Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil bi uygulama bu.artilari nelermis.ekstra ucret isteniyomu pekiÇok teşekkür ederim bu pgt yöntemi sanırım bana cgh yöntemi uygulanacak
Embriyoya 5 güne gittikten sonra uygulaniyor her embriyo başına bin tl ücreti var başarı sansini arttiriyormusNasil bi uygulama bu.artilari nelermis.ekstra ucret isteniyomu peki
Cgh sonucu 3 haftada çıkıyor denildi bana sizde nasıl bu kadar erken cikiyor nerde yaptiriyorsunuz tedaviniziİlk tedavimde 4 embiryoya cgh uygulandı ama sağlıklı çıkmadı ikinci tedaviyi oldum dün opu oldum şu anda 9 embiryo var cumartesi cgh yapılacal inşallah sağlıklı çıkanı pazartesi transfsr edecekler (cgh tüm kromozomlara ayrıntılı inceleme yapılması )
Ben tedavimi antalya memorialde oluyorum ama cgh testi için embiryo hücreleri istanbul şişli memoriale gidiyır size nerde söyledilerCgh sonucu 3 haftada çıkıyor denildi bana sizde nasıl bu kadar erken cikiyor nerde yaptiriyorsunuz tedavinizi
şişli merolialin tüp bebek sayfasına bakarsanız ayrıntılı bilgi varCgh sonucu 3 haftada çıkıyor denildi bana sizde nasıl bu kadar erken cikiyor nerde yaptiriyorsunuz tedavinizi
Ben bahçeci umutta yaptiriormşişli merolialin tüp bebek sayfasına bakarsanız ayrıntılı bilgi var
Canım üzülme benimde bir arkadaşım ayni senin sorununu yaşıyor oda bu ay basliycak tekrar tüp bebege zor ikna ettim tekrar denemesi icin onunda psikolojisi baya bozulmustu ama ayni sorunu yasiyan bir sürü insan var sağlam embriyolarla bile sonuc alamiyorz hersey nasip rabbim ol dedimi olur dua etmekten baska bi sansimiz yok bu surecteMerhabalar bende yenilerdenim kusurum olursa affola İki aşılama iki tüp bebek sonrası elde var sıfır iki tüp bebek denememdede yumurtalarım dejenere çıktı gen testi yaptırdık bi sorun çıkmadı ama her iki tüp bebek denememde de dokuz yumurtam oldu dokuzuda dejenere doktorum bu yumurtaların döllenmesinin bi öucize lduğunu söyledi yani biz aha transfer aşamasına bile geçemeden elimizde patlıyor böyle olanlar var mı doktorumun şaşkınlığı sanki bu dünyada yalnızca ben yaşıyormuşum bu sorunu gibi
Bazen hiç tanımadığın birinin bile olumlu yapıcı konuşmaları insanın stresini azaltıyor umudunu çoğaltıyor çok teşekkür ederim herşey dua ile valla anne olmak isteği ateisti bile İmana getirirCanım üzülme benimde bir arkadaşım ayni senin sorununu yaşıyor oda bu ay basliycak tekrar tüp bebege zor ikna ettim tekrar denemesi icin onunda psikolojisi baya bozulmustu ama ayni sorunu yasiyan bir sürü insan var sağlam embriyolarla bile sonuc alamiyorz hersey nasip rabbim ol dedimi olur dua etmekten baska bi sansimiz yok bu surecte
Dogru fakat bazende benim diyen müslümanı isyana sürüklüyor Rabbim muhafaza etsinBazen hiç tanımadığın birinin bile olumlu yapıcı konuşmaları insanın stresini azaltıyor umudunu çoğaltıyor çok teşekkür ederim herşey dua ile valla anne olmak isteği ateisti bile İmana getirir
AminnnnDogru fakat bazende benim diyen müslümanı isyana sürüklüyor Rabbim muhafaza etsin
Canim naptin transferin oldumu saglikli ciktimi emriyolarİlk tedavimde 4 embiryoya cgh uygulandı ama sağlıklı çıkmadı ikinci tedaviyi oldum dün opu oldum şu anda 9 embiryo var cumartesi cgh yapılacal inşallah sağlıklı çıkanı pazartesi transfsr edecekler (cgh tüm kromozomlara ayrıntılı inceleme yapılması )
Sevindim canımMerhaba evet yapıldı 3 embriyom gitmişti sadece biri sağlıklı geldi enerjiside cok iyiymis transver icin simdi adetimi bekliyorum 3 hafta sürdü gelmesi
1 tane kalınca ben biraz üzüldüm şansım azaldi diye ama en azindan transverim iptal olmadi benimle beraber 7 kisinin yollanmisti sadece benimki saglikli cikti sen naptin cnmSevindim canım