emerken çocuğum ağlıyor!

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
11
156
Diğer
42 günlük bebeğim var akşamları emerken kızarıyor sinirleniyor adeta mememle kavga ediyor sürekli ağzından çıkarıyor.beslenecek kadar ememiyor.doktora bile götürdüm.
gazı var dedi.şurup ve damla verdi.ama hala öyle yapıyor.arada gazını alıyorum.kakasınıda yapmış oluyor ama akşamları ememiyor.senağlama sütüm mü yok diye düşünüyorum dr öyle düünmüyor çünkü kilo alımı normal.nedendir sizce ne yapmalıyım?insan çok üzülüyor ve geriliyor.senağlama teşekkürler:1hug:a.s.

her emdikten sonra ve hatta emerken aralarda gazını al bence çocuk rahatlasın senin bu yaşadığın şeyleri hemen hemen her yeni anne yaşıyor hiç gerilme üzülme bu sıkıntılar geçiyor zamanla akşam yatmadan önce gaz ilacından azıcık ver istersen oda rahatlatır biraz tabi o gaz ilaçlarını abartmamamız lazım o bir gerçek dr una güven eğer güvenmiyorsan hemen değiştir hem kilosuda normalmiş baksana Allahtan başka insan ne ister ne güzel sağlıkla gidiyosunuz

aynı durum bizdede var benim bebişimde 47 günlük.kurulmuş saat gibi akşam saatlerinde yapıyor genelde bende süt az geliyor diye düşünüyorum ama kusuyorda hatta bikaç defa mama verdim ama içim hiç rahat etmedi.şimdi vermiyorum ama insan çaresiz kalıyor. kilo alımı normal.neden böyle yaparlar bende çok merak ediyorum....

kızlar benim bebeğimde öle yapardı.şimdilerdede ara ara yapıyor ama eskisi kadar sık değil.genelde uykusu varsa ve uyuyamıyorsa yapıyor.kızlar ben öle yapınca hemen diğer memeye geçiyorum.onu biraz emiyor sonra tekrar sinirlenince yine diğerine geçiyordum.bi deneyin isterseniz kızlar...

merhaba cnm.bebeğinin emerken ağlamasının nedeni sütünün az olması yetmemesidir.aynı duruumu bende yaşadım çünkü.bebeğim emerken ağlıyordu.sütümün yeterli olduğunu düşünüyodum ama değilmiş.mecburuyetten günde 1 veya 2 kere mama veriyodum

ya arkadaşlar sütünüz yetiyordur. kilo alımı da normalse yetiyor demek ki. bebeklerin gazı olduğunda akşamları huysuzlanıyorlar zaten. benim oğlum da gunduz iyi olurdu akşamları uyumak bilmezdi. çok huysuzlanırdı. şu an 2,5 aylık ve memede kızarıp ağlıosa ya kakasını yapıyorken oluyo, ya zorlayıp yapamıyosa ya da alttan çok gazı varsa. biz midedeki gazı çıkarıyoruz da, alttakini onlar çıkarmak zorunda bu yuzden karnını sıcak tutmak lazım. masaj yapınca iyi gelir.

teşekkürler arkadaşlar.akşama kadar emince süt azalıyor sanırım.elimle sıktım iki yerden sızıyor yeterli mi sizce?
uykusu da geliyor olabilir.
zahmet edip çekmek istemiyor hemen karnım doysun istiyor.
bazen kusuyor bazen de ağzını açıyor 1 gr süt yok.bazen de ağzından çıkarıyor sütü.süt az mı neden yapıyor anlayamadım.süt sağma makinesiyle sağıp biberonla versem biberona alışır mı?üfffffffff

canım sütün gün içinde emzirdiğin için akşamları haliyle iice azalıyo.süt sağma makinan vrsa bak bakalım akşamları stün kaç mm geliyo.bebeğin akşamları sadece bunu yapıyo sütün yeterli değil.aynı sorunu yaşadığım için söylüyorum.bebişler karınları hemen doysun isterler.fazla zahmete gelmezler:)cup cup içmek isterler.benim kızım artık 7 aylık hala emziriyom.şimdi humana çayyı içiyorum süt arttırıcı çokda faydasını gördüm.sık sık emziriyom.dene istersen sende

benim kızımında kilo alımı çok iidi ilk zmanlar yani sadece anne sütünü verdiğim zmanalr 1500 kilo civarı alıyodu.ama akşamları emerken savaşıyoduk ve hep ağlıyodu.bende akşamları mama verdiğmde yavrum susuyodu.ve rahat rahat uyuyodu

şimdi gerçekten çok üzüldüm yani süt yetmiyor demekki.biraz öncede ağladı kızardı . üfff sabahları da mı?

betülcüm benimkide aynı ama sakın sütüm yetmiyor diye düşünme ayrıca gündüz emiyor akşama süt kalmıyor diye bişey ASLA olamaz çünkü emdikçe süt çoğalır benimkinin ağlamasının sebebleri uykusunun gelmesi ,gazının olması yada burnu tıkalı olması.sakın sütüm yetmiyor diye düşünüp sütünü azaltma.süt tamamen psikolojik sütüm yetiyor dahada artacak diye düşün.ağlamasıda dediğim sebeblerdendir kendini mamaya yönlendirme

canım bebek emerken ağlıyorsa sancısı vardır ve emmez.gaz sancısı bebeklerin başına bela.sütün az değildir.yediklerine çok dikkat et.bulgur soğan sarımsak kuru fasulye mercimek süt yoğurt portakal muz sakın yeme acayip gaz yapıyo bebekte.süt arttırır diye bulgurla soğan yedirmeye çalışırlarsa sakın yeme.evet süt bollaşır ama felaket gaz olur.sütüm az diyorsan milupanın süt arttırıcı çayı var onu iç.hem içindeki anasonla rezene bebeğin gazını da azaltıp rahatlatıyor.birde bebeğe Metsil damla ver.ben bunları yaparak 2 günde gaz olayını hallettim:lepi:.benim bebek gazmandı resmen kafamçokkarıştı. yeminle diyorum sancıdan bırak ağlamayı resmen böğürüyordu zavallı yavrum ve 25 günlüktü o zamanlar şimdi 5 aylık oldu.allah yardımcın olsun.

Annem benim yerim ben onu, çok şirin benim bebeğime benziyor biraz.. Allahım korusun onu ve hepimizin bebişlerini. tek göğüsden 40 çıkıyors diğerindende bir okadar çıksa yetmezmi ki. eğer yetmeyeceğinden şüpheleniyorsanız sütü artırmak için yollara başvuracaksınız, mama olayına şimdilik girişmeyin bence sütü artırmak için bişeyler yapın sağıp gece biberonla verin bende sordum devamlı verilmediği sürece biberona alışmıyorlarmış sanırım. en azından sorduklarım alışmamış. hem diyelimki alışacak, siz işe başlayınca zaten biberonla vermeyecekmisiniz sütünüzü. alışacaksa ozamanda alışacak. Kimsenin bebeği işteyken biberonla verilmesine rağmen memeden vazgeçmiyor. Bende geceleri aşırı huysuzlandığında yada rahatsızlandığında biberonla verip sütümü, sakınleştirmeyi düşünüyorum.

evet aynen katılıyorum alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…