• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emin degilim yardim lütfen

yagmurpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
1.997
540
38
35
Adetime 4 gün var ve pko hastasıyım sabah test yaptım negatifdi aksam bir daha yaptim çizgi göremedim kenara koydum sonra baktimda çizgi vardi ama kuruma diye düşündüm 40 dakika önce dayanamayıp bir test daha yaptım ve ilk 4 5 dakika da ikinci silik cizgi çıktı resimi koyuyorum aklım çok karıştı bu testle çok yaptım ve hani ilk defa boyle bir çizgi gördüm

Eklentiler

• IMG-20240603-WA0006.jpeg
    IMG-20240603-WA0006.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20240603_002730.jpg
    IMG_20240603_002730.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 83
Yok 4 günüm var bilmiyorum o kadar çok test yaptim ki ilk defa kısa sürede silik çizgi gördüm Perşembe günü kan vermiştim ozaman 8 günün vardı ama adete negatif di ama bilemiyorum hakkımız da hayırlısı olsun🙏🙏

Adetime 4 gün var ve pko hastasıyım sabah test yaptım negatifdi aksam bir daha yaptim çizgi göremedim kenara koydum sonra baktimda çizgi vardi ama kuruma diye düşündüm 40 dakika önce dayanamayıp bir test daha yaptım ve ilk 4 5 dakika da ikinci silik cizgi çıktı resimi koyuyorum aklım çok karıştı bu testle çok yaptım ve hani ilk defa boyle bir çizgi gördüm
Sanki silik var gibi ama bakalım ,hayırlısı olsun 🌸

Baktığım da net şekilde silik görüyorum ama resimde tam belli olmuyor hayırlısı inşallah rabbim herkese nasip eder

Testler pozitif dikkat edin belki yerlesme kanamasi ya da kimyasal gebelik geciriyo olabilirsiniz
Dün gece ilişkim oldu sonra sağ kasık ağrım oldu bir süre geçti o zaman yapmıştım işte dün gece ışıkla görünüyordu silik sabah kalktım da kanamam vardı yani adet dedim gene yapayım ve düne göre daha belirgin ve direk çikti ama sonuç kısmet değilmiş hayırlısı diyorum

Back