kez lanet olsun. yaşattığınız acıların bedelini nasıl ödeyeceksiniz bilmiyorum ama sokaklarda her adımımızı korkuyla atmamıza sebep oldunuz ya, yazıklar olsun. iki cihanda emine ve nicelerinin elleri yakanızda olacak.

videonun kaldırılmasını talep edenlere de ne denir bilmiyorum ama kaldırıyorum, zira tetikleyici içerik.
daha görmeye bile tahammül edemiyorsunuz bu acıyı ama bu acı dibinizde de yaşanabilirdi. bu kadın sizin kızınız, kız kardeşiniz, komşunuz, arkadaşınız, yeğeniniz olabilirdi. maalesef ki bazı şeyleri göz önünden kaldırmak o olayı değiştirmiyor. emine bulut öldü ve bunun geri dönüşü yok, psikolojiniz 8 saniyelik içerikle bozuluyorsa bir de yakınlarının psikolojisini düşünün bakalım. ya da bu ülkede bir kadın olarak yaşamanın ne hissettirdiğini düşünün.
kimse rahat uyumasın böyle bir vahşet ülkesinde yaşıyorken. şiddet dolu zihinleriniz yüzünden ülke tımarhaneye döndü. bir can almak bu kadar kolay değil, olmamalı. açın gözünüzü bu zulmü görün!

Biz gözümüzü açıp zulmü görsek ne? Idam gelmediği sürece hiç birşey düzelmez. Emine Bulut öldüreli 1 hafta oldu, 1 hafta da dön bir bak, kaç kadın, kaç anne çocuklarının gözleri önünde öldürüldü? Bıçaklananı mı ararsın 20 yerinden, kurşun yağmuruna tutulanı mı? 1 aydır komada olan kadın sabaha karşı hastanede öldü. Ve evet, o da çocuğunun gözleri önünde kurşunlandı.

Evet bunlar ne ilk ne de son. Özgecan Arslan, Emine Bulut, Şule Get... nicesi. Bunu ancak idam temizler, hoş gidenler geri dönmez ama....

Bu ülkede 4 şeye sahip çıkılmadı
Kadın
Çocuk
Sokak canları (hayvanları demek istemiyorum kime göre neye göre)
Ağaç

Artık insanlarımızın sosyal medyada duyar kasmak yerine gerçek hayata taşıyacağı eylemlerde bulunması lazım. Fakat toplum olarak her şeye susar olduk. Başka bir ülkede yaşansaydı bu kadar şey, çoktan halk ayaklanmıştı.

Artık insanlarımızın sosyal medyada duyar kasmak yerine gerçek hayata taşıyacağı eylemlerde bulunması lazım. Fakat toplum olarak her şeye susar olduk. Başka bir ülkede yaşansaydı bu kadar şey, çoktan halk ayaklanmıştı.
Bizim halkimiza dokunmayan yilan bin yasasin ne diyim ki ne zaman cani yanar o zaman sesi cikar oldu insanlarin cok cok uzucu bundan 30-40 sene sonrasini hayal dahi edemiyorum

Back
X