- 2 Eylül 2009
- 259
- 72
- 98
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil gectiBen dün ilk seansa gittim emdr terapisi almaya başladım. Emdr uygulanıpta memnun kalan var mı
Merhabalar emdr terapisinden memnunmusunuz tavsiye edermisinizBen dün ilk seansa gittim emdr terapisi almaya başladım. Emdr uygulanıpta memnun kalan var mı
Emdr ye basladinizmi memnunmusunuzPsikologum panik atak için emdr terapi uygulayacağını söyledi.Bunu almış ve faydasını görmüş olan var mı, tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen?
Emdr terapisinden memnunmusunuz yaptirdiniz tavsiye edermisinizmeraba herkese ben basladim emdr e ye 4 seansim bugundu henuz tam bisey olmadi ama bugun ilk defa gec aldim zanax anksiyete ve panik atagim var ama benim cok ciddi bu sikintilarim o yuzden biraz zaman lazim bana yani en az bir 4 seans daha tekrar yazarim burdan insallah bu illetten kurtuluruz
En basta da belirttigim gibi panik atak var, ikibucuk yildir ilaclarla kullan birak hep basa dondum.Emdr yi kesinlikle tavsiye ediyorum insana inanmasi zor gelen sihirli degnek gibi bisey , psikologum bu teknikle 1,5 ayda resmen hayatimi ve bakis acimi degistirdi.Evden cikamayan, kalabaliga giremeyen otobus dolmus gorunce bile fenalasan ben 2-3 seansta hayata karistim oyleki esim bile saskina dondu inanamadi.Allaha sukurler olsun atlattim birde ilaci birakma sikintilarim biterse bu sayfa kapanacak benim icin.
Deneyimlerimi paylastim eger imkanin varsa emdr al hic vakit kaybetme derim.Senin sikintin ne peki anksiyete mi?