embriyo

bir de daha önce böyle bir süreç yaşamadım ilk deneyimim doktora neyi sormam yada sormamam gerektiğini bilmiyorum.daha öncesinde de kafamı bulandırmamak için araştırma yapmadım.ama bu açıklama korkuttu beni

ha birde 2. kalite olduğu söylendi.
Haaa simdi anladim sana transfer yapildi yani.Demedin ki,anladigim kadariyla yavas buyuyunce 3. Gune devam edemeyecrgini dusunerek kaybetmemek adina transfer ettiler.Insallah tutar artik zaten transfer olmus kafani bulandirma,iyi dusun olumlu olsun umarim

dilerim iyi olur...
Insallah hepimiz icin iyi olur,stres yapma bak iki gundur bu isle ugrasiyorsyn goruyorumben sanmistim ki embriyolar daha buyuyor da soruyorsun.Madem artik seninle,pozitif dusun,hayirlisi olsun icini ferah guzel tut
Nerede yaptirdin bu arada,cok az bilgi vermisler gercekten

teşekkür ederim
ne alemdesin arkadaşım? konuyu okuyunca merak ettim seni. bak zaten transferin olmuş. hiccc sorgulama. hatta buralara bile bakıp kafanı bulandirma. stres yapma. kafanı dağıt bol bol dua et dinlen. güzel beslen. sana iyi gelecek şeylerle meşgul et kafanı. ve test gününe kadar rahat ol.

teşekkür ederim beklemedeyim dediğin gibi stres yapmamaya çalışıyorum şimdilik .test sonucuna göre embriyoloji sonuçlarımı isteyip bir profesöre göstermeyi düşünüyorum .çünkü kafam karışık bana söylenen engel durumu yavaş yada hızıyla alakalı değil araştırdığım ve anladığım kadarıyla bölünmesiyle ilgili problem olduğunu düşünüyorum ama bu durumda da transfer edilmemesi gerekiyor. şimdilik dediğim gibi çok kafamı bulandırmadan test sonucunu bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…