• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emerken çocuğum ağlıyor!

sütü sağdım tek 40cc çıktı sanırım çok az ondan ağlıyo olabilir.

tatlım belkide o sağdığın göğsünden az geliyordur... diğerinden daha fazla çıkabilir...
bebeğin kaç aylık, benim bebeğim 2 aylık ve sağıp verdiğimde bir seferde 75-80 cc içiyor. biraz daha fazla verince kusuyor. demek istediğim şu ki diğer göğsündende 40 cc çıksa yeter diye düşünüyorum. Lütfen sütüm yetmiyor diye stres yapma, kendini üzme.
o zaman gerçekten azalır. madem ki makinan var bebeğin uyurkende 2 saatte bir hep sağ, uyanıksa sıksık emzir. emdikçe, sağdıkça sütünün arttığını göreceksin. tecrübe ile sabittir a.s.

Valla canım gaz denen o korkunç şey öyle ilaçla falan biten bişey değil neler neler denedik ne masajlar ılık duşlar vs..sadece sanırım akşamları ypıyor genelde bebekler akşamları huysuzlaşırlar.Bebeğimin gaz sancısı ilk dört ay çok şiddetli dokuz ay şiddetli onikinci aydan sonra sona erdi sen düşün artık gerisini.

bu forumları nerde okusam tüylerim diken diken oluyor,aylarca gazdır şudur budur diyen 24 saat ağlayan bir bebekle yaşadım ve inanın anne olmanın hiçbir güzelliğini göremedim.üniversite hastanelerine gidin lütfen arkadaşlar.gaz adar basite değil bazı durumlar,anne sütü çok rahatsız edebiliyor,ama doktorlar gaz deyip geçiyor.ben kötü bir örnek olabilrim ama 6 ay sonra uyku nedir gördüm.gaz için alınan tümönlemler nafile geliyorsa lütfen bu konunun üstünde durun ve hayatı bebeğinize de kendinize de zindan etmeyin.-tatlicadiarzu-

bu forumları nerde okusam tüylerim diken diken oluyor,aylarca gazdır şudur budur diyen 24 saat ağlayan bir bebekle yaşadım ve inanın anne olmanın hiçbir güzelliğini göremedim.üniversite hastanelerine gidin lütfen arkadaşlar.gaz adar basite değil bazı durumlar,anne sütü çok rahatsız edebiliyor,ama doktorlar gaz deyip geçiyor.ben kötü bir örnek olabilrim ama 6 ay sonra uyku nedir gördüm.gaz için alınan tümönlemler nafile geliyorsa lütfen bu konunun üstünde durun ve hayatı bebeğinize de kendinize de zindan etmeyin.-tatlicadiarzu-

sizin sorununuz neymiş öğrenebildiniz mi

Gaz sancısıdır. Emmek ister fakat acıya dayanamaz bırakır.
Damlalar var gaz için.
Onalrı da kullanabilirsin.Göğsüne de yatırabilirsin.

Back