• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emetofobi anksiyete bozukluğu panik atak

Bir kuzucuk annesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
43
20
8
38
Arkadaşlar merhabalar bende mide bulantısı kusma korkusu var midem bulanmaya başladiginda anda ellerim bacaklarım titriyor çarpintim başlıyor bayilıcak gibi oluyorum kaç kere acile gittim serum aldım kan sonuçları temiz
Psikoloji Doktoruna gittim yaygın Anksiyete bozukluğu dedi ilaç başladı
Benim gibi atak yaşayanlar varmı

Merhaba bende de anksiyete bozukluğu var bundan üç sene önce günde 300 mg kadar ilaç içiyordum ilacımı birakali beş ay olmuştu ki yine başladı tekrardan evde var nasılsa diyip en düşük dozdan ilacima baslicaktimki beş gün içtim bu sefer beni depresyon a soktu zaten oda vardı atlaymistim sabah kalkınca vücudumda yanma baygınlık hissi fenalık hisii oluyor bende akşama doğru aciliyorum bu arada beş gün ağzım kapalı dislerimi sıkar vaziyette geziyordum bugün biraz gevşedi agzzim bunalma fenalık hissi arada devam etmekte ilaç kullanmıyorum

Arkadaşlar merhabalar bende mide bulantısı kusma korkusu var midem bulanmaya başladiginda anda ellerim bacaklarım titriyor çarpintim başlıyor bayilıcak gibi oluyorum kaç kere acile gittim serum aldım kan sonuçları temiz
Psikoloji Doktoruna gittim yaygın Anksiyete bozukluğu dedi ilaç başladı
Benim gibi atak yaşayanlar varmı
Canim ayni korku bende dr var 1 ay kustum ordan kaldi ve simdi hamileyim cok zor midem asicik bulansin carpintilarim basliyor bende korkudan ayni zamanda uyusmalarda oluyor basimda ve kulaklarimda baski yani belirtilerim cok ilaclarinizi aksatmadan kulanin ek.olarak vitamin takviyeside ali derim Allah kolaylek versin

Canim ayni korku bende dr var 1 ay kustum ordan kaldi ve simdi hamileyim cok zor midem asicik bulansin carpintilarim basliyor bende korkudan ayni zamanda uyusmalarda oluyor basimda ve kulaklarimda baski yani belirtilerim cok ilaclarinizi aksatmadan kulanin ek.olarak vitamin takviyeside ali derim Allah kolaylek versin
Hayırlı olsun canım sağlıkla sıhatla gelsin dünyaya bebeğin
Benimde mide bulantısı başlayınca yada kusma olunca çarpıntı oluyor başında baskı oluyor içiyorum ilacı canım vitamin almadım
Allah hepimize kolaylık versin şifa versin

Back