- 14 Temmuz 2018
- 19
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Mehtap3453
-
Regl belirtisi ile aynı belirtiler. 3.gün embriyosu transfer edilmişti bana. 10 gün kanda 57 çıkmıştı hcg değeri. Yine olmadı regl olucam derken, tutunmuş meğerse. Sanki cırcır olmuş gibi karnımda ağrılarım ve göğüslerde hassasiyet vardı.
Hayırlı haberler alırsınız inşallah
İnş ya 12 gün sonra test yaptırın dediler geçmiyor sanki gunler hafta içi gidip yaptiricam gouslerime el degmio zaten çok agriolar
Ahh bebeğim mm insss hepimiz hamileyizz:)))hamilesinnn
Siz de benim gibi idrar testi yapmaya korkuyor musunuzVallahi ben dünden beri adet olucakmisim gi i bütün belirtiler var bilmiyrm ya
Çok uzanmakta iyi değil ya aslında ona istinaden kalkım yemek yapayım dedimO ağrılar bende de var gecmio kendini fazla yorma dinlen bence
Çok uzanmakta iyi değil ya aslında ona istinaden kalkım yemek yapayım dedimuzandım neyseki öyle çok kalmadı ara ara bıcak gibi giriyor sadece sancı gibi sizin transferim kaçıncı günündesiniz
İnşallah aminnnnn çok teşekkür ederim moral oldu bana rabbim sesinizi duysun umarım tutunma belirtisidirMütemadiyen, aynı noktada bıcaklanma hissi, kasıklara kramp, ayakta 15 dk dan fazla durunca göbeğim düşüyo gibi bir ağrı ve bol bel ağrısı. Ragl gününe yakın regl olucam kesin dedirten regl ağrısı. Bende bunlar oldu. Korkudan sürekli yattım ben. (Hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da var) hatta hala oluyo arada, rahim ve bebek büyüdükçe olucakmış. Bazı insanlarda bitmiyo ağrılar. Yatınca geçen ağrıdan korkmayın diyorlar. İnşallah sizin de ağrılar tutunma ağrısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?