Embriyomuz genetiği bozuk çıktı

MlsFzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
167
60
30
Merhaba kızlar tekrarlağan düşüklerim olduğu için genetik tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik 10 embriyomuz oluşmuştu bir tanesi 5 güne ulaştı oda genetiğe gitti bugun doktor aradı embriyonuz malesef genetiği bozuk geldi dedi adet olunca tekrar gel tekrar yumurta toplayalım sağlam embriyoyu bulana kadar böyle dedi ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum çok ümitliydim ama onca çabamız boşa gitti ne yapacağımı bilmiyorum artık kendim hamile kalabiliyorum kendim mi denesem tekrar diğe düşünüyorum doktorumu dinlesem bilemiyorum😢Her zaman böyle genetiği bozuk mu olucak giç mi çocuğum olmiycak diğe çok ağlıyorum benim gibi olanlar varmı genetiği bozuk embriyodan sonra hamile kaldınızmı bebeğiniz oldumu bana yardım edin 😢

Merhaba benzeri bir şey yaşıyoruz üç tane düşüğüm var ardından Pgt yaptık.7 tane 5. gün embriyosundan hiç sağlıklı gelmedi bu ay tekrar deneyeceğim doktorum sağlıklıyı bulana kadar denemeye devam edeceğiz dedi eşime ve bana yapılan genetik testlerde hiçbir sorun bulunamadı

Merhaba kızlar tekrarlağan düşüklerim olduğu için genetik tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik 10 embriyomuz oluşmuştu bir tanesi 5 güne ulaştı oda genetiğe gitti bugun doktor aradı embriyonuz malesef genetiği bozuk geldi dedi adet olunca tekrar gel tekrar yumurta toplayalım sağlam embriyoyu bulana kadar böyle dedi ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum çok ümitliydim ama onca çabamız boşa gitti ne yapacağımı bilmiyorum artık kendim hamile kalabiliyorum kendim mi denesem tekrar diğe düşünüyorum doktorumu dinlesem bilemiyorum😢Her zaman böyle genetiği bozuk mu olucak giç mi çocuğum olmiycak diğe çok ağlıyorum benim gibi olanlar varmı genetiği bozuk embriyodan sonra hamile kaldınızmı bebeğiniz oldumu bana yardım edin 😢
3.gün neden denemiyor acaba devam edelim diyorlar ama maddi manevi çok zor😐

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza bizimdr bu ay tekrar toplanıcak inşallah bizde buluruz birşey sorabilirimiyim size ikinci denemenizde ilaçlarınızda herhangi bir değişiklik yaptımı doktorunuz yani başka bir ilaç kullandınızmı sağlıklı embriyo elde edebilmek için

Merhaba @mslfzl ben varım. Bir önceki denememizde sağlıklı embriyo bulamamıştık. Şuan çok şükür 2. Dememizde sağlıklı embriyo bulabildik
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza bizimdr bu ay tekrar toplanıcak inşallah bizde buluruz birşey sorabilirimiyim size ikinci denemenizde ilaçlarınızda herhangi bir değişiklik yaptımı doktorunuz yani başka bir ilaç kullandınızmı sağlıklı embriyo elde edebilmek için

Umarım sizin için her şeyin en iyisi ve hayırlısı olur. Bizim süreç biraz karışık. Açıkçası 2. Denemede biz doktorumuzu değiştirdik. Hatta başka bir şehirde deneme yapmaya karar verdik.
Tekrar denemeden önce bir kaç ay ara verip antioksidan vitamin kullandık.

Merhaba benzeri bir şey yaşıyoruz üç tane düşüğüm var ardından Pgt yaptık.7 tane 5. gün embriyosundan hiç sağlıklı gelmedi bu ay tekrar deneyeceğim doktorum sağlıklıyı bulana kadar denemeye devam edeceğiz dedi eşime ve bana yapılan genetik testlerde hiçbir sorun bulunamadı
Aynı bizde şuan sizin gubu bu ay tekrar toplıycaz sağlıklı olanı bulana kadar devam edicez dedi doktorumuz size herhangi bir ilaç veya vitamin verdimi doktorunuz

Merhaba basliginiz dikkatimi cekti zaten tüp bebek maddi manevi cok zor bir süreç rabbim kolaylıklar versin inşallah 🤲
5 embriyonun da hepsinin genetiği mı bozuk çıktı 😶 kaliteleri neydi ki ?
Bir de embriyo başına genetik tarama ücreti ne kadar ?
Eşinizin spermiyograminda morfoloji durumu neydi ?

Merhaba basliginiz dikkatimi cekti zaten tüp bebek maddi manevi cok zor bir süreç rabbim kolaylıklar versin inşallah 🤲
5 embriyonun da hepsinin genetiği mı bozuk çıktı 😶 kaliteleri neydi ki ?
Bir de embriyo başına genetik tarama ücreti ne kadar ?
Eşinizin spermiyograminda morfoloji durumu neydi ?
Amin Canım çok teşekkür ederim şimdi şöyle yumurta toplama olduktan sonra 16 tane yumurtam toplandı 10 tanesi döllendi ama 5 ci güne kadar bekleniyor ya gelişimleri takip ediliyor bizim 5 ci güne sadece bir embriyomuz kalmıştı sadece o yani sadece 1 tane embriyomuz genetik taramaya gitti oda sağlıksız geldi ücreti 400 euro ödedik biz 1 embriyo için

X