embriyolarımın hücre bölünmesi nasıl arkadaşlar bakar mısınız :(

fb341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
934
45
318
İstanbul
Tüp bebek tedavisine başlayalı 1 ay oldu. eşimde azosperm vardı mikroteseyle çok şükür sperm bulundu. benden 19 yumurta toplandı ve 8 tanesi kaliteli döllendi. daha sonra doktorum bana transfer edemeyeceğini söyledi ve transferim ohhs olduğum için ertelendi. emriyolarım 3. gün donduruldu. benden toplanan yumurtaların da çok kaliteli olduğunu söyledi doktorum.
dondurulan embriyoların hücre sayıları da sırasıyla 5,6,7,9,10,10,11
doktorum ameliyatla bulunan 17 tane hareketsiz spermin 8 tane yumurta döllemesini ve bu emriyoların oluşmasını resmen mucize olarak değerlendirdi. bu çok iyi dedi şükredin dedi. tabi ki rabbime ne kadar şükretsek azdır ameliyatla çıkmama riski bizi bitiriyordu çok şükür bu aşamalara gelebildik. rabbim herkese yardım etsin.

benim merak ettiğim arkadaşlar bunlar arasında en kaliteli olan tabiki eşit bölündüğü için 6 hücreli olan embriyo imiş. sanırım doktorum onu transfer edecek önce konuşmasından onu hissettim en iyisi o dedi.
peki sizce diğer embriyoların bölünmeleri nasıl kötü mü? hamile kalan arkadaşlar sizlerde hücre sayıları nasıldı? lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…