• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi emen bebek icin 1 yas beslenme duzeni nasil olmali

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tua78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
28
0
36
Diğer
merhaba kizlar

1 yasina girmek uzere olan bebegimin duzeni soyle:

09.00 anne sutu

11.00 kahvalti

13.00 anne sutu ve uyku

16.00 yogurt+meyve

19.00 aksam yemegi

20.30 anne sutu ve uyku

gece de 2-3 kere kalkiyor emmek icin.

size sorum su: siz nasil yapiyorsunuz? duzeniniz nedir? sabah kahvaltisini sabah 9 a alip, oglen yemegi eklemek istiyorum ama 1 de uyku saati. ve uykusu varsa asla yemek yemiyor illa ki emecek. cunku memede uyuyor. 9da da uyuyordu, fakat 2 haftadir o uykuyu kaldirdi, o yuzden 20dakika emiyor sonra da kalkiyor kucagimdan. bu emmeye pek gonullu olmadigini mi gosterir sabah icin? sabah 7.45 te kalkinca emzirip, 9 da kahvalti versem? nasil yapsam bilemiyorum. fikir, dusunce, tecrube?? bekliyorum tesekkurler

merhaba kizlar

1 yasina girmek uzere olan bebegimin duzeni soyle:

09.00 anne sutu

11.00 kahvalti

13.00 anne sutu ve uyku

16.00 yogurt+meyve

19.00 aksam yemegi

20.30 anne sutu ve uyku

gece de 2-3 kere kalkiyor emmek icin.

size sorum su: siz nasil yapiyorsunuz? duzeniniz nedir? sabah kahvaltisini sabah 9 a alip, oglen yemegi eklemek istiyorum ama 1 de uyku saati. ve uykusu varsa asla yemek yemiyor illa ki emecek. cunku memede uyuyor. 9da da uyuyordu, fakat 2 haftadir o uykuyu kaldirdi, o yuzden 20dakika emiyor sonra da kalkiyor kucagimdan. bu emmeye pek gonullu olmadigini mi gosterir sabah icin? sabah 7.45 te kalkinca emzirip, 9 da kahvalti versem? nasil yapsam bilemiyorum. fikir, dusunce, tecrube?? bekliyorum tesekkurler

kimse cevap vermemsi ben yardimci olayim. bizdeki duzen soyle, emzirme yok yerine mama var.

07:00- mama
09:30- kahvalti

12:30- mama ve uyku
15:00- ogle yemegi
18:00- meyve
20:00- aksam yemegi
21:00- uyku saati

gece 23 de ve sabah basta yazdigim gibi 7 bazen 6 altida mama. siz mamayi emmesi ile degistirebilirsiniz. aksam yemegi doyurucu olursa gece surekli kalkmaz, tok olarak uyur. yogurdu ben her ogunde yemekleriyle beraber veriyorum. sindirimine de yardimci oluyor.

Son düzenleme:
kimse cevap vermemsi ben yardimci olayim. bizdeki duzen soyle, emzirme yok yerine mama var.

07:00- mama
09:30- kahvalti

12:30- mama ve uyku
15:00- ogle yemegi
18:00- meyve
20:00- aksam yemegi
21:00- uyku saati

gece 23 de ve sabah basta yazdigim gibi 7 bazen 6 altida mama. siz mamayi emmesi ile degistirebilirsiniz. aksam yemegi doyurucu olursa gece surekli kalkmaz, tok olarak uyur. yogurdu ben her ogunde yemekleriyle beraber veriyorum. sindirimine de yardimci oluyor.

Cevabiniz icin tesekkur ederim.

biz 13 aylığız.Günde 2 kez uyuyor oğlum ve 4 öğün besleniyor.Gece 3 kez o da emmeye kalkar,gün içinde de emer.Sizin yemeniz az sanki,ama bu kadarı yetiyorsa miniğe neden olmasın

Back