• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emeklemeyi öğretmek için yardımmmm!!!!

kaç aylık olduğunu yazmamışsın canım.Ayrıca konuya verilecek cvpları takip edicem bebeğime emeklemeyi öğretmemde faydalı olur. :49:

bunu öğretmenize gerek yok ki... hazır olduğunda kendiliğinden olacak bir şey bu... ancak yerde yüzüstü yatarken karşısında ilgisini çekebilecek şeyler göstererek onu heveslendirebilir ve cesaretlendirebilirsiniz ...

benim kızımda 10 aylık oldu ama istemiyor emeklemek. öğretmenin bi faydası olacağını sanmıyorum neler denedim ben. sanırım o konuda bana çekmiş emeklemeden kalkmışım bi anda:) hayırlısı bakalım... Allah sağlık versin de emeklemek şöyle dursun:)

Siz istediğiniz kadar uğraşın, bunu ona öğretemezsiniz.Bebek emekleme davranışını yapabilecek olgunluğa gelince başlayacaktır.Bazı bebekler 5-6 aylıkken emekleme alıştırmalarına başlıyor, bazıları 9-10 aylıkken, emeklemeden yürüyen bebekler de var. Eğer ki doktor kontrollerinde sağlığıyla ilgili bir sıkıntı yoksa üzülüp kendinizi yıpratmayın.Kıpırdamasını istemediğiniz anlar gelecek :) Bu arada küçük kızım 6 aylık onda da herhangi bir teşebbüs yok :)

bunlar içgüdüsel hareketlerdir emeklemek istemiyorsa öğretemsizniz. ama ufak bir tavsiye yüz üstü yatarken elinizle ayaklarına destek yaparak hafifçe ittirin. belki keşfeder. bazı çocuklar emeklemeden yürür.

OĞLUM YEDİ AYLIK OLDU. ASLINDA EMEKLEMEK İÇİN UĞRAŞIYOR BEBEĞİM AMA ÇOK ÇABUK SIKILIP BIRAKIYOR .KONTROLLERİNE HİÇ BİR SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR.AMA ANNE OLARAK İÇİMDEN YARDIM ETMEK GELİYOR BAŞARMASINI İSTİYORUM BİR AN ÖNCE.:emir_bebek:

kıslar benim oğlumda 12.ayına 15 gün kaldı hala emeklemiyor.kilosu var bizimki tombik belkide ondandır diyorum ama onu emeklerkende görmek istiyorum.minicik bişey pıtır pıtır yerde. :)) ne güzel ama hala tık yok.tamam kilosu var ama buda normal mi acaba...tombik bebekli anneler cevao verebilirmisinizz banaa.bu arada konu baya eskiymiş ama tam benim konum...

bunlar içgüdüsel hareketlerdir emeklemek istemiyorsa öğretemsizniz. ama ufak bir tavsiye yüz üstü yatarken elinizle ayaklarına destek yaparak hafifçe ittirin. belki keşfeder. bazı çocuklar emeklemeden yürür.

Ogluma dediginiz gibi yaptım 7aylık emeklemeye basladı fakat minik kusum cok hevesliydi zaten suanda 8aylı bazen biyerleri tutup kalkmaya calısıyr sanırm erken yuruyecek bizim oglann (masallah)

8 aylık kızım ileri gideceğine geri geri gidiyor emeklemeyi bana bakarak öğrensin diye dizlerim çürüdü benimde :D

Bebişi yüz üstü bırakıp biraz uzağına ilgisini çeken oyuncaklar koyup öyle alıştırabilirsiniz sıkmayın canınızı bazı bebekler 12 aya kadar bile emeklemeyebiliyo canım

Geri geri giden cocuk emeklemeye baslar. Tavsiyem tam emekleme pozunu alinca ellerinizle bebeginizin ayaklarini ileri geri ittirin. Bunu 1 hafta 10 gun kadar yapin, biz kizim 10 aylikken yaptik ve 1 hafta sonra emeklemeye basladi. Her cocuk emekleyecek diye bir sey yok. Bir an da yuruyebilir.

çocuğu emeklemeyi öğretmek diye bir şey yok bayanlar. Bazı çocuk emekler, bazısı geri geri tekmeyle gider, bazısı direkt kalkar yürür, bazısı yürümeyi bile öğrenmeden tırmanmayı öğrenir. Yavrucakları kalıplara sokmayın, onun ve sizin en güzel yıllarınızı bu tür şeylerle yıpranarak harcamayın, ilgi ve sevgi en çok bunlara ihtiyaçları var.

çocuğu emeklemeyi öğretmek diye bir şey yok bayanlar. Bazı çocuk emekler, bazısı geri geri tekmeyle gider, bazısı direkt kalkar yürür, bazısı yürümeyi bile öğrenmeden tırmanmayı öğrenir. Yavrucakları kalıplara sokmayın, onun ve sizin en güzel yıllarınızı bu tür şeylerle yıpranarak harcamayın, ilgi ve sevgi en çok bunlara ihtiyaçları var.

aynen sana katiliyorum,benim bebek 7.5aylik oldu dis cikariyo :nazar:onun icin emeklemeyle daha fazla yormak istemiyorum bebisimi.artik kendisi ne zaman isterse:emir_bebek:

Back