• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emetofobi (kusma)anksiyete bozukluğu panik atak

Bir kuzucuk annesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
43
20
8
38
Arkadaşlar merhabalar bende mide bulantısı kusma korkusu var midem bulanmaya başladiginda anda ellerim bacaklarım titriyor çarpintim başlıyor bayilıcak gibi oluyorum kaç kere acile gittim serum aldım kan sonuçları temiz
Psikoloji Doktoruna gittim yaygın Anksiyete bozukluğu dedi ilaç başladı
Benim gibi atak yaşayanlar varmı

Arkadaşlar merhabalar bende mide bulantısı kusma korkusu var midem bulanmaya başladiginda anda ellerim bacaklarım titriyor çarpintim başlıyor bayilıcak gibi oluyorum kaç kere acile gittim serum aldım kan sonuçları temiz
Psikoloji Doktoruna gittim yaygın Anksiyete bozukluğu dedi ilaç başladı
Benim gibi atak yaşayanlar varmı
Var evet bende de emetofobi var. Midem bulanınca asla kusamıyorum. Üstelik başkalarının kusma ve öğürmelerine karşı da ciddi fobim var. Hatta başkası midem bulanıyor diyince bile panik atak geçiriyorum

Geçmiş olsun bende de heyecan basınca direk bagirsaklarima vuruyor karnim ağrımaya başlıyor tuvaletim geliyor hele disardaysa nasıl tutacak tivaletimi ya rezil olursam diyorum ve carpintim başlıyor o kadar kötü bir rahatsızlık ki ve kimsenin seni anlamaması disardan bakanlara kolay gelmesi

Sağol canım sanada.cok.gecmis.olsun maalesef anlayan yok herkese.cok basit geliyor
Psikolojik mide bulantısı kusma olurmu diyenler sende çok büyütüyorsun diyenler
Bunları yaşamayan bilemez

Bende de çok uzun zamandır anksiyete var. İlaç ta kullanıyorum ilk zamanlar kusma mide bulantılarım vardı hayattanda zevk almıyordum sonra ilaca başladım kendimi iyi hissettim evlendim falan tam ilacı kesecem diyorum bişi okuyor anksiyete çıkıyor yine olmuyor bu hiç bir zamanyakamı bırakmkycak sanırım. Bide bende uyuyamama var uyuyamıyorum genelde bazen işe uykusuz gittiğim oluyır

Back