Embriyolarınızı gördünüz mü

Saralebis

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
43
14
48
Arkadaşlar lütfen bir yorum yapın embriyolarınızı gördünüz mü ..bu merkezler ne kadar şeffaf ve dürüst ne derlerse inanıyoruz ama beni şüpheye düşüren çok şey var çok mağdurum ben 2 keree opu yapılıp 7 tane 5.güne giden embriyon olmasına rağmen 6.güne bırakmışlar unuttuklarını da itiraf etmiyor lar

6. Gün embriyosu olması daha güzel bende gördüm emriyolarimi ve kızım 6. Gün embriyosu neden dert ettiniz siz gormediniz mi

Görmedim paylaşmıyoruz dediler ama resmini transfer öncesi isteyeceğim beni üzen şey 7 tane vardı pgt ye gidecektik 5.gün blastokist olmadı diyip yarını bekleyec ğiz dediler 6.gün de de sadece 1 tane kaldı üzüldüğüm şey o sadece 1 tane kalması ve ben 2 kez opu oldum havuz yapıldı eğer bu da tutmazsa diye endişem tekrar tedavi i süreci yıllardır yoruldum

Bende görmedim görmem gerektiğini de bilmiyordum. Sadece trabsfer ederken gösterdi ultrasonla nasıl bıraktığjnı

Bazı embriyolar 5. Gün iyi gelişmiyor 6. Günde şansını deniyor embriyolog neden unutsun ki canım 😳 bende sadece transfer zamanı gördüm ekranda

Benim kızımda 6. Gün embriyosu ve 24 taneden son 2 kalandi :dua:

X