• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi emekliyoruz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ohh ohh maşşallh annesi bu ne hız böleeee bildgmz emekliyo yanii darısı bizim kuzularaa

ciddi ciddi emekliyor. farkettiğimden beri evde çalışma seansları düzenliyorum.hızlanıyor git gide.
babamız cumartesi günü toplantıya gitmişti.sen gelene kadar emekler bu dedim .1 günde bile o kadar çok gelişiyorlarki.cumartesi babiş gözlerine inanamıcak hihoho

edaa hayırlı olsun canım... kızım da sürünüyo.... poposu biras kalkık göğüs ve kollar yerde 1-2 metre sürünüyo 2 haftadır emeklemesi yakın mı sence? tecrübeli olarak.....

edaa hayırlı olsun canım... kızım da sürünüyo.... poposu biras kalkık göğüs ve kollar yerde 1-2 metre sürünüyo 2 haftadır emeklemesi yakın mı sence? tecrübeli olarak.....

benm kuzumda öle popo yukarda gögüs ve eller yere yapışık onlarıda itebilse emeklick de benmde 360 derece yapıyo ama kendi ekseni etrafında dönüyoo kaydirigubbakcemile3

eda maşallah oğluşuna.
ben kızlar erken emekler yrr diye biliyodum senin oğlan
bizi yanılttı.
inşallah tıpış tıpış yürüdüklerini de görcez bıcırların.

amanınn ne çabuk büyüdüler de emeklemeye başladılar maşallah edacım bizim koca popolu da poposunu kaldırmaya çalışıo daha hahahhhaha

amanınn ne çabuk büyüdüler de emeklemeye başladılar maşallah edacım bizim koca popolu da poposunu kaldırmaya çalışıo daha hahahhhaha

aynen çiçekçim benimkide aykalarının üstüne basarken bile yoruluyor kocaman bir popo var ıhhhh deyip oturuyor maşallaahh edaaa!nın oğluşuna

Son düzenleme:
sağolun kızlar.eninde sonunda yürüyecekler nasıl olsa ama genede insanın içi bi hoş oluyo ilk emeklemeleri görünce.1-2 haftadır kendi etrafında fıldır fıldır dönyordu zaten.sanırım ilk aşama bu.salı günü ablam farketti emekliyor bu diye.yemek hazırlıyordum herşeyi bırakıp koştum yanlarına.aklıma kaydetmek gelmedi şaşkınlık işte.bugüün video çekerim.buraya koymasını bilmiyorum.yardım ederseniz sevinirim.babası da herşeyi erken yapmış.erken yürümüş erken konuşmuş.genler etkili herzamanki gibi.aslında 9.5 kiloluk oğlumun bu kadar erken emekliyeceğini sanmıyordum.çiçeğin can ı gibi bizimkide koca popolu.arkadan itekleme çalışmasını bende yaptım.belki faydası olmuştur.allah hepimize gelinlik damatlıklarını gösterir umarım.daha bizde torun sevcez dimi.uçtum ben gene:)
durum bu video en kısa zamanda burada efendim

cnm maşallah bebişine bizimki daha dönemiyo bile :emir_bebek: zaten bu şişkolukla umudum da yok uzun bi süre emeklemek falan gibi sırnaşık şey bizimki bi 9 ayı bitirsin o zaman emekler herhalde :lepi:

Back